Üye Toplam 131 yazı |
|
1mren Üye Toplam 177 yazı | 17/02/2015 : 06:07:25 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
yenimakale Yeni Üye Toplam 19 yazı | Şahsen SEO çalışmaları yürütmekteyim. Genelde Sakarya'da bulunan sektörel firmalara hizmet veriyorum. Ancak başka şehirlerden birkaç firmayla da çalışıyorum. Herkesle çalışmam, her siteye çalışma yapmam. Müşterilerimi kendim belirlerim. Son dönemde geliştirmiş olduğum bir SEO çalışması mevcut. KESİNLİKLE sitenize hiçbir olumsuz etkisi olmayan, hatta yarar sağlayan bir çalışma. Özellikle ürün satışı yapan ya da hizmet veren firmalara yönelik bir çalışma. Çok kısa sürede de etkisi görülen bir çalışma. Şuana kadar bu çalışmayı birkaç firmaya yaptım. İnanılmaz derecede fayda sağlayan, çok hızlı geri dönüş alınan bir çalışma. Ancak dediğim gibi her sektöre uygun bir çalışma değil. Size faydasının sınırlı olacağını düşünürsem ne sizi yoruyorum ne de kendimi. Türkiye'de bu çalışmayı sadece kendim yapıyorum ve yıllık olarak kiralıyorum. Çalışmadan memnunsanız her yıl uzatma imkanına sahipsiniz. Düşünen olursa: Varsa internet site adresiniz İstediğiniz çalışmanın içeriği Çalışma sonucunda beklentileriniz İsim ve telefon numaranızı belirterek pm gönderebilirsiniz. Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
gokhanht Yeni Üye Toplam 24 yazı | merhaba ben seo uzmanıyım, ana işimiz seo web sitemize bakabilirsiniz www.seoturuncu.com saygılarımla Herkez susar, para konuşur! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
gokhanht Yeni Üye Toplam 24 yazı | Herkez susar, para konuşur! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
1mren Üye Toplam 177 yazı | 16/12/2015 : 18:01:04 ![]() Seo isine ihtiyac kalmadi.Bana ust duzey ingilizce bilen birisi lazim.Ceviri isi yapabilecek devamli online olabilecek kisiler yazsin bana. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
Hisari Yeni Üye Toplam 3 yazı | seo uzmanına gerek oldugu kanısında degilim neye dayanarak söylüyorsun derseniz iş umanlaşmasına karşı olmayıp ama içi boş uