Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Dış Ticaret Şirketi

BaşlatanAllesVerlorenTarih07/06/2008 01:08:28Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Merhabalar.Ben Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama bölümü öğrencisiyim.Bu sene son sınaftayım.Benim amacım dış ticaret şirketi kurmak.Biraz büyüyene kadar sadece KKTC ile ticaret yapmayı düşünüyorum.İşteki Pratik bilgimi ve şirketimi geliştirdikten sonra diğer pazarlarada açılmayı düşünüyorum.Bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim.Teşekkür ederim.
AllesVeRlOrEn

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye537 yazı
HOCAM KIBRIS DEİLDE ÇİNDEN ORTAK MODİFİYE JANT GETİRELİM BUNLARI SATALIM X2 FİYATINA PAARAYI 2 YE KATLAYALIM

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye48 yazı
bende dış ticaretciyim nasıl getireceiz vergileri nedir bunları biliyormusunuz.Çinde bildiğiniz bir firma varmı.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Üye537 yazı


ORTAK Bİ BİLGİ HAVUZU YAPSAK ÇİN İÇİN?

1-çinden getirilen araba parçaları için(jant,angel vb modifiye far) bunlar için servis ağı kurulmalımı sonuçda elektronik deyil kurmak şart mı maliyeti ne olur?

2-çinden getirilen bu oto parçalarını firmamız altında kendi markaları adına mı satıcaz yoksa üstlerine kendi amblem yada markamızı işleyip satabilirmiyiz?

3-eğer kendi markaları adunda satacaksak bunların satışı için bu malları üreten şirketle bi anlaşma vb bişey yapılırmı?

4-italatı yapdıkdan sonra oto parçalarının bunları tr de satarken satış vergisi ödüyücezmi biliosunuz %40 devlet ortakdır her işe.?

5-italat işi için minimum oto parçaları için ne kadar sermaye gerekir?

6-gprs,mp4,laptop,kameralarda italat kuralları satış kuralları nedir acaba?

7-aranızda çinden bu tür malları getiren varmı oto yada elektronik?

8-çine alternatif çeşitli ucuz ürünler bulabilicemiz ülkeler varmı kimisi çek cumhuriyeti dio kimisi güney kore?

ŞİMDİDEN HERKEZE CVP VE İLGİSİ DOLAYI TEŞŞEKKÜRLER

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye1714 yazı
Dış ticaretten önce pazarlamanın öğrenilmesi gerekiyor. Bir malın ne olduğunu tam olarak detaylarıyla bilmek gerektiğini düşüncesindeyim.

Burada iki seçenek var. Ya bir sektöre yöneleceksin sadece o sektör çapında ticaret, dış ticaret yapacaksın ya da fırsatçı olacaksın krize neden olabilicek ürünlerin ticaretini ve dış ticaretini yapacaksın.

Ben böyle düşünüyorum ama dış ticaret yapalım demekle yapılmaz.

''Ya en iyisini yap , ya da kimsenin yapmadığını yap.''
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye92 yazı
Hocam benim iş yerim tahtakalede.çinde de ofisimiz var.çinde alacağın her hangi bir ürünü oradan takip edip size istanbuldaki adresimize kadar sağ salim yollayabiliriz.Yani birnevi takipçiniziz.
Malınız sağ salim gönül rahatlığıylan teslim edilir.

asiapazari@hotmail.com
0536 602 56 14
0542 325 11 37
ayhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat