Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kuyumculuk Mu Akaryakıt İstasyonu Mu?

BaşlatanturbolineaTarih30/08/2013 14:47:00Yorum19

İlk mesaj
Üye209 yazı
Kuyumculuk mu Akaryakıt istasyonu mu çok para kazandırır?

Kar oranlarına geldiğimiz zaman altında kar oranı %2
Akaryakıtta kar oranı %10-16 arası marka bayiliklerine göre değişiyor.Lpg'de kar oranı %25. Akaryakıt marketinde de kar oranı %30.

Foruma sorayım dedim.İmkanınız olsa yapacak olsanız hangisini yapardınız.

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Üye437 yazı
kuyumcular yüzde 3 civarı.....asıl hurdadan iyi para gelir.....ikisi de birbirinden çok alakasız işler....gereken sermaye bile çok ayrı.....muhatap olacağın kitle,çalışma saatleri,iş tatmini,iş çevresi......daha fazla para ve daha fazla uğraş isteniyorsa akaryakıt istasyonu......kuyumcuda 20 yaşında çocuk da durur,75 yaşında amca da,bildikten sonra....tek kişi de çevirir,yerine göre beş kişi de......imkanım olsa dediğiniz gibiyse,akaryakıt istasyonu........

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye216 yazı
Arkadaşa aynen katılıyorum Petrol istasyonu her zaman daha karlı ve hareketlidir.
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye14 yazı

Petrol istasyonu...

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
Üye108 yazı
Arkadaş bütçe belirtmemiş tercih hatası diyorum iki sermaye arasında daglar kadar fark var en basiti petrol istasyonu icin isim hakkı bedeli bile kuyumcu acmai için yeterli bir sermaye :) :) bence önce bütçe sonra mantıklı bir fikir
EGE

Yerleşim Türkiye / OsmaniyeMeslek Esnaf
Üye216 yazı
Petrol istasyonları için isim hakkı denilen bir şey yok onu yanlış biliyorsun bayilik var.
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye305 yazı
hangi petrol firmasıymış bayisine o kadar kar veren, arkadaşım büyük bir p. o firmasının muhasebe departmanında çalışıyor, bir kere çok iyi mevki, çok iyi sermaye gücü, dolmuşçusundan tutunda lojistik firmalara yapacagınız vade ve iskontolara dayanacak ve en baba %10-14 (tüm şartlar mükemmel bütün alımlar peşin ) arası kazanabilecek şartları oluşturabiliyorsanız durmayın....
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye131 yazı
petrol istasyonu açmak için fazla paraya gerek yok.daha yeni konuştum bi tanıdıklar.petrol istasyonu var bi adet yeni sattı baya büyük bi paraya.isim hakkı falanda yok.istanbulda yer mekan kalmadı istasyon açacak.firmalar çok iyi yeri olan uygun yeri olan arazi sahiplerine isminide veriyo sistemide kuruyo bilmem kaç tonda petrolü ücret almadan veriyo.ancak böyle işlek ve büyük arsa pek kalmadığı için bu işi yapmak çok zor şu anda.varsa arsan çok işlek yerde ve o bölgeye açılmasında bi sakınca yoksa çok sağlam iş.günde 10 ton civarı satan anca masrafını çıkarır dedi bana adam yani geçinir gider dedi.günde 20 ton ve üstü satanda parayı bulur diye anlattı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye345 yazı
zenginin parası züğürtün çenesi.................

benzinin literisi 5TL yi geçmiş günlük 10 000 lt benzin satan bir istasyonun karı % 4 olsa kazanç ortada...............
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye305 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eseslix
zenginin parası züğürtün çenesi.................

benzinin literisi 5TL yi geçmiş günlük 10 000 lt benzin satan bir istasyonun karı % 4 olsa kazanç ortada...............

aynen öyle ve artk marka olmazsan kimse gelmıyor yukarıdakı arkdasn anllattıgın yapsa yapsa zart oil zırt oil bilmemne pet yapar ki hiç sanmıyorm büyük bi isimlede çalşmassan anyayıda konyayyıda görürüz bu devırde maalesef
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye108 yazı
PETROLOFISI SHELL OPET bir bayilik talebinde bulunun bakalim karsiniza cikan bedeli bir duyun sonra yorum atın petrol acmak kolaymisda cok paraya gerek yokmusta galiba cigkofte bayiligi aliyorsunuz ALLAH icin davulu uzaktan dinlemeyelim arkadas bir fikir sormus arkadasim kara bakma sen kuyumculukta al sat var paran sürekli para kaygili bir durum yok yani küçük sermaye ile güzel is al sat kadar tatlit para yoktur bütçeye goret davran ama kuyumculuk rahat is az kisi ile yapacagin is prestij diyorsan prestij kazanc diyorsan kazanc
EGE

