Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1

BaşlatanselimsimsekTarih20/09/2013 21:31:45Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
1

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye437 yazı
erzurumda açacaksan çaycı olur,güzel kıtlama şekerli tavşankanı çay......komşular ne iş yapıyor?anaparan ne kadar ortalama?burger king varsa lokasyon iyi olmalı...iyi hesap yapmak gerek....kaç m2?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye61 yazı
bijuteri düşünürseniz yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye294 yazı

tam dışarıya kapının önüne soft dondurma makinası koy sınırınız belli olsun diyecem ama kış geldi :) yazın denersen gerçekten güzel olacaktır.mc donaldsla yarışan öyle bir dükkan biliyorum :)

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Bahsettiğim yer erzurumda değil ve üniversite öğrencisine hitap ediyor.

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Saty? / Pazarlama
Üye437 yazı
burger king yanı değil de,sırasında olsaydı kokoreç artı midye tava,dolma oldukça iyi olurdu....sıcak para dönerdi.....pastane olabilir....börekçi olur....kumpirci olur....gözlemeci olur.....bijuteri olur......kırtasiye olur.....bilardo salonu olur...aklıma geldikçe yazarım,madem ki sermayede bir sıkıntı yok,malsahibi de her işe olur diyor,hayırlı olsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
Ben baska bir ulkede gormustum ve hayret ettim.
Tam Mc`Donalts in karsisina bir Turk, Doner Fast food acmis. Oturacak yeri yok, sadece al git !! Onunde kuyruk olmustu Avrupa insani !!
Kendi reklamini yapan Burger King, dolayisi ile onun da reklamini yapmis oluyor.
Basarilar dilerim !!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm