Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yunanistan'da İş Yapmak.

BaşlatanneaprodTarih12/09/2013 13:09:12Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye54 yazı
Arkadaslar Yunanistanda yasayan turklerden biriyim ve sizlere tavsiyem burada yapilacak cok is var cok eksiklikler var ayrica su anda kriz olmasi nedeniyle de avantajlar yuksek derecede kiralarin ucuz olmasi,yakin zamanda vergilerin dusmesi gibi kisaca yapilacak cok is var eksiklik olmasindan dolayi burada is kurmak isteyen sirketler veya arkadaslar varsa mailden iletisime gecebilirsiniz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim...

Yerleşim YunanistanMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye19 yazı
Yuksel kaliteli bebek body pazarlamak için isbirligi yapma olanagimiz varmidir.
Ureticiyiz...
Saygilarimla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye54 yazı
yakindan goruselim kardes dusundugum bir is ya ozelden amailden

Yerleşim YunanistanMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı

Kot pantolon görünümlü likralı kumaştan yapılmış bayan pantolonu üretiyoruz.
Yunanistan a ihracaat durumu var mıdır acaba
www.modajeans.com.tr adresinden ürün ile ilgili detaylı bilgi alınabilir.
saygılar

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye54 yazı
Yunanistan'daiskurmak gibi bir dusunceniz varsa fikirlerinizi bekliyorum elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim....

Üye300 yazı
Ben Yunanistan'da emlak almak istiyorum.bilgi verir misiniz ? Turistik bolgelerde ve Atina'nin islek caddelerindeki mulklerin fiyatlari krizden onceye gore ne duzeyde iskontolu ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye54 yazı
oncelikle sunu soyliyeyim ne amacla kullanicaksiniz ? ve selanik ve atina mi sadece yoksa diger sehirlerde olabilir mi ?

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - meleti
Ben Yunanistan'da emlak almak istiyorum.bilgi verir misiniz ? Turistik bolgelerde ve Atina'nin islek caddelerindeki mulklerin fiyatlari krizden onceye gore ne duzeyde iskontolu ?

Çok güzel bir fikir :) Ben mübadil arkadaşların yerinde olsam Yunanistandaki bu kriz fırsatını kaçırmazdım
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Merhaba, Yunanistanda iş yapmak konusundaki düşünceniz hala geçerli ise benimle iletişime geçer misiniz ademarslan74@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye35 yazı

neaprod kardeş Edirnede yaşıyorum yunanistan ile bayan giyim üzerine ticareti bende düşünüyorum sanada uyarsa paslaşalım derim

ilkergokkaya22@hotmail.com skype ve e-mailim bu adres istersen eklersin saygılar.
sinerji

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Tekstil
Yeni Üye16 yazı
selamlar türkiyede organik bazlı tedavi edici ürünlerin doktor ve eczane satışını ve üretimini yapmaktayız, göz cildiye jinekolog ve çocuk doktorlarına yönelik ürünler var.bunları Yunanistan da satabilirmiyiz acaba?
sezgin01@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye28 yazı
Kumaş, havlu, çorap, iç giyim, textil, ev textili için direkt iletişime geçebilirsiniz. İhracat taleplerinizi karsılayabiliriz.
Dürüstlük en büyük referansımiz oldu, bundan sonrada bu olacaktir. Tüm avrupa genelinde irili ufaklı bircok müsterimizden bir telefonla, maille siparis alır sevkiyatimizi yapariz.
Ayrıca İhracat Destek Departmanimiz ile Tüm Avrupa Parsiyel nakliye ve gümrük islemlerinizde, herhangi bir ürün araştırması için yardimci olabiliriz.
zumrutsatis@gmail.com
Zümrüt Dış Ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil