2 alanda iş düşüncem var. tercihen hangisi olursa mumkundur.
1. projem
kendime ait 3 katlı bir işetmem var. en ust kat ofis orta kat teçhir veya ofis alt kat 850 m2 lik imalathane veya depo maçlı kullanılabilir. 2011 den beri kendi şirketim ile faaliyeti yuruttum.. ancak suanda ekonomik oarak sıkıntı altına girdik. çunku butun sermayemi at yapıya kullndım. iso belgelerimi tescilimi yaptım web sitesi vs fakat kısıtlı kadık beklediğimiz yatırım desteğini alamadık. şimdi yeniden iso belgeli bir şirket kurmak ve mevcut alt yapımla markamıza destek talep etmek yani.
markam DECORATIC isminde tescilli bir markadır. ismindende anlaşılacağı gibi her türlü mobilya ve dekor ürünleri üretebilir pazarlayabilir kendi markası altında. mevcut iş yerim hem yönetim hemde üretim için yeterlidir. herhangi bir kira vs problemimiz yoktur.yani sahaya markamızla girp yurt dışı veya yurt içi ürün pazarlamamız mumkundur.
2. projem
kendim tahsil olarak su ürünleri muhendisiyim.
buda beni su ürünleri ile yapılacak girişimlerde butun desteklelerden faydalanma imkanı sağlar.
850 m2 depom balık işleme tesisi olarak bulunamıyacak bir noktadadır. kısmen soğuk hava deposu olarak hazırlanıp. mersinde eksik olan ve yoğun talep görecegini dusunduğum bir işleme ve paketle ünitesine dönuştürülebilir. hem yönetim ofisd hemde 850 m2 deposuyla mevcut avrupa veya koskep veya böge desteklerinden faydalanılabilir. mersinin bir deniz ve liman kenti olması buyuk avantajdır. yani dusundugunuz 300000 tl sermaye ve alınacak bir o kadar destekle. çok ciddi bir işleme ve paketleme merkezi kurabiliri.z benden gelecek destek yer ve tahsilimin ve 10 yıllık ticari tecrubem bunun yanısıra pazarını çok rahat yakalayabileceğim doğu ve orta asyadaki gucumuz. bunun yanısıra ailemin sahip olduğu şahin petrol uluslar arası nakliyat şirketiye tüm ülkelere nakliyatımızı sağlayabiliriz. www.sahinpet.com .
yani iş fikri oılarak aslında guclu bir alt yapıya sahibim tek ihtiyacım olan ciddi sermaye bağlayabilecek sizin gibi girişime açık bir çalışma ortağıdır. duşunurseniz konuyu daha ayrıntılı görüşmek için sizden haber bekliyorum.
yerimiz mersinde ana cadde ustune merkeze 3 km mesafededir. internet sitelerimiz:
www.decoratic.com.tr
www.sumerli.com.tr
www.sahinpet.com