Ferhatbağ
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - phılıps ben bu işi yaptım sorularına yardımcı olurum istersen. |
Yazıyı gönderen - phılıps Arkadaşım Merhaba tekrardan , şimdi okulların bir çoğu bu işe sıcak bakar o yönden kaygın olmasın sakın tasalanma.Okullar yeni açılacağı için şu anda tabiki sıcak bakmazlar bir ay beklersen daha iyi olur.Öncelikle bayilik almışsın nerden aldın, ne kadara aldın,m.e.b izin aldınmı bunları cevap verirsen sevinirim.Okul müdürleriyle muhatap olucaksın,yalnız bazı müdürler yardımcısına gönderir,okul bilet satışının yarısını ister başka turlu ızın vermez,okul mudurlerine sakın memur falan deyıp fazla guvenme acaip kurnazdırlar,sayını ıyı almayı unutma.soruların varsa cevaplarım başka. |
Yazıyı gönderen - bacardi52 2000 yılından beri okullarda tiyatro,sihirbaz ve animasyonlar yapıyoruz.Bu işin formülü sürüm yapmaktır.Müdürler genelde burda yazamayacağım karakterde memur çeşitlerindendir.makbuz kesmeden para anlaşma okulla,sonra sıkıntı çekersin,bazı müdürler uyanık,3ü 5 yaparlar.Meb izni olmadan yapma il ilçe.ayrıca promosyonlar yap,a4 kağıda boyama yapılacak karakterlerle yaptığın afişleri okuldaki miniklere ücretsiz ver ki öğrenci hem bu minik hediyeyi alsın,hemde reklamın iyi olur.Gösteri öncesi vereceğin boyama kağıdı senin reklamın olacaktır.anaokullarında çocuk az olacağı için fiyatı yüksek tutabılırsın.şimdiden kolay gelsin. |
Yazıyı gönderen - mtd59 okullara giderken broşür ve film demosunu alıp git. sen yeni olduğun için okul müdürleri güvenmeyecektir. izin belgen çıkınca daha rahat okul bağlarsın. |
Yazıyı gönderen - mtd59 film işi için bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim. |
Yazıyı gönderen - mtd59 izin belgesi millieğitim müdürlüğünden alınan izin. |