İlk mesaj
Dış Ticaret
Mekadonyaya Makine İhraçat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumO
Üye145 yazı
25/09/2013 : 19:54:06#1
Web sitesi
Alıntı
Ü
Yeni Üye35 yazı
BU SİTEDE ZATEN YAZILARIMI YAYINLAMIYOR ANLAMADIM GİTTİ
GÜMRÜK HER MALDE DEĞİŞEBİLİR ONU SİZ KENDİNİZ SORUN GİDİP BURDA KİMSE BİLEMEZ
s
O
Üye145 yazı
26/09/2013 : 08:01:14#3
Web sitesi
Alıntı
lütfen uslubumuza dikkat edelim.belkide bu yüzden yazılarınız red ediliyor.
K
Üye187 yazı
26/09/2013 : 09:08:46#4
Web sitesi
Alıntı
www.kayelajans.com
www.sifa24.com
www.sifa24.com
Z
Üye385 yazı
makedonyaya tenteli tır 1500 euroya gidiyor gümrük vergileri içinse en temizi siz müşterinize gümrük teslimi cif fiyat verin bırakın makedonyadaki gümrükle o uğraşsın eğer müşterinin adresine teslim ederseniz birde makedonyada bir gümrükçüyle anlaşıp hem vergi hemde gümrükçüye para vermeniz gerekmekte.gümrük oranlarınıda makedonyadan öğrenmeniz gerekmekte buradan kimse size yardımcı olabileceğini pek sanmıyorum.
ihraç ederken burdabir gümrük vergisi ödemiyorsunuz.
bu konuları bence forumlarda araştırmak yerine direk mali müşavir ve gümrükçülerle konuşursanız size çok daha kısa zamanda daha doğru bilgi verebilirler.
ayrıca maalesef bu site artık çöküşe geçti yeni konu açtım ama 15 gündür hala kontrol ediliyr ve yayınlanmıyor.
ihraç ederken burdabir gümrük vergisi ödemiyorsunuz.
bu konuları bence forumlarda araştırmak yerine direk mali müşavir ve gümrükçülerle konuşursanız size çok daha kısa zamanda daha doğru bilgi verebilirler.
ayrıca maalesef bu site artık çöküşe geçti yeni konu açtım ama 15 gündür hala kontrol ediliyr ve yayınlanmıyor.
Ü
Yeni Üye35 yazı
bak zaxisss yazmış doğruları her işin uzmanı var neden olsa ne varmış uslubumda sizi ne rahatszı etti orhan bey
s
O
Üye145 yazı
27/09/2013 : 05:32:43#7
Web sitesi
Alıntı
teşekkürler bora bey aynen öyle yaptım hatta dedimki ben atölyeden makineyi yüklerim gerisine karışmam dedim.
E
Yeni Üye3 yazı
ben makedonya da yaşıyorum burda tahmin edeceğin para falan yok iyi araştır derim ki burda o makinelerden de çok var ama gene de sana elimden gelen yardımı yapabilirim emresoysal_7373@hotmail.com
e.soysal
O
Üye145 yazı
27/09/2013 : 21:11:53#9
Web sitesi
Alıntı
merhaba emre bey bu makineyi valandovodan tavuk üretiçisi tuncel selmanov adlı şahıs görmeye geldi ve beğendi süreç böyle gelişdi.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz