Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İstanbul'da Otelde Çalışmak İçin ?

Başlatanonur85Tarih13/06/2008 15:30:39Yorum5

İlk mesaj
Benim almancam var. Bunu otellerde kullanabilirmiyim. İstanbulda daha çok almanların ağırlandığı otellere nasıl ulaşabilirim. Genelde hep ingilizce aranıyor. İngilizcem orta seviye altı fazla güvenmiyorum açıkçası. Turizm otelcilik hep kafamda vardı beni harketli sosyal bi iş olmasından dolayı hep bu alanda çalışmayı düşünmüşümdür. Sizce ne yapmalıyım. ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Ege ve Akdeniz Bölgesini Tercih Et.
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
ege ve akdeniz için geç kaldım artık sezon başladı. İstanbul 12 ay çalışabilirsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci

Neden Geç Kalasın Hala Eleman Alımı Yapan Oteller Var.Ayrıca İstanbulda Filan Bulmak İstiyorsan Kariyer.Net e Bak.
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Oradaki hotellere ulaşmakta zor. Netten iş ilanına başvur. Git konuşmaya iş olmasın dön gerisi geriye. İstanbul ikamet ettiğim yer sonuçta. Kaldı ki turizm alanında kalifiye elemanda değilim. Tek güvencem yabancı dilim. Kariyer.netteki ilanları bi karştırayım sağol tavsiyen için

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Rica Ederim Kariyer.Net te Mutlaka Bulursun.