Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bu Fırsat Kaçmaz Kaçırılmaz. .

BaşlatantugcularTarih16/08/2013 13:51:35Yorum21

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
toptan ç.makinesi deterjanları satmaktayız.. stoklarımız sınırlı sayıdadır...
şuan elimizde 1000 poşet 5kg lık arieller mevcuttur..
5 kg ariel dağ esintisi birim fiyatımız 14 tl dir.. toptancılar ve marketler için bulunmayacak fırsattır.. aracı olan ve ne iş yapayım diye düşünenler ise bu fırsattan yararlansın.. pazarlarda 16 tl den en az 50 adet gözünüz kapalı satarsınız.. boş gezmekten iyidir derim... seçim koniks üyelerine kalmıştır
FİYATTAA SON İNDİRİM.. ADT FİYATI 12,50 TL YAPILMIŞTIR....
ister kargo ile yollayalım isterseniz yerimizde teslim edelim
ilgilenenler pm atabilir..
yada
bayram bey 0 541 769 29 19
mesut bey 0 506 334 18 67 no lu telefondan bizlere ulaşıp bilgi alabilir..
+90 (541) 769-29-19,
+90 (506) 334-18-67
TUĞCULAR Temizlik Ürünleri

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Yeni Üye21 yazı
900 adet kalmıştır...
+90 (541) 769-29-19,
+90 (506) 334-18-67

Yeni Üye21 yazı
yokmu ilgilenn arkadaşlar.. millet pazar yerlerinde 16-17 tl ye akşam üstü satış için gidiyor en kötü 70-80 tane satıyor.. illaki marketiniz yada toptancı olmanız gerekmiyor..
+90 (541) 769-29-19,
+90 (506) 334-18-67

Yeni Üye21 yazı

fiyattaa indirimm yapmış bulunmaktayızz..
+90 (541) 769-29-19,
+90 (506) 334-18-67

Yeni Üye21 yazı
1 günde 105 kişi bakıyor ama bir tane yazan yok.. ilginç..
+90 (541) 769-29-19,
+90 (506) 334-18-67

Yeni Üye20 yazı
hayırlı satışlar bi şey merak ettim fiyat bakmadım ama normal fiyatı ne kadar ki...bir de çok fazla ilginin olmamasının sebebi toplu alımda fiyat arttığı için olabilir...
Rızkın 4 te 3 ü ticarettedir HZ. Muhammed (SAV)

Yerleşim Türkiye / AnadoluMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye61 yazı
ARKADAŞLAR MARKET FİYATI 21 TL . BİLMİYORUM AYNI KİŞİ OLABİLİR. AMA SAHİBİNDEN.COM DA 1000 ADET SATAN BİRİ VAR TANESİNİ 12 TL YE SATIYOR DU
Gayserili Müteşebbüs

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik
Yeni Üye21 yazı
bizde 13 tl.. 12 tl ye bulduysanız hiç durmayın kaçırmayın derimm..
+90 (541) 769-29-19,
+90 (506) 334-18-67

Yeni Üye69 yazı
bu ilanla ilgilenenler lütfen benimle irtibata geçsin.. banlandığımız için giriş yapamıyoruz.. banlanma sebebide nedir bilmiyoruz

Üye223 yazı
hocam bu ürünün orjinal paket olduğuna eminmisiniz? yani açık ürün değil ?

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye69 yazı
mail adresinizi verirseniz depomuzda çekilmiş resimleri atabilirim.. açık ürün değildir

Üye161 yazı
güzel fiyat yanlız ürünü gönderme kargolama ücreti falan kazanacağımızıda kargoya ödemeyelim sonuçta 5-10 tane almayacağız
200- 300 tane alacagamızı varsayalım..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye69 yazı
ambar kargo ile gönderim yapabiliriz.. ister 13.5 tl den biz kargo dahil gönderelim isterseniz siz 12.5 tan alın kargosunu siz ödeyiniz.. secim sizin.. fakat 12.5 tl den 500 adet altına satış yapmıyoruz efendim.. 500 adet altı kargo dahil 14 tl dir..

Yeni Üye68 yazı
kardes pg ariel ambleminide neden koymadın onuda koysaydın belki olurdu o olmadan olmaz:) diger her tarafı aynı
cihan gürbüz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye69 yazı
;) o kadarini yaptiran onu mu yaptiramayacakti.. hani konusmak icin degilde ciddi ciddi konussaniz da insanlari yönlendirme ye calismasaniz insanlarin ekmegi ile oynamasaniz.. ariel bir aydir pg.com yazmaya başladı. . 1 ay oncesinin malini elinden cikartan bayiden almis olamazmiyiz.. spot mal demek ne olduğunu bilmediginiz buradan belli.. elinde ki birikmis ve satamamis bayi nakite cevirmek icin girisinden satis yapar sebebi de aylik kotadir.. siz alabiliyorsaniz alin biz sizden tedarik edelim..

Yeni Üye54 yazı
ya ariel kardeş fiyat çok hesaplı gelince ister istemez herkez kuşkulanıyor. sen yanlış anlama. ortalıkta çok sahte ürün dolaşıyor.
herkez bilemezki ürünün sahte olup olmadığını.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye69 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bizbize
ya ariel kardeş fiyat çok hesaplı gelince ister istemez herkez kuşkulanıyor. sen yanlış anlama. ortalıkta çok sahte ürün dolaşıyor.
herkez bilemezki ürünün sahte olup olmadığını.
haklısınız.. resimden anlaşılacak birşey değildir.. gelirsin açarsın bakarsın.. sonra yorumunu yaparsın.. haksızmıyım.. karalamak yerine çözüm budur sanırım..

Yeni Üye61 yazı
omer_and_ulya@hotmail.com

merhaba , bende deponuzdaki resimleri ve ürün resimlerini istiyorum. göndermenizi rica ederim.
Gayserili Müteşebbüs

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik
Üye223 yazı
Arkadaşlar bu bahsedilen ürünler sahte yani merdiven altı üretim.

Ben numune istedim fakat hepsini suriye ye sattık bahanesiyle göndermediler.

Numune istememin sebebi bu fiyata bu ürünü istanbulda bulamayacağınızdır.

Bu işi piyasayı bilen birine ürün ve fiyat bilgisi verin.Size hemen ne kadar varsa alırım diyecektir.

Dikkatli olun !!!

BU PİYASAYI VE ÜRÜNLERİ BİLMEYEN BU İŞE PARA YATIRMASIN !!!

Yeni Üye69 yazı
fatih bey yafta hazır sizde de.. sattığımız kişinin telefon numarası ve adres bilgilerini de veririm.. birşey ıspatlamak zorunda değiliz.. sahtesini bulsanız hemen 11-12 tl ye de olsa alacak bir yapıdasınız.. size orjinal numunesi göndersek elinize sahtesini versek de buralara bu şekilde not düşseniz eyvallah diyeceğim.. ukalalık yapmak yerine gelip depomuzu gezin ürün var mı yok mu bakın sonra konuşun.. her neyse.. uzun lafın kısasıı ister alınnn ister almayın.. siz bulun bu paralara biz alalım..

Üye223 yazı
Kardeş laf kalabalığına gerek yok.Öğlen gelir açar bakarsın demişsin şimdi taze bitti diyorsun.Benim lafım çok net;

*BU ÜRÜN ORJİNALSE GELİR FİRMA ELEMANIYLA 12,5 DEN 500 ADET ALIRIM.

Yeni Üye69 yazı
ii bak.. 16 saat 40 dakika öncee... :D