| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - snngny Biz emek verip mesaj gönderiyoruz ama beyefendi mesajları okuyor, yanıt dönmüyor. Dikkat edin değerli bir fikriniz varsa, projenizi kimseye kaptırmayın arkadaşlar.
|
ben is fikri-is yapabilecegim kisiler ariyorum. Yolunacak kaz var bana yazin demedim. siz önce karsinizdaki kisileri insan yerine koyun ondna sonra cvp bekleyin.
bana yazdigi mesaj su:
Merhaba,
Türkiye'de son bir kaç yıldır geleceği parlak ve oldukça yeni bir sektör var. Lisanslı yerel Telekom Operatörlüğü. Bu konuda Almanya bizden çok daha ileri bir noktada bu yüzden mutlaka ne olduğunu biliyorsunuzdur.
Telekomünikasyon alanında 5 dalda lisanslı eski bir şirketim var ancak sermaye yetersizliği yüzünden lisanslarımı iptal ederek şirketi tasfiye etmek durumunda kaldım ancak güvenilir bir ortak ve güçlü bir sermaye bulursam bu sektörün çok iyi paralar kazandıracağından eminim.
Ortağımda aradığım bazı özelliklerden biri, bu iş dalı ile uzaktan da olsa bir bağlantısı olması veya okumayı sevmesi lazım zira okunacak binlerce sayfa kanun, uygulama, prosedür var ve bunları benim aktarmam aylar alır. :-) Ayrıca kişinin anlamadığı sektörde yatırım yapmasını kendi açımdan faydalı bulmadığım için kabul edemem.
Saygılar,
Sinan-
neden cvp vermedigimi herkez bu mesajinizdan anlar ...
"Vicdan Huzuru" başarılı olabilmenin temel şartıdır...