Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dönerci Acmak İcin Pratik Bilgi İstiyorum

Başlatanargun ışıkTarih11/08/2013 11:20:27Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
merhabalar ben yurt dısında 72 mılleten ınsanın oldugu bır yerde döner cı gıbı bır yer acmak ıstıyorum baya bır arastrma yaptım yakın cıvarda lokanta adına bırsey yok arka sokaklar dolu. Cok hızlı ve pratık olmak zorundasın bu ıste ıkı ortak acmayı dusunuyoruz ve ıkımızde bu ısten anlamıyoruz usta bıraz problelı olacak vıze uygulaması oldugu ıcın bıde pek ustaya bel baglamak ıstemıyoruz .1 hafta once tekrar gıttık son bır gozlemlemek ıcın yakınlarda bırtane donercı acıldı ınankı ınsanlar alabılmek ıcın ızdaham yapıyolar baya bır seyrettık ama cok yavas calıstıklarından o kalabalıgın hakkını veremıyolar dogru yolda oldugumuzu test ettık te bu ışı 1 ayda 4.2 lık ogrenebılırmıyız.40 metrekare dukkanlar ıcı yapım malıyetı 3 lü yapmak kosuluyla bılgısı olanlardan cıddı yorumlarını beklıyorum... masa sandalye olayı yok dısardan alıp gıdecek musterıler . herkese hayırlı bol kazanclar...
sadettin ışık

Yerleşim Türkiye / KmaraşMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye9 yazı
Arkadasim
donerci acmak kolay bir is ama anlaman lazim oyle eti demire takayim kesip satayimla olmaz eger anlamiyorsaniz anlayan birini getirip anlayana kadar calistirin eger Pratik bilgi istiyorsaniz bana yazin yardimci olmaya calisirim

ayd1970@hotmail.com
A.Akkurt

Yerleşim Yngiltere / LondonMeslek Ythalat / Yhracat
Üye244 yazı
Eger dediginiz yer bir A.B ulkesin den et ihrac edebilcek duzeyde (konum da ) ise hazir doner alarak giris yapabilirsiniz. Hatta otomatik doner kesme robotu dahi alir kendiniz kesmezsiniz donerinizi. boylelikle usta sorununu halledersinzi ;)
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı

arkadaslar yokmu hıc doner ısıyle ugrasan kımse .Hem donerı bız hazırlıyacagız ve serı pratık musterıye sunmak uzere acılacak dukkanın nasıl olmasından tutunda fırıların nasıl yerlestırımesıne kadar serı sunum nasıl olmalı pratıkte bılgı alabılecegım arkadaslarım msj larını beklıyorum...
sadettin ışık

Yerleşim Türkiye / Kmara?Meslek Di?er
Yeni Üye61 yazı
Hayirlisi olsun Allah yar ve yardimcin olsun. Ben doner isinde calisiyorum. Bizim burada doneri hazir buzlu sekilde toptan olarak satiyorlar haftalik servis yapilir yan malzemelerle birlikte. Durum falafel aluminium folyo doner kagidi ekmek ve diger malzemeler. Genelde herkes kesmek icin makina kullanir kullanmasi kolay tabi isin inceligide var ama pratik yapa yapa ogrenirsin. Bicak kullananlar kesme makinasinin tadi bozdugunu soyluyorlar. Durumu tost makinasinda isitiyorsun sonra beyaz yuvarlak plastik et dogramak icin seyler varya ismi aklima gelmiyor durumu bunun uzerine koyuyorsun isittiktan sonra sonra eti diziyorsun uzerine musteri ne istiyorsa marul domates sogan. Bizim burada istege gore peynir patates yada pilav koyuyorlar sos olarakta yogur mayonez karisimi sos hazirliyorsun o sostan dokuyorlar isteyen mayonez yada ketchup koyduruyor sonra bunu sarip aluminium folyo ile sariyorsun biraz tost makinasinda isitip servis yapiyorsun ayni sekilde ekmek icinde gecerli. Evet hizli olmak cok iyi bu yuzden dukkaninin durumuna gore dizayn yapmalisin burada doner makinalari duvara dayali onunde calismak icin biraz alan var o alandan sonrada salata bufesi var soyle dusun yuzun bufeye donuk musteri geldi siparisi aldin durum istedi sol tarafta tost makinasi durumu isittin hemen tekrar sola dondun donerler var kestin eti koydun durumun uzerine arkani dondun salatayi koydun sonra tost makinasinin oldugu masada paket yaptin hersey yaninda folio poset pecete hop musteriye servis yaptin. Ben tavuk butunun acilisindan soslanmasina tavugu sise takmasina servisine kadar isin icindeydim. Doner restaurantindada calistim. Afedersin o yogunluk ve sicakta kicimdan ter akiyordu resmen kolay bir is degil. Ayrica doneri biz hazirlicaz diyorsun hergun doner takmak kolay bisey degil onceki gun cok yorulacaksin ve sabah kalk doner tak bir sure sonra bikkinlik gelir. Ben isi bildigim icin bir haftalik etimi bir gunde takarim eger siz bilmiyorsaniz zorlanirsiniz. Iyice arastirmanizi tavsiye ederim. Tabi sizin takmaniz daha guzel olur bence ama tadi tutturmak onemli fabrikalarin icine ne koydugunu bilemezsiniz zaten firesi cok olur yuzde 20 su koyuyorlar atesin karsisinde hoopp gitti. Neyse buradan bu kadar anlatabildim. Umarim yardimci olabilmisimdir. Tekrardan Allah yardimciniz olsun hayirli isler

Yerleşim Yspanya / BarselonaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye68 yazı
@blueman_ak

faydalı bilgileriniz için sağolun hocam,bir haberde okumuştum ispanya döner devinin bir Türk olduğu doğru mu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye4 yazı
teşekkür ederım Ayhan bey
sadettin ışık

Yeni Üye61 yazı
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana dogrudur cok basarili turkler var ama burada pakistanlilar cogunlukta ve doner isine ellerine almis durumdalar sonucta zor bisey degil makinayla kesiyorlar bir iki ay baskasinin yaninda calisan kapiyor isi aliyorlar makinayi kes babam kes donerci goruyorsun Turktur deyip iceri gir pakistanli

Yerleşim Yspanya / BarselonaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
orayıdamı ısgal ettıler pakıstanlılar aynen burasıda oyle ama kokudan lokantalarına gıremıyorsun o sebebten sıkıntı az
sadettin ışık

Yeni Üye54 yazı
yapmak istediğiniz iş ciddi kazanç sağlar size..amcamın oğlu bu işi yapıyo toplamda şuanda 5 şubesi var..hakiki iskenderun döneri.tüm ekip iskenderunlu ve bir çoğu akrabamız...bu iş dışarıdan kolay görünsede profesyonellik gerektiren birşey bana göre.siz eğer bi mahsuru yoksa bu işi nerede yapacaksınız.eğer yardımım dokunursa çevrende olan insanlara söylerim şurada bu iş var şukadar maaş veriyolar gidip çalışırmısın die
herkese ve her fikre saygı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret