Antalyanın tam olarak neresi hocam ? bence takı işi için biraz geç kalındı çünkü takı tarzı şeyler yazın daha cok talep gören şeyler malum önümüz kış ama kışın müşteri tanır yazın işi tuttururum dersne o farklı.Ben olsam umitmuratoglu hocamında dediği gibi çif köfte işini araştırırım.Bazı firmalar bayilik verirken ücret talep etmiyorlar.Yeri tam olarak bilirsek farklı şeylerde sunabiliriz
Isiklar caddesinde ataturkun evinin karsi taraflari. Acaba parfüm işi nasildir. Hani hep bakıyorum. 10 tane var hepsi 4 5bin kiraya calisiyor. Benim kira 2500 orada sermaye düşük risk az gibi denenebilirmi acaba
metrekare küçük,kira yüksek...üç beş bin kişinin geçtiği bir lokasyon için....gıda olması için en azından bir lavabosu olması şart,tuvaleti geç.....açık parfüm olabilir,takıcı olabilir,iç giyim vs...
hocam orasini bildigm icin soyluyorum taki isi olmaz neden ? cunku isiklarda kucuk takilar yapan kadinlar var bilirsin mc in karsisinda onlarla rekabet edemen giderin cok farkli ne gidebilir tost doner vb.seyler olabilir o bolge pahali oldugu icn uygun fiyat verebilirsen bir seyler cikabilir,cigkofteci olabilr ama asagisinda 2 tane farkli marka var tutunamayabilirsin hocam
Takı olmaz büyük mağazalar var, kozmetik olmaz m2 küçük. Kira ışıklarda insan yoğunluğunun olduğu yerdeki, öğretmenler evinin üstünde en düşük kiralı yer genelde 4000-6000 arası. Parfüm konusunda bilgisi olan varmı
Merhaba..Dükkanınızın bulunduğu yer çok güzel. Burası kendi reklamını yapabilecek tabela degeri yüksek bir işe uygun olacaktır..Size Kredi danışma merkezi olmanızı ve buraya büyükçe bir tabela yapmanızı öneririm. Bu tabelayı hergün bnlerce kişi bakacak ve Antalyada krediye ihtiyacı olan eger bu tabelayı görmüş ise size gelecektir..İşle ilgili bilgiyi isterseniz mail yolu ile atabilirim..
kredi danışma ilk defa duydum açıkcası mail atabilirsiniz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz