Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Külahta Patates Kızartması Tutar Mı?

BaşlatantrallesTarih07/09/2013 13:02:44Yorum9

İlk mesaj
Arkadaşlar merhaba

Yıllardır özel bir şirkette mağaza yöneticiliği yapmaktayım. 1300-1500 Tl maaş ile maalesef ki geçinemiyorum. Çok bir birikimim de yok hatta 0, yapacağım işi krediyle yapacağım. Sorum şu ki külahta patates kızartması bayiliği alsam tutar mı para kazanabilir miyim? Lokasyon olarak Aydın düşünüyorum merkezi bir yer ya da avm olabilir.

Yerleşim Türkiye / Aydın
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye70 yazı
Bence tutar

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?retmen
Üye211 yazı
Tutar niye tutmasin kardesim yeter ki yapmayi deneyin. Hollanda da adina Patat(patates) derler ve buranin milli yemegi gibi bir sey.
Yapacaksan ozel bir sey yap ve ileride buyut ve franschise ver. Mesela Hollanda Rotterdam da bir isletme var adamlar pazarda tek bir yerde basladilar ve su anda onlarca dukkanlari var. Ozellikleri ve tercih edilmeleri ise taze taze patatesi musterinin gozu onunde dograyip kesmek ve sunmak. Franchising almana degmez yazik bir suru para vermen gerek. http://www.ladage.nl/#page=over-bram
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Üye400 yazı

tralles merhaba, tutabilir yeterki lezzetli olsun patates mesela istanbulda öyle bir yer var hem normal patates hem elma dilim yapıyor her ikisinide denedim baya lezzetli iş yapıyor adamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
Üsküdar da patso diye bir yer var bir zamanlar kuyruk bile oluyordu. Mutlaka dene girişimciliğini bir şekilde hayata geçir
Robatech tutkallama teknolojileri

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Üye218 yazı
ilginç fikir denemek lazım
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
bende bıktım artık sabah gir akşam çık işlerinden. sizin fikriniz gayet olumlu geldi kulağıma. yolunuz açık olsun...
Çalışan kazanır, er yada geç...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Üye113 yazı
ben istanbul ümraniyede bir çok büfeye donmuş patates veya taze patates temini yapıyorum şuan... istanbulun belli kısımlarında çok iyi işliyor eger yapabilirsen tavsiye ederim...
....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye34 yazı
Hocam stand olursa yaz günü verim alabileceğini düşünüyorum, ama bence çok iyi bir iş patates kızartması sevmeyen neredeyse yok. Bilhassa gençler.
flexkoniks@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ynternet