Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E-site yardım

BaşlatanatayTarih08/06/2008 19:43:10Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
deneme amaçlı bir e site kurdum, ne satabilirim
atay

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye353 yazı
Sevgili Atay E-ticaret sitesinde ne satayım demektense benim eticaret sitemde alt yapısı bu sanal posu var guvenlik tam ssl sertfikam var işte günde şukadar ziyaretcim var yadaolacak şukadar ciro hedefliyorum ürünlerinizi e-ticaret sitemden satışını yapabilirim desen sana dahafaydalı olur düşüncesindeyim.
iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı

sayın akın selçık bey niçin e site kurmak için mahkemelerde süründüğünüzü anlayamadım, sebebini söylerseniz sevinirim, benim e ticaret sitesi kurma niyetim var ama bu yazınız gözümü korkuttu
adanalı

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye141 yazı
Adanalı Konu Hakkında Biraz Bilgim Var Akın Beyle İlgili Konu.
Akın ßey ßir Firmaya Web Sitesi Yaptırıyor Firma Tabii ßir Nevi Dolandırıcı ßir Firma Yapıyor Sonrasında Konu Uzuyor Uzuyor 4.000 Ytl Kadar Parası Gidiyor Akın ßeyin Sonrasında Akın ßeyde ßurada ßu Sorununu Dile Getiriyor.Sizlere Tavsiyem Ya Çok Sağlam Firmalara Yaptırın Yada Elden ßizim Gibi ßu İşi Yapan Webmaster'lara Yaptırın Hem Daha Karlı Çıkarsınız Hemde Daha İyi ßir Siteye Sahip Olursunuz.
Saygılar...
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye281 yazı
E-ticaret konusunda yatırım yapacak olan arkadaşlara eğer bütçeleri kısıtlıysa bir site yaptırmak yerine hazır e-ticaret paketlerini öneririm. Bu sayede daha kolay , daha hızlı ve daha ucuz şekilde e-ticaret sistemi kuabilirsiniz. Daha sonra siteniz tutulur ve cironuz artarsa profesyonel bir e-ticaret sitesi yaptırabilirsiniz. Ama çok yüksek bir sermaye ile bu işe girecekseniz o zaman hazır sistemler kurmayın derim.Orijinal bir site olması yararınıza olur.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
e site kurmak bana gore ole cok aman aman bır durum degıl.sıte kurdun ama ne yaparım sorusu hala aklındaysa bu ıse baslamadan bıttı gozuyle bakabılırsın.arabanın lastıklerı var ama kendısı yok neye yarar.oncelıkle bız tukecılerın en cok neye ıhtıyacı var.mesela bu sıte.bak kac kısı uye oldu ve ne ıs yaparız dıye dusunuyoruz ama sıte aldıgı reklamlardan parayı kazanıyor.sende buna benzer bır ıs yapabılırsın.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama