Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Çorap İşi Yapmak

Başlatanmuhendis7373Tarih08/10/2013 03:41:33Yorum6

İlk mesaj
Üye143 yazı
Arkadaşlar çorap toptancılığı yapmak istiyorum, yıllar evvel çorap alıp satmış idim, bunu Ankara'da toptan olarak yapmak istiyorum. Ticaretle uğraşıyorum, vergiye kaydım filan var ancak toptancılık yapmadım özellikle çorap konusunda, bu konuda detaylı bilgi alabilir miyim? düzine başına ne kadar kazanırım, günde ortalama kaç düzine çorap satabilirim. İstanbul'a gitmeden nasıl çorap temin edebilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar..
Ben Denizlide çorap ve iç giyim üzerine çalışan bir firmanın satın almasına bakıyorum. Eğer düşünürseniz bu konularda yardımcı olabilirim.
Amacım para kazanmak değil, size yardımcı olmaktır bunu da özellikle belirtmek isterim. Karşımıza çıkacak olan tek sorun; ödeme olacaktır.
Peşin ödeme gücünüz varsa, sıkıntı yok.
Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
toptan orjinal marka ürünler aramaktayım tekstil üzerine ilgiler msj atsın

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı

Çorap konusunda hertürlü bilgi verebilirim.İstanbulda bu işle uğraşıyorum. apydn.07@outlook.com . düşünürseniz mesaj atın.
apydn.07

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ö?renci
Üye177 yazı
50 yıldır bu sektörde olup tanımadığı adam girip çıkmadığı yer kalmayan esnaflar bile kan ağlıyo.Üreticiler çatır çatır makinalarını satmaya çalışıyo.Kesinlikle tavsiye etmem.Kaldıki bu işi yapmaya niyetlenseniz bile eğer toptancı olmak istiyosanız büyük bi sermayeye ihtiyacınız var

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye143 yazı
sayın 1mren;

ben çorap imalatı değil, toptal çorap alıp-satmak istiyorum, sanırım siz konuyu yanlış anladınız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye177 yazı
Hayır doğru anladım ona göre yorum yaptım söylediklerim aynen geçerli.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret