Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Okullarda 3 Boyutlu Film İşine Başlıyorum .

BaşlatanMirachhTarih03/09/2013 01:00:06Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Arkadaşlar okullarda 3d film işine başlıyorum ekipmanımı aldım bayilik anlaşmamı yaptım ama teccübesi olan yada bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorum yapsın Okulun başlamasına az kaldı ve şuan müdürlerin başları çok kalabalık durumda bi okula gittim ve olumsuz bi yanıt aldım daha çok erken anca 2. dönem yaparız gibisinden daha beni dinlemeden başından yollar gibi konuştu biraz moralim bozuldu sizce napmalıyım ne zaman gitmeliyim kiminle muhattap olmalıyım okul müdürüylemi okul aile birliğinden biriylemi okullar başladıktan ne zaman sonra bu tip gösterimlere olumlu bakarlar tavsiyelerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Ferhatbağ

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye61 yazı
Hayırlı olsun.

Umarım işler umduğun gibi gider. Sanırım okullarla görüşmek için biraz daha beklemelisin. Şu an kayıt telaşı var ve senle ilgilenecek bir okul olduğunu sanmıyorum. Aslında bu dönemi şöyle değerlendirebilirsin. Malum kayıtlar başladı ve okullarda okul aile birliği üyeleri de bulunuyor şu anda. İlk etapta onlara ulaşmaya çalış, kartını bırak ve özellikle okul aile birliği başkanlarının telefon numaralarını almaya çalış. Bir ajanda yap kendine ve okul ismi ile birlikte o okulun aile birliği başkanının adını ve okul müdürünün adını ajandana yaz. En azından bu dönemi bu şekilde değerlendir ki elinde bir veritabanı olsun. Gerisi kolay, okullar açıldıktan 15-20 gün sonra daha önce kaydettiğin numaralarda aile birliği başkanlarını ara ve nabız yokla.

En azından ufakta olsa geri dönüşler alırsın diye tahmin ediyorum.

Bol kazançlar dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye57 yazı
Bu iş için henüz çok erken dostum.Eğitim ve öğretim sezonu yeni başlıyor.Okullarda öğretmenler ve Müdürlerin başları yoğun..Yoğunluk bitse bile ilk öncelik olarak kaynak kitapların alınma sezonu başlıyor.Eylül ve Ekim ayları okulları yayın pazarlamacıları kuşatır.
......

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye14 yazı

Teşekkür ederim arkadaşlar başka tavsiyelere olan varsa yazsın lütfen
Ferhatbağ

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye355 yazı
ben bu işi yaptım sorularına yardımcı olurum istersen.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - phılıps
ben bu işi yaptım sorularına yardımcı olurum istersen.
Yardımcı olmanızı çok isterim az bi zaman kaldı ve ben nasıl yapıcam diye düşünmekten günlerdir başım ağrıyor nasıl yapmalıyım nasıl muhattap olmalıyım vs gibi ince bilgilere çok ihtiyacım var
Ferhatbağ

Yeni Üye14 yazı
Kimsenin bi bilgisi yok mu ?
Ferhatbağ

Üye355 yazı
Arkadaşım Merhaba tekrardan , şimdi okulların bir çoğu bu işe sıcak bakar o yönden kaygın olmasın sakın tasalanma.Okullar yeni açılacağı için şu anda tabiki sıcak bakmazlar bir ay beklersen daha iyi olur.Öncelikle bayilik almışsın nerden aldın, ne kadara aldın,m.e.b izin aldınmı bunları cevap verirsen sevinirim.Okul müdürleriyle muhatap olucaksın,yalnız bazı müdürler yardımcısına gönderir,okul bilet satışının yarısını ister başka turlu ızın vermez,okul mudurlerine sakın memur falan deyıp fazla guvenme acaip kurnazdırlar,sayını ıyı almayı unutma.soruların varsa cevaplarım başka.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - phılıps
Arkadaşım Merhaba tekrardan , şimdi okulların bir çoğu bu işe sıcak bakar o yönden kaygın olmasın sakın tasalanma.Okullar yeni açılacağı için şu anda tabiki sıcak bakmazlar bir ay beklersen daha iyi olur.Öncelikle bayilik almışsın nerden aldın, ne kadara aldın,m.e.b izin aldınmı bunları cevap verirsen sevinirim.Okul müdürleriyle muhatap olucaksın,yalnız bazı müdürler yardımcısına gönderir,okul bilet satışının yarısını ister başka turlu ızın vermez,okul mudurlerine sakın memur falan deyıp fazla guvenme acaip kurnazdırlar,sayını ıyı almayı unutma.soruların varsa cevaplarım başka.
Boyut dijitalden aldım bu bilgileri araştırdım eve öğrenciler için biletlerim var film anlaşmasını 3 bin tl ye yaptım 8 bin 380 liralıkta sinema tesisatı aldım gerçekten çok iyi bi tesisat aletlerime güveniyorum sadece işte bu okula doğru zamanda gidip konuya nerden girmem can alıcı noktayı bulmam için araştırma yapıyorum öğrencileri biletle alıcağım için sayıları konusundada sıkıntı olmucak bilet satışınında yarısını vermeye razyıım diğer yarısı zaten istek yoğun olduktan sonra bana yeterde artar bile sormak istediğin başka şeyler varsa sor lütfen biraz daha bilgi almayı isterim tekrar teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Ferhatbağ

