Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tek Kullanımlık Ayakkabı Boyası

BaşlatanahmetkerimsenTarih14/08/2013 02:46:12Yorum7

İlk mesaj
Üye235 yazı
Merhabalar.

Islak mendil boyutlarında poşet düşünün ortasında boyalı bez var sadece 1 ayakkabı boyamaya yetiyor .Denedik işe yarıyor elinize boya bulaşmıyor ve tek kullanımlık kullan at şekilde kullanılıyor.Evde denedim koli bandının içine ayakkabı boyası sürülmüş selpak yapıştırıp ayakkabıyı boyamaya çalıştım sizde deneyin isterseniz.

Sizce bu ürün tutar mı ?

İSTOÇ da birkaç esnaf alırız dedi ancak önemli olan bunu Türk Silahlı Kuvvetlerine nasıl satarız ?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye6 yazı
Merhaba.
Bahsettiğin iş gerçekten müthiş sadece askeriye degil memurların, satış temsilcileri v.s. gibi bir çok kişinin işine gelir.

Ama bir kötü haberim var bu proje patentli diye biliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye235 yazı

Teşekkür ederiz PeaceB veSONMEZTASARIM böyle ürün daha önce yapıldığını gözden kaçırmışız maalesef ancak piyasada halen bu ürün yok belki ürünü biraz daha farklı konseptte sunup yeni patent çıkartabiliriz. Önemli olan bunu Türk Silahlı Kuvvetlerine nasıl pazarlarız. Pazarladığımızı varsayalım Dünya da ayakkabısını her gün boyayan kaç milyon ordu mensubu vardır acaba ?

Üye216 yazı
Sadece ordu için düşünmeyin oteller, firmalar, kozmetik mağazaları, da sizin müsteri kitleniz olabilir önemli onlan urunu bulunabilir kılmak ve tanıtmak
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye437 yazı
mühim olan elleri boyamaması.....sizinki videodakinden çok az farklı herhalde....dünyadakini tahmin etmek çok kolay değil ama ülkemizde 800 bin sanırım rütbeli rütbesiz tümü....birinci hedef tabi askeriye olmalı tsk......kimi görsen sabah elinde boya sünger.....nasıl hergün traş mecburi bir nevi botlar da parlak olacak daim....yalnız videodaki ilk yapan arkadaş düşünmemiş mi bunları....bilinmez..şu an piyasada yok diyorsunuz yani çok pratik bir fikir gibi gelir ama fiiliyata geçince sünger boyalardan artısı olması gerek ki tutsun...kunduraya yeter asker botuna az gelebilir içindeki miktar boya.....hedef kitle oysa ona göre.....memurlar satış temsilcileri vb de olur elbet de esas tabi ki tsk olursa güzel olur hatta dediğiniz gibi çok zor belki ama yurtdışındaki silahlı kuvvetlere.....güzel düşünce.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye235 yazı
@şanslı Dünya da bunun genellikle boya değilde parlatıcı tarzında yapmışlar örneklerine ulaştık hatta onlara ortaklık teklif ettik . Şimdi patent e başvuru yaptık sonucu bekliyoruz.

Üye437 yazı
o tarz olabilir,hayırlısı olsun diyelim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf