Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İngiltereye Ürün Gönderme

BaşlatanistanbulluwmTarih13/08/2013 10:04:53Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
İngiltereye yarım tırdan fazla cafe malzemesi gidicek bunun için bir firmaylamı anlaşmak daha iyi olur yoksa direk tır şöförüylemi bu konuda tecrübeli arkadaş varmı aramızda?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye84 yazı
kargo şirketlerle anlaşın derim garanti olur ve sigortalı...

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye13 yazı
malı parsiyer göndermen gerekecek benim tavsiyem 20 lik konteynara koy denizden gönder gümrükcüyle irtibata gec o halleder.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye31 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - krmgnn
malı parsiyer göndermen gerekecek benim tavsiyem 20 lik konteynara koy denizden gönder gümrükcüyle irtibata gec o halleder.

Denizden pahalıya geliyor tır daha uygun olur diye bilgi verdiler?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye207 yazı
nakliyeborsasina yük ile ilgili bilgi atip fiat alabilirsiniz ,danzas ile irtibata gecerseniz hem gümrüklemenizi yaparlar hem tir temin ederler .

kolay gelsin .
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye73 yazı
Merhabalar istanbulda gümrük müşavirliği yapıyorum isterseniz gümrükleme+nakliye konusunda işlemlerinizi yapabilirim,parsiyel yüklemelerde kara nakliyesi her zaman daha ucuz olur bilgilerinize Murat Çangırı murat@snl.com.tr
murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye109 yazı
kara nakliyesi ve parsiyel yükleme ucuz olur doğru ama deniz nakliyesi de her zaman pahalı olacak diye birşey yok.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
Merhaba İstanbuluwn ;
Firma olarak Turkiye'de ihracat yapan ve İngiltere'de ithalat yapan bağlantılı firmalarımız var.İngiltere , Avrupa ve Kanada'da kendi üretimimiz olan bayii ağımız ve ayrıca İngiltere ve Avrupada birçok Distrübütörlüklerimiz var.
Öncelikle Kesinlikle iyi araştırmadan İnğitereye ürün göndermeyiniz bu cafe anlamında değil genel anlamda söylüyorum.Gümrük anlamında sıkıntı yaşayabilirsiniz araştırmadan.Karşı firma gümrük antlaşmamız var gümrük ödemeyecek fakat , VAT peşin ödemesi gerekecek o nedenle karşılıklı karar verip nakliyeye vermenizde fayda var.
Navlununuza göre Kara ile Deniz nakliye arasında farklılık olabiliyor.O nedenle net ve bürüt agırlık ile m3 lerini kesinleştirmeden fiyat almanız doğru olmaz.Detaylı bilgi almak için bizimle kontağa geçebilirsiniz.
www.ritesan.com www.rimport.co.uk

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ticaret