Merhaba saçma gelebilecek bi fikrim var ama bi yandan da neden olmasın dediğim bi fikir. Fikre gelecek olursak insanlara içinde ne olduğunu bilmedikleri kutular satacağız. Farklı fiyat seçenekleri olarak mesela 25-35-50 liralık kutular fiyata göre çıkacak hediyede farklılaşacak. Kutudan çıkan hediye bazen verdikleri paradan daha ucuza çıkacak şeyler olacak bazen sürpriz hediyeler. Diğer güzelliğide insanlar kendi kendilerini eğlendirebilecek mesela bi kadın kendisine en ucuzundan bir kutu siparişi verecek ertesi gün kapısında kargo görevlisi ve elinde şık bir kutu ne oldugunu merak ederek kutuyu açacak ve en sevdiği çikolatalar. Şöyle birşey gelebilir aklınıza ben zaten 20 liraya o çikolatalardan alırdım fazlasıyla. Ama bu işin güzelliği ne çıkacağını bilmemeniz kutu geldiğinde çikolata aklınızdan bile geçmiyodur ama görünce mutlu olursunuz. Küçükken aldığımız sürpriz yumurtaları düşünün içinden küçük işe yaramaz bir oyuncak çıkar yumurta şeklindeki çikolatasına verdiğimiz parayla daha büyük bir çikolata alabiliriz aslında. Bu işte önemli olan göndereceğim hediyeler düşünüyorum hediyeler insanları gerçekten mutlu edecek şeyler olmalı bunun için aklımda bazı çözümler var. SİZ FİKRE GENEL OLARAK NASIL BAKIYORSUNUZ ? İÇİNDEN SİZİ MUTLU EDECEK HEDİYELER ÇIKACAK KUTULARI ALIR MIYDINIZ ? BELKİ DE TUTTUĞUNUZ TAKIMIN EN İYİ OYUNCUSUNUN İMZALI BİR FORMASI ÇIKACAK ? Kendiniz dışında eşinize sevgilinize arkadaşınıza almak isterseniz diye farklı konseptler olacak ve ona uygun hediyeler gönderilecek.