Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Okullarla İş Yapan Arkadaşlar!!!

Başlatanturuncu06Tarih09/08/2013 18:13:28Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba, okullarla iş yapan arkadaşlar, farklı illerden çalışma arkadaşları arıyoruz.
Eğer iletişiminiz iyiyse ve fotoğraf çekme konusunda meraklı iseniz mutlaka görüşelim.
İşin özeti okullara yönelik fotoğrafçılık, ayrıntılar için 0 507 180 06 45

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Fotoğrafçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye7 yazı
konu günceldir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Foto?rafçy
Üye219 yazı
Mersin'de portföyümde yaklaşık 500 civarı okul var, 3 boyutlu sinema sektöründeyim; konuyu biraz detaylı anlatır mısın? fotoğrafçılık işini herkes yapıyor; sizin farkınız ne?nasıl bir çalışma yönteminiz var?kar marjı ne kadar?burada anlatın ki herkes detayları görsün ve değerlendirsin;zaten bu sitenin amacı da bu değil mi?
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı

okullar için oluşturduğumuz bir paket var, ayrıntıları telefonda konusabılırız, buradan görsel paylaşamıyorum. eğer okullarla calısıyosanız kar marjı cok olmaz ama sürümden kazanılır. ilginizi çekiyorsa mail bırakın görselleri göndereyim.

Üye546 yazı
Hocam farklı illerde diyorsunuz peki alt yapıyı kim hazırlıyor ? okullarda mini studyo kurulması gerekiyor bu malzemeler nasıl karşılanacak ? Benim kendi altyapım var Canon D60 body + 18*200 lens + harici canon flaş sadece bunlar yetmez diye düşünüyorum ve harici olarak para flaş kurulması gerekiyormu ? Kalıpları sizmi vereceksiniz biz o kalıp üzerinden çalışacaz ? en azından sizde biraz açıklama yaparsanız konu üzerinden fikir alışverişi yapılabilir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye7 yazı
masor hocam, siz sadece fotoğraf cekıyosunuz, gerı kalanları bız hazırlıyoruz. soyledıgım gibi bir paketimiz var ve okullara onu pazarlıyoruz

Yeni Üye3 yazı
paketiniz nedir _??
hep doğru ol ..

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ö?retmen
Yeni Üye7 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - cem232
paketiniz nedir _??
[/quote
özel mesajla bilgi verildi.
]

Üye229 yazı
detaylı bilgi alabişlirmiyim .
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Okullarla ilgili olan bu fotoğrafçılık işi hakkında bilgi edinmek isterim. Okulların açılmasına bişey kalmadı sonuçta alt yapıyı erkenden hazırlamak gerekiyor.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
konu günceldir