Yeni Üye94 yazı
2000 yılından beri okullarda tiyatro,sihirbaz ve animasyonlar yapıyoruz.Bu işin formülü sürüm yapmaktır.Müdürler genelde burda yazamayacağım karakterde memur çeşitlerindendir.makbuz kesmeden para anlaşma okulla,sonra sıkıntı çekersin,bazı müdürler uyanık,3ü 5 yaparlar.Meb izni olmadan yapma il ilçe.ayrıca promosyonlar yap,a4 kağıda boyama yapılacak karakterlerle yaptığın afişleri okuldaki miniklere ücretsiz ver ki öğrenci hem bu minik hediyeyi alsın,hemde reklamın iyi olur.Gösteri öncesi vereceğin boyama kağıdı senin reklamın olacaktır.anaokullarında çocuk az olacağı için fiyatı yüksek tutabılırsın.şimdiden kolay gelsin.
Girişim başarının imzasıdır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bacardi52
2000 yılından beri okullarda tiyatro,sihirbaz ve animasyonlar yapıyoruz.Bu işin formülü sürüm yapmaktır.Müdürler genelde burda yazamayacağım karakterde memur çeşitlerindendir.makbuz kesmeden para anlaşma okulla,sonra sıkıntı çekersin,bazı müdürler uyanık,3ü 5 yaparlar.Meb izni olmadan yapma il ilçe.ayrıca promosyonlar yap,a4 kağıda boyama yapılacak karakterlerle yaptığın afişleri okuldaki miniklere ücretsiz ver ki öğrenci hem bu minik hediyeyi alsın,hemde reklamın iyi olur.Gösteri öncesi vereceğin boyama kağıdı senin reklamın olacaktır.anaokullarında çocuk az olacağı için fiyatı yüksek tutabılırsın.şimdiden kolay gelsin.
Boyama kağıdı derken sadece çiizim geri kalan kısımlar beyaz öğrenciler boyucak yani onları dimi ? Makbuz derken nasıl yani ben henüz bu işi yasal anlamda yapmıyorum yani yasal anlam derken il ilçe mebden iznim anlaşmam herşeyim var sadece hani benden fiş vs isterlerse yada bu makbuz nasıl olcak onuda açıklarmısın ?
Ferhatbağ

Yeni Üye93 yazı
film işi için bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Muhasebe
Yeni Üye93 yazı
okullara giderken broşür ve film demosunu alıp git. sen yeni olduğun için okul müdürleri güvenmeyecektir. izin belgen çıkınca daha rahat okul bağlarsın.

Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mtd59
okullara giderken broşür ve film demosunu alıp git. sen yeni olduğun için okul müdürleri güvenmeyecektir. izin belgen çıkınca daha rahat okul bağlarsın.
Bu izin belgesi ne oluyor ? film anlaşması yaparken bakanlık izni filan vardı yani bu okullarda sinema yapabilmem için izin kağıdı var elimde onun dışında birşey mi ?
Ferhatbağ

Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mtd59
film işi için bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim.
Teşekkürler ihtiyacım olursa mutlaka iletirim size.
Ferhatbağ

Yeni Üye93 yazı
izin belgesi millieğitim müdürlüğünden alınan izin.

Yeni Üye93 yazı
eurest bu iş ile ilgili bilgileri daha önce vermiştim. en son bu işi yapmaktan vazgeçtim demiştin.

Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mtd59
izin belgesi millieğitim müdürlüğünden alınan izin.

Bu izni film anlaşması yaparken vermiyolarmı çünkü elimde bi kağıt var bakanlık tarafından okullarda bu yayını yapabilceğime dahil izin kağıdı bumu kasteddiğiniz yoksa bunun dışındamı ?
Ferhatbağ