Ana içeriğe geç

İnovasyon, Yeni Trendler Ve Çözümler

Danışmanlık Firmaları [fizibilite Vs. ]

BaşlatangokkhanTarih29/08/2013 03:24:21Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba Arkadaşlar,
Kurmayı düşündüğüm girişim projem için bir takım araştırmalarda bulundum fakat yine de atladığım ya da yanlış bildiğim noktalar olabilir diye profesyonel bir yardım almayı düşünüyorum.

Destek almayı düşündüğüm konular : İlgili iş için fizibilite raporunun hazırlanması,iş planı ve gerekli hibelerin araştırılması vs.gibi kapsamlı bir danışmanlık hizmeti...

*Sizin güvendiğiniz,tavsiye edebileceğiniz danışmanlık firmaları hangileridir ?
*Firmaların ortalama ücret tarifeleri hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye27 yazı
kobiline.com bu site işine yarar sanırım.tavsiye ederim.550 tl ücreti var ama bence hakkediyorlar.ben yardım alıyorum şu an bu şirketten
hamit

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye216 yazı
Merhaba Gökhan bey bana iş planını gönderirseniz sizlere yardımcı olurum E mail adresim: abitgulistan@hotmail.com
Sizlerden har hangi bir ücret talep etmiyorum. Bedava danışmanlık hizmetimizden yararlanın
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye381 yazı

,
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye23 yazı
hayvancilik ciftliklerine 1 milyon euro geri odemesiz devletten katki
türkiye genelinde hayvancılıgın her türlüsü, çiftçilik arıcılık, kanatlıhayvan, küçükbas, buyukbas hayvancılık kültür balıkçılığı kırsal alandayapılacak butik oteller dag ve bag evleri lokantalar ve dinlenmetesisleri gibi tüm yatırımlarınıza devletten%65 geri ödemesiz 1 milyon euro ya kadar hibe ile cebinizde paraniz olmadanda bir tesis sahibi olmaniz icin anahtar teslim hibe alım garantili iş kurma imkanı saglamaktayız ayrıcafabrika kuracaklara yatırım teşvik belgesi alınması ve kosgeble ilgilitüm projelerinizi yazılım ve tüm detaylarını sizin için biz yapmaktayız.girişimciler kendi işinizi gelin sizin için biz kuralım. irtibat içincep telefonumuzdan 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz .muhterem kocaoz
muhterem

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye223 yazı
Yaw arkadaş hiç akılda yok bu insanlarda adam bi yorumda bu işi en iyi biz yaparız diyor.İki dakika sonra bu firmadan hizmet almış bir insan ağzıyla konuşuyor.

Üstelik konuda danışmanlık,bu kafayla ne danışalım sana mübarek :))

Yerleşim Türkiye / Ystanbul