sayıları örnek olarak veriyorum..
Mesela 5 tavukluk 10 kümes 10 tavukluk 20 kümes bu sayılar isteğe göre çoğaltılabilir. İşin benim için zor tarafı internet sitesini kurmak. Siteye giren kişi üye olacak kümesini hangi büyüklükte istiyorsa sececek ve civciv alımını gerçekleştirecek yada hazır yumurtaya başlamış piliç alımını gerçekleştirecek. tabi etlik için de sipariş verebilir. Bundan sonra siteye bunların ücretin belirli bir kısmını vererek onları kümesine yerleştirecek. Bundan sonra farmville gibi site onu yönlendirerek yam vermesi onu yeşil alanda gezdirmek gibi yönlendirmeler yapacak... Bunları şu anda kısa kısa anlatıyorum.. Dahada ayrıntılar artırabilir. Kümesin ücretini ödeyen kullanıcının adı kümesin üstüne yazılarak ve istediği hayvanlar kümesine konarak video çekilip kullanıcıya gönderilecek.. ve yumurtaları olduktan sonra özel kutularla kargoyla gönderilebilir. tavuğu et için yetiştiriyorsa o da yetiştirdikten sonra temiz kesilip adresine gönderilecek. Tabi bu fikir şu anda kaba hatlarıyla anlattım burda. İnce ayarlamalar olabilir. hatta kümesimizi yapmayı düşündüğüm yer 2-3 dönüm alan üzerine bir yer olacak. bazı saatlerde kamerayla kümeslerden canlı yayın yapmayı bile düşünüyorum.
Sizden fikrin uygulanması ile ilgili olumlu veya olumsuz yazılarınızı bekliyorum...
www.1fikrimvar.com