Üye108 yazı
isim hakkı yok bayilik var gelde cevap ya bu yoruma :) bayilik nedir? Bayilikte temel amaç isim hakkı senden aldigi bedel isim hakkı ve tüm dekorasyon bedeli...sana odetiyor hepsini! !
EGE

Üye108 yazı
isim hakkı yok bayilik var gelde cevap ya bu yoruma :) bayilik nedir? Bayilikte temel amaç isim hakkı senden aldigi bedel isim hakkı ve tüm dekorasyon bedeli...sana odetiyor hepsini! !
EGE

Üye131 yazı
Çok konuşmayın artistlikde yapmayın.Bizzat bi kaç ay önce 8 milyon dolara benzin istasyonunu satmış 60 yaşındaki adamın söylediği lafları aktardım.Söyledikleri bütün markalar içini geçerli bi kısmı içinmi bilmiyorum unuttum.Eğer bi gitde gör kaç para istiyolar yok bilmem ne diye cevap yazıyosan somut argüman koy ortaya deki şununki şu kadar falan bizde bilgilenelim.Ben o laf çarpıcanız abuk sabuk konuşucanız adamlardan değilim akıllı olun insanı kötü konuşturmayın

Üye131 yazı
Ben çok nakite gerek yok dedim.Zaten zengin olmayan adam açamaz benzin istasyonu.Çok harika bi yerde bi arsan varsa çok işlekse tüm şartlar uygunsa o firmalar gelip herşeyini kuruyor yardımcı oluyolarmış.Herhalde kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez düşüncesi var.Zaten bu çapta bi arsanın değeri en kötü 5 10 milyondur.yani paraysa arsada para sonuçta.

Yeni Üye6 yazı
merhaba turbolinea özelden numaramı yazdım ararsan ayrıntılı bilgi veririm.Bizim 3 kuyumcu şubemiz var,amcamın da 2 tane petrol istasyonu var işlere oldukça hakimim.Arayabilirsin..
Tecrübeli abilerimin birikimlerinden yararlanmayı her zaman fırsat bilmişimdir.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ö?renci
Yeni Üye16 yazı
kardes ara konuşalım 0533 024 65 93 cok kerlı iş acil satılık faal opet resturant market 13500m ticeri arsa üzerinde kurulu cok temiz borcsuz bir yer

Yerleşim Türkiye / Antalya
Yeni Üye1 yazı
bi kere burada en başında yanlışlık var konuda akaryakıtta kar marjı motorinde %11-12 arası benzin %7-8 lpg de ise en fazla veren düzgün firma %15-16 burada bahsedilen rakamlarla çalışan istasyonlar türkiyede sayılı ve bu şekilde çalışmasının sebebide konum itibari ile ya bölgedeki tek istasyondur yada çok sayıda aracın bulunduğu istasyondur burada bahsedilen rakamlar 10 sene önce öldü bütün petrolcülerin başı sağ olsun ve en normalinden bi istasyon yapmak istesen bilede en az 700 bin #8378; yi sadece istasyon inşaati için ve yaklaşık bi 400 bin #8378; yide sermaye için nakitinde bulundurmak gerekiyor yoksa bi kaç sene içinde batar üstüne üstük yaptığın petrolde borcuna yetmez şekilde iflasa inersin bu rakamlar en minimum biz dededen toruna 4.kuşak olarak bu sektördeyiz ve hala dahada devam etmekteyiz sorusu olanlara açıkca bilgileride verebilir iyi günler

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
TARSUS EGM KARSISI TARSU YOLU UZERI SATILIK PETROL İSTASYONU 2286M2 LIK ALANA KURULU TARSU ALISVERIS MERKEZINE YAKIN EGM KARSISI ARKA TARAFI SANAYI ÇIFT YOL UZERINDEDIR ŞEHIR MERKEZINDE BIR ISTASYONDUR.
2286 M2 ACIK ALAN 300 M2 KAPALI ALAN 3 ADALI CIFTLI 7 LI - 14 POMPALI EN AZ GUNLUK SATIŞI 10000 ILE 14000 LITREDIR.
SAHA BETONU YENILENMISTIR. AKARYAKIT DEPOLARI YENILENMISTIR. OFISI VE ISLETIM ERI AYRI TAM DONANIMLI BIR YAKIT ISTASYONUDUR... 12.500.000 TL
05453712750 YUNUS KARAMANOGULLARI
Yunus Karamanogullari

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret