Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ek İş Ne Yapabilirim

BaşlatanzekiakTarih23/09/2013 23:48:21Yorum6

İlk mesaj
Üye382 yazı
MERHABA

arkadaşlar ben akşam 5 den sonra ek iş yapmak istiyorum. gece 12-01 e kadar çalışabilirim. part time iş bulamadım. yaşım 35. sizce neler yapılabilir.
TİCARETTE UĞRAŞINIZ VE CESUR OLUNUZ. ZİRA RIZKIN ONDA DOKUZU TİCARETTEDİR. (S.A.V)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye61 yazı
Merhabalar,
Takı aksesuar sitem var pazarlama konusunda yardımcı olabilirsiniz belki?
Sattığınız ürünlerden komisyon verebilirim.
Ayrıca toptan satışlardan güzel getiri sağlayabilirsiniz.

Konuyla ilgileniyorsanız bana özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zekiak
MERHABA

arkadaşlar ben akşam 5 den sonra ek iş yapmak istiyorum. gece 12-01 e kadar çalışabilirim. part time iş bulamadım. yaşım 35. sizce neler yapılabilir.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye35 yazı
Arkadaşım ek iş olarak sana önerebileceğim ve akşam 5 ten sonra bir iki saatlik bir çalışma ile iyi kazanç sağlayabileceğin bir iş önerebilirim. Bana e-mail atarsan detayları anlatabilirim. Türkiye genelinde her yaştan kişinin yapılabileceği ek bir iş ---- oristelekombolu@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye22 yazı

İTHAL kozmetik ürünlerimizden oluşturduğumuz 100 tl toptan paket fiyatlı çeşitli kozmetik ürünlerin bulunduğu paketten %100-%500 varan kazançlar elde edebileceksiniz

PAKET İÇERİĞİNİ PAKET İÇERİĞİNDEKİ ÜRÜNLERİN
TOPTAN FİYATLARI GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ
İLK TANITIM PAKETİNDEN SONRA ÇOK SATAN ÜRÜNLERE
GÖRE İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ALIMLAR YAPABLİECEKSİNİZ
ŞİMDİDEN KEYİFLİ VE BOL KAZANÇLI SATIŞLAR
5322158448

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye46 yazı
Evinize en yakın pazarda akşam yer ayarlayıp en kolay ve ucuz satılabilecek ürünleri satabilirsiniz. Gecenin geç saatlerine kadar çalışmaktansa 2 - 3 saat çalışarak aylık 500 - 1000 arası kazanabilirsiniz. Yalnız bir kaç pazar gezin akşam saatlerinde insanların en çok hangi tür ürünlere ilgi duyduğunu gözlemleyin. Notunuzu alın. Benzer ürünleri ucuza getirebilirseniz ek kazanç sağlayabilirsiniz.

Ayrıca burada öneri yerine ürünlerini pazarlamaya çalışanlara itimat etmeyiniz.
İnternetten para kazanma
https://parasesi.net

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Aydın özpelit
Arkadaşım ek iş olarak sana önerebileceğim ve akşam 5 ten sonra bir iki saatlik bir çalışma ile iyi kazanç sağlayabileceğin bir iş önerebilirim. Bana e-mail atarsan detayları anlatabilirim. Türkiye genelinde her yaştan kişinin yapılabileceği ek bir iş ---- oristelekombolu@gmail.com

-------------------------
MERHABA DETAYLI BİLGİ ALABİLİRMİYİM?

detay52@gmail.com

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
DeTaY

Yerleşim Türkiye / FatsaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye206 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - DeTaY52
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Aydın özpelit

-------------------------
MERHABA DETAYLI BİLGİ ALABİLİRMİYİM?

fatih_cankir@hotmail.com

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda