Merhaba arkdaşlar. Asıl işim tiyatro, lakin günümüzde sanattan özellikle de tiyatrodan para kazanmak biraz zor. özellikle de sürekliliği zayıf bi sanat kolu. Ama başladığın zamanda bırakmak zor. Bırakmak istemediğim için kendime yeni imkanlar oluşturmak istedim. Ne alır ne satarız mantığından yola çıktım. insanlarında kullandıklarında fayda görebileceği şeyler. Hattta ve hatta hayatlarını mallarını kurtarabilcekleri bir şey. Ne mi ? Yangın sensörü. Basit bir mantıkla çalışan evin tavanına yapıştırma yada vidalama ile monte edilen dumanı algıladığında yüksek ses ile öten evdekileri uyandıran ve hayatlarını kurtaran basit bir sistem. Belki de hepimizin ihtiyacı olan bi ürün.Güzel bir pazarlama diliyle satılması çok da zor değil gibi. Ülkemizde her yıl kaç yangın çıktığı daha çok hangi saattlerde olduğu kaç kişinin hayatını kaybettiği gibi veriler toplanıp özellikle çocuklu aileler için önem arz eden bi konu olur ve dikkatlerini çeker diye düşünüyorum. En nihayetinde insan hayatı ailen malların ve geleceğin için atacağın küçük bir adım sayesinde onları kaybetmeme şansın yüksek. İnternette bolca satılıyor. Duman dedektörü yazarak cihazı görme şansınız mümkün.
tek fiyatı 23 tl. ama toptan alımlarda 17 18 tl ye düşüyor. Dükkanları dolaşıp aileleri için evleri için dükkanları için önemini anlatıp satabilirmiyiz. Bunu 17 ye alıp 25 e satarak günde 10 tane satsam en az 5 tl kazansam günlük 50 tl yapar. 10 tane de satılır diye düşünüyorum. İnsan hayatı işin içinde çünkü çocuklu aileler özellikle değerlendirecektir. Sizin böyle al sat yaparak günlük 50 tl çıkarabileceğim fikirleriniz varsa değerlendirmek isterim. Şimdiden yorumlarınınız için teşekkürler.