Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Sizce Ne İthal Etmeliyim?

BaşlatansennanTarih22/08/2013 12:43:01Yorum9

İlk mesaj
Üye360 yazı
arkadaşlar yurt dışından getirip burada toptan pazarlayabileceğim ve yüksek kar koyabileceğim, daha doğrusu Türkiye piyasasından oldukça ucuza alabileceğim, getirtebileceğim ürünler arıyorum. tavsiyeleriniz, fikirleriniz ve teklifleriniz nelerdir?

orjinal adidas, nike, puma ama özellikle söylüyorum orjinal ayakkabılar olabilir,

- burada alıcısı kolay bulunan, yurt dışından getirtmesiyle birlikte oldukça ucuz olan hangi ürünler vardır.

arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırmısınız? teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye13 yazı
kimin malına el koyuyolar gümrükde abartma beyannamede dogru bilgiler ver sıkıntı yok. korkma zor degil ithalat gümrükcünle görüş ne ithal edeceksen sana yardımcı olur mevzuat konusunda türkiyede deli üretim var hersey üretiliyo teknoloji hariç getirecegin ürünü tr de arastır kac tl maliyetle üretiliyo kıyasla çinden mal getireceksende vergiler cok yüksek bilgin olsun.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye177 yazı
Merhaba ,

Muz ithal edin , ilk müşterilerinizden olalım. İzinleriyle , kontaklarla v.s. uraşacak zamanımız olmadığı için getirecek firma arıyoruz.

İyi çalışmalar.
Özgür KALE
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yerleşim Türkiye / Antalya YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye140 yazı

Yükte hafif pahada ağır şeyler alın...

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Üye360 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - OzgurKALE
Merhaba ,

Muz ithal edin , ilk müşterilerinizden olalım. İzinleriyle , kontaklarla v.s. uraşacak zamanımız olmadığı için getirecek firma arıyoruz.

İyi çalışmalar.

teklifiniz için teşekkür ederim. bir araştırma yapmam lazım. uygun olursa yakın zamanda tekrar size dönerim. saygılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye360 yazı
ayrıva yorumunu esirgemeyen, bildiklrini paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye67 yazı
merhaba ,
ben gümrük müşaviriyim öncelikle burası uzak doğu veya afrika ülkesi değil kimse kimsenin malzemesine el koyamaz. Sizler düzgün beyanda bulunduğunuz sürece ayrıca dediğiniz marka isimleri getirmeniz kanunen yasak marka sözleşmeniz olması lazım yoksa malzemeniz için türkiye disbitoruıne yazı yazılır 15 gün içerisinde disbritor cevap vermez ise malzemeyi çekersiniz cevap verir ise malzeme yurt dışına gönderilir marka ürünlerden uzak durmanızı tafsiye ederim.

saygırımla
BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye67 yazı
Hazıran ayında Cın'de fuar olacak. Dıstrıbutor olabılecegım / ithalat yapabılecegım marka yada urunler arıyorum.
Şirketim hazır kuruludur. Sektorum mutfak banyo ve aksesuarları. Kendıme lımıt koymuyorum yenılıklere acıgım.

Onerılerınız olabılr mı ?

msignman@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar
Yeni Üye18 yazı
merhabalar
bizim şirket iranda ihracat ve ithalatla ilgileniyor
irandan ne tür mal isterseniz ihtiyacı karşılıyabiliriz
saygılar

Ramin.Rad
Rad.co

Yerleşim Yran / TebryzMeslek Ticaret