İyi günler, Çinden telefon getirme imkanınız var mı? Telefonların fiyatlarını alabilirsem çok iyi olur.. Teslimat vb. Nasıl gerçekleşecek komisyon nedir? Teşekkürler...
hiç uğraşmayın piyasa fiyatları ile arasında fazla bir fiyat farkı yok çinde satılan ürünlerin yarısından fazlası %65 i geçkin refurbished denilen yani tamir edilip sıfırlanmış cihazlardır. Sıkıntı yaşarsınız.
eğer isterseniz çinde yaşıyan ve elektronik üzerine yaklaşık 10 yıldır çinden yaklaşık 10 ülkeye ticaret yapan arkadaşımın çin tlf numarasını verebilirim.size istediğiniz her üründe yardımcı olur
Belcikada yasiyorum.Biliyorumki Belcikadan bir cok insan Almanya ve Hollanda nin cesitli bolgelerinden cazip fiyata iphone 5 veya samsung s4 gibi cep telefonlari yada buna benzer urunler getiriyor.
Bu tip urunlerin satislari ile ugrasan arkadaslarla irtibata gecmek istiyorum.
Cinde yasıyorum uzun zamandır.. Dolar/Rmb ve Dolar/ Tl kurlarından sonra pek fazla cazibesi kalmadı.. cok fark yok inannın. Hongkong daha avantajlı Cinden.. 5 yıl once Dolar/Rmb = 6.80, Dolar/Tl= 1.5 o zaman cok sayıda telefon laptop getirmiştim.. Simdi inanın cazibeesi kalmadı.. imei olayını sanırım halletceksiniz. ben size fiyatları bi bulur yazarım bi kac gune..
isteyen arkadaşlara Türkmenistan'dan telefon getirebilirim. Apple dışındaki markaların çoğunda fiyatlar uygundur. irtibat: md1989.merdan@gmail.com. Mail atarken Telefon markasını ve alabileceğiniz en düşük ve en yüksek fiyatı belirleyin ona göre anlaşırız.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz