Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ciddi Bir Yatırımcı Arıyorum. . !

BaşlatanEnqinTarih09/06/2008 15:00:04Yorum3

İlk mesaj
Üye141 yazı
S.a Arkadaşlar Ben 25 Yaşında Yaklaşık 13 Yıldır ßilgisayar Kullanan ve Türkiyenin Aşağı Yukarı 50 İlini Gezmiş ßiri Olarak Ciddi Anlamda ßir Projem Var.O Kadar Masraf Gerektiren ßir Proje Değil Ciddi İş Adamları Projenin Getirisini Hesapladığımız Zaman Görecekki Harcanacak Para Gerçekten Hiç ßirşey Ciddi Olan Arkadaşlar.Proje ßenden Yatırım Sizden Emin Olun Pişman Olmayacaksınız.Diyeceksinizki Neden Kendin Yapmıyorsun ßenim O Kadar Kredi Alabilmem Mümkün Değil Onun İçin Açamıyorum.İrtibata Geçmek İsteyen Ciddi İş Adamları Msn Adresim : descartes@sohbetizm.net
Şimdiden İlgilenenler İçin Teşekkür Ederim.
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye181 yazı
merhaba engin kardes nedin bu is biraz bahsedermisin lutfen. dogan1907li@hotmail.com. ayrica denizlidesin havlu ve bornoz isinden bi bilgin varmi
Bosluga Bakip Dusunme

Yerleşim ALMANYA / AschaffenburgMeslek Hazyr giyim
Üye141 yazı
Sizi Msnime Ekledim Msnde Görüşelim Fikrimin Açık Açık Herkes Tarafından Bilinmesini İstemiyorumda.Anlayışınıza Sığınıyorum.Havlu ve Bornoz İşinde Bu Ara Düşüş Var Üstadım Fazla Bulaşmanızı Pek Tavsiye Etmem Ama Daha Detaylı Msnde Görüşürüz Ben Sizi Ekledim Msnime.
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye141 yazı

Arkadaşlar Lütfen Yatırımcı Olmayanlar Boşuna Eklemesin.Boş Bir İş Peşinde Değilim Lütfen Ama Lütfen Saçma Sapan Sorular İçin Eklemeyin.

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im