İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
1
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumŞ
Üye437 yazı
E
Yeni Üye61 yazı
C
Üye294 yazı
tam dışarıya kapının önüne soft dondurma makinası koy sınırınız belli olsun diyecem ama kış geldi :) yazın denersen gerçekten güzel olacaktır.mc donaldsla yarışan öyle bir dükkan biliyorum :)
S
Yeni Üye11 yazı
Ş
Üye437 yazı
burger king yanı değil de,sırasında olsaydı kokoreç artı midye tava,dolma oldukça iyi olurdu....sıcak para dönerdi.....pastane olabilir....börekçi olur....kumpirci olur....gözlemeci olur.....bijuteri olur......kırtasiye olur.....bilardo salonu olur...aklıma geldikçe yazarım,madem ki sermayede bir sıkıntı yok,malsahibi de her işe olur diyor,hayırlı olsun.
N
Yeni Üye9 yazı
Ben baska bir ulkede gormustum ve hayret ettim.
Tam Mc`Donalts in karsisina bir Turk, Doner Fast food acmis. Oturacak yeri yok, sadece al git !! Onunde kuyruk olmustu Avrupa insani !!
Kendi reklamini yapan Burger King, dolayisi ile onun da reklamini yapmis oluyor.
Basarilar dilerim !!
Tam Mc`Donalts in karsisina bir Turk, Doner Fast food acmis. Oturacak yeri yok, sadece al git !! Onunde kuyruk olmustu Avrupa insani !!
Kendi reklamini yapan Burger King, dolayisi ile onun da reklamini yapmis oluyor.
Basarilar dilerim !!
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz