Başlıktan da anlaşılacağı gibi havuz bakım işi yapıyorum.
Hali hazırda 1 site ile anlaştım ve 2 aydır bakım yapıyorum. Bundan önce tabi bu işi öğrendim ve ya allah dedim.
Bu site bahçe bakım işini de bana vermek istiyor. Tabi benim de önceden beyanım vardı yaparım diye ama korkuyorum. hem zamanım yetmez diye hemde tecrübem yok.
İlk etapta Bahçe bakım işini bir tarafa bırakırsak sormak istediğim bu havuzu olan villa yöneticilerine nasıl ulaşabilirim. Bu konuda fikrinizi almak istiyorum.
Hali hazırda bakımını yaptığım sitenin çevresindeki sitelere baktım mapstan. en az 60-70 tane yerde var bu bölgede. sözünü ettiğim bölge tuzla. yine bir bu kadar da darıca bölgesinde var. yani benim yarım saat içinde ulaşabileceğim çevremde 200 belki daha fazla havuzlu site-villa-tatil köyü mevcut.
bu sitelerin güvenliğine soramıyorum, sorsamda düzgün bilgi alamıyorum. bir çoğu hali hazırda yapanı tanıdığı bildiği için veya kendisi yaptığı için bilgi vermiyor.
bu yıl sezon bitti artık. bir çok yer kışında bakım yapılması gerekmesine karşın yaptırmıyor. Önümüzdeki yıl sezon açılışına kadar hedefim 10 site-villa ile anlaşma yapmak.
çalıştığım firmanın durumu iç açıcı değil. herhangi bir işten çıkarma olmamasına rağmen gidişat iyi değil. benim işten çıkma tarihim ise 2015 eylül ayı olacak. (malum 15 yıl sigortalılık şartı) bu nedene bu tarihe kadar zemini hazırlamam gerekecek.
sonrasında ise havuz kimyasalları da satan bir dükkan açmak, havuz bakım ekibi kurmak yine bahçe bakım işlerine ucundan da olsa başlamak ve bahçe de kullanılan ilaçların satışını yapmak.
tabi sonraki aşama ise sözü edilen işlerin ekipmanlarını satmak, havuz yapımı, peyzaj işleri ama bu işler hop diye olmaz.
tanıtım, için site yöneticilerine ulaşmak için, nasıl bir yol izlemeliyim. ne yapmak gerek sizce. bahara kalmadan anlaşmaları yapıp hazırlığa geçmek istiyorum.