Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

50. 000 Tl Sermaye Ile Ne Is Yapılabılır

Başlatanburhan77Tarih16/09/2013 01:28:36Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Arkadaslar 50.000 tl param var yalovada yasıyorum bu para ıle ne yapılabılır ılgılenen arkadaslara sımdıden tesekkurler tavsıyelerınızı beklıyorum

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye112 yazı
selam ayakkabı pazarlamacılığı yapabilirsen temin edebilirim imalatçıyım imalat fiyatına alıp toptan satışını yapabilirsin karlı bir iştir birazda işte pişersen çok güzel paralar kazanabilirsin yardımcı olabilirim eğer istersen tabi 0532 331 73 34 emsallife@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye345 yazı
sen nasıl bir iş yapmak istiyorsun ki ............
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye437 yazı

yaşınız kaç,daha önce tecrübeleriniz oldu mu,ne işlerle uğraştınız......çok şey yapılır.....yapacak olana bağlı.....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye89 yazı
uzun vadeli düşünüyorsan arsa alabilirsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
herkes bildigi işi yapmalı ben bunu bilir bunu söylerim saygılar..
Hüseyin Gök

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye23 yazı
bu sermaye ile 2 milyonluk bir hayvancılık,turizm,yerel ürünler işleyen tewsis arıcılık seracılık balıkçılık gibi tüm fikirlere tesis yapabilirsin hemde geri ödemezsin çünkü kredi değil hibe bana ulaş yardımcı olayım muhterem kocaöz 0530 322 4773 oskaproje@gmail.com
muhterem

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye13 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - turhallı
herkes bildigi işi yapmalı ben bunu bilir bunu söylerim saygılar..

Yani bu cevabi anlamis degilim... Bildigi isi yapanlar annelerinin karninda mi ögreniyor?!

Yerleşim / LuganoMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
İçli köfte imalatı ile ilgilenebilir misiniz? Bayrampaşa' da kurulu bir şirketim var ve elimdeki sermayeyi harcadım. Belki ortaklık düşünebilirsiniz...sevgilim.istanbul@gmail.com mail adresim. Size konuyla ilgili daha uzun bilgi verebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis