İlk mesaj
Dış Ticaret
İngiltereye Ürün Gönderme
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumC
Yeni Üye84 yazı
13/08/2013 : 11:18:19#1
Web sitesi
Alıntı
K
Yeni Üye13 yazı
I
Yeni Üye31 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - krmgnn malı parsiyer göndermen gerekecek benim tavsiyem 20 lik konteynara koy denizden gönder gümrükcüyle irtibata gec o halleder. |
Denizden pahalıya geliyor tır daha uygun olur diye bilgi verdiler?
O
Üye207 yazı
kolay gelsin .
OSKAR IMP EXP ALMANYA
M
Yeni Üye73 yazı
Merhabalar istanbulda gümrük müşavirliği yapıyorum isterseniz gümrükleme+nakliye konusunda işlemlerinizi yapabilirim,parsiyel yüklemelerde kara nakliyesi her zaman daha ucuz olur bilgilerinize Murat Çangırı murat@snl.com.tr
murat
I
Üye109 yazı
kara nakliyesi ve parsiyel yükleme ucuz olur doğru ama deniz nakliyesi de her zaman pahalı olacak diye birşey yok.
R
Yeni Üye17 yazı
Merhaba İstanbuluwn ;
Firma olarak Turkiye'de ihracat yapan ve İngiltere'de ithalat yapan bağlantılı firmalarımız var.İngiltere , Avrupa ve Kanada'da kendi üretimimiz olan bayii ağımız ve ayrıca İngiltere ve Avrupada birçok Distrübütörlüklerimiz var.
Öncelikle Kesinlikle iyi araştırmadan İnğitereye ürün göndermeyiniz bu cafe anlamında değil genel anlamda söylüyorum.Gümrük anlamında sıkıntı yaşayabilirsiniz araştırmadan.Karşı firma gümrük antlaşmamız var gümrük ödemeyecek fakat , VAT peşin ödemesi gerekecek o nedenle karşılıklı karar verip nakliyeye vermenizde fayda var.
Navlununuza göre Kara ile Deniz nakliye arasında farklılık olabiliyor.O nedenle net ve bürüt agırlık ile m3 lerini kesinleştirmeden fiyat almanız doğru olmaz.Detaylı bilgi almak için bizimle kontağa geçebilirsiniz.
www.ritesan.com www.rimport.co.uk
Firma olarak Turkiye'de ihracat yapan ve İngiltere'de ithalat yapan bağlantılı firmalarımız var.İngiltere , Avrupa ve Kanada'da kendi üretimimiz olan bayii ağımız ve ayrıca İngiltere ve Avrupada birçok Distrübütörlüklerimiz var.
Öncelikle Kesinlikle iyi araştırmadan İnğitereye ürün göndermeyiniz bu cafe anlamında değil genel anlamda söylüyorum.Gümrük anlamında sıkıntı yaşayabilirsiniz araştırmadan.Karşı firma gümrük antlaşmamız var gümrük ödemeyecek fakat , VAT peşin ödemesi gerekecek o nedenle karşılıklı karar verip nakliyeye vermenizde fayda var.
Navlununuza göre Kara ile Deniz nakliye arasında farklılık olabiliyor.O nedenle net ve bürüt agırlık ile m3 lerini kesinleştirmeden fiyat almanız doğru olmaz.Detaylı bilgi almak için bizimle kontağa geçebilirsiniz.
www.ritesan.com www.rimport.co.uk
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz