Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cafe Sozlesmesı Icın Acıl Yardım

BaşlatanYunus.EmreTarih13/08/2013 19:14:50Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba sayın konıks ailesı cafe acıyorum yarın dükkan sahıbıyle 1 senelık sözleşme ımzalıyacaz.dukkan şahıbı sene dolunca sozlesme uzatmazsak kayıtsız şartsız cafenın bosaltılması dıe madde koyarım dıyor,Cafe'ye hıc harcamasam 15 bın harcıyacam bu maddenın bana bır zararı dokunurmu devir parası alabılırmıyım.yada benı zan altında bırakmayacak bor madde ekleyebılırmıyım... Teşekkürler kolay gelsın...
Es

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye329 yazı
1 yıllık sözleşme olmaz .en az 5 yıllık yap ve devir hakkı koydur yoksa başın cok agrırrrr

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Üye216 yazı
Arkadaşım zaten sen 1 yılda işletme ancak oturur tam o anda mı cıkıp gideceksin akıl karı değil bir yıllık anlaşma ya orayı tutma yada 5+ daha fazla sekilde imzala anlaşmayı o kadar dekoru sen yapacan mal sahibi çok zeki galiba ondan sonra da kendi işletir artık burada art niyet var
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye546 yazı

Evet hocam akıl işi değil gibi adam resmen niyetini ortaya koyuyor zaten arkadaşında dediği gibi senin oraya müşterini oturtman için 1 yıl beklemen gerekecek 1 yıl sonra adam hadi dicek çıkartacak kira + hazır müşteri + dekarasyonu kapmış olacak

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye4 yazı
bunu bizlere sormadan bile düşünmeniz gerekirdi arkadaşların dediği gibi dükkan sahibinin niyeti belli bir sene sonra kendisi işletecek hazır müşteri ve sizin yaptığınız dekorasyonla
Bilişim Uzmanı

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Bilgisayar-Bili?im