Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Çin'den Telefon Getirebilecek Var Mı?

BaşlatandeadlyffTarih09/08/2013 16:31:32Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
İyi günler,
Çinden telefon getirme imkanınız var mı? Telefonların fiyatlarını alabilirsem çok iyi olur.. Teslimat vb. Nasıl gerçekleşecek komisyon nedir? Teşekkürler...

Fiyat alabilir miyim?

Xperia Z Ultra

LG G Pro

Nexus 4

Htc One

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye16 yazı
hiç uğraşmayın piyasa fiyatları ile arasında fazla bir fiyat farkı yok çinde satılan ürünlerin yarısından fazlası %65 i geçkin refurbished denilen yani tamir edilip sıfırlanmış cihazlardır. Sıkıntı yaşarsınız.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye20 yazı
Imeı problemini çözebilecekseniz ben Afganistan'dan orjinal Apple, Samsung vs. uygun fiyata istediğiniz kadar gönderebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye22 yazı

istanbul55, konuyla ilgili olarak mail gönderir misiniz? sinangunay @ gmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye54 yazı
eğer isterseniz çinde yaşıyan ve elektronik üzerine yaklaşık 10 yıldır çinden yaklaşık 10 ülkeye ticaret yapan arkadaşımın çin tlf numarasını verebilirim.size istediğiniz her üründe yardımcı olur
herkese ve her fikre saygı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
yazdığın telefonlar en uygunları mstafakzl@yahoo.com adresine iletişim bilgilerini email atarsan detaylıca konusalım

Yerleşim Türkiye / ÜsküdarMeslek Mühendis
Yeni Üye16 yazı
Belcikada yasiyorum.Biliyorumki Belcikadan bir cok insan Almanya ve Hollanda nin cesitli bolgelerinden cazip fiyata iphone 5 veya samsung s4 gibi cep telefonlari yada buna benzer urunler getiriyor.

Bu tip urunlerin satislari ile ugrasan arkadaslarla irtibata gecmek istiyorum.

karan035@hotmail.com

Yerleşim Belçika / GenkMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye13 yazı
Ata bey,

fatihkopuz@gmail.com adresine bir mail atarsanız görüşebiliriz replika telefon işindeyim.
Umut hep vardır, iyi ki de vardır.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
Detaylı özel mesaj atarsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye14 yazı
REPLİKA TELEFONLARDA TOPTAN KAMPANYALAR

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 SADECE 135 $

NOT : MİNİMUM ALIM 50 ADET İÇİN GEÇERLİDİR...
İRTİBAT TOLGA 0537 448 11 15
Perakende satış sitemiz www.temiziletisim.com
www.temiziletisim.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye125 yazı
TÜRKİYE'DE DAHA UCUZ EMİN OL..

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Üye711 yazı
pek fiyat farkı kalmıyor kardeş boşa uğrasırsın

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Bu ülkede en güzel replikalar(çakmanında çakması) günboyu saçma sapan tv kanalarında yayınları cıkan arkadaşlardır bence...altı karakoyuncular!
@@@Açılmış yelkeniniz yoksa okyanustan esen rüzgârlar gelip geçerler. @@@

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye98 yazı
Cinde yasıyorum uzun zamandır.. Dolar/Rmb ve Dolar/ Tl kurlarından sonra pek fazla cazibesi kalmadı.. cok fark yok inannın. Hongkong daha avantajlı Cinden.. 5 yıl once Dolar/Rmb = 6.80, Dolar/Tl= 1.5 o zaman cok sayıda telefon laptop getirmiştim.. Simdi inanın cazibeesi kalmadı.. imei olayını sanırım halletceksiniz. ben size fiyatları bi bulur yazarım bi kac gune..
kaan

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye33 yazı
isteyeceğimiz telefona ne kadar da siz ekleyeceksiniz ve nasıl göndereceksiniz bunun bilgisinide paylaşırsanız iyi olur

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye21 yazı
isteyen arkadaşlara Türkmenistan'dan telefon getirebilirim. Apple dışındaki markaların çoğunda fiyatlar uygundur. irtibat: md1989.merdan@gmail.com. Mail atarken Telefon markasını ve alabileceğiniz en düşük ve en yüksek fiyatı belirleyin ona göre anlaşırız.

Yerleşim Türkmenistan / Da?oguzMeslek Ticaret