Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ekmek İmalathanesi

Başlatanyurdum59insanıTarih15/09/2013 16:50:31Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Herkeze Selamlar

Arkadaşlar elimizde 70.000 lira gibi bir para ve imalathane açmak istiyoruz. Ama şunu söylemek istiyorum sadece imalathane... Yani perakende satışımız olmayacak toptan düşünüyoruz ve 10.000 ekmek alabilecek müşterimizde var. Sizce bu sermaye açmak için yeterlimidir? Görüşlerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar bilen yokmudur??

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
eğer müşteriniz sağlamsa hemen nakite dönecekse cebinizden para çıkmadan bile kurarsınız.
70 bin lira iyi para. ama nerde nasıl hangi şartlarda hangi makineler vb bir sürü bilinmezi var
iyilerde ölür

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye165 yazı

ekmek derken hocam ekmeginde cesidi var . Kara firin ekmegi mi , döner ekmek mi tünelli mi ?

kara firina yeter paraniz fazlasiyla

ama diger firinlarin malzemesinin yarisina bile yetmez.

ekmek işi karli iştir .
millet her gün ayakkabi elbise uçak araba almaz keyfi isterse alir ama EKMEK MECBUR ALİNACAK...

% 55 - 70 DE KARİ VAR EN AZ .

simdiden basarilar günde 10.000 ekmek satabileceksen dakika durma aç derim

AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Yeni Üye14 yazı
Ukraynaya gelin burda acalim. Burda en hizli giden talebi olan is. Un Turkiyeye oranlaucuz satis yuksekkarli is. O parayla burda olur. Benim Hagan giyimve erkekgiyim uzerine ukraynada magazalarim var.+380 939811488
savas oztrk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
mrb ben istanbulda fırın ve unlu mamülleri işletmecisiyim benimle irtibata gecerseniz size imalathane kosunda yardımcı olabilirim yanlız ben sultangazideyim 05307049949

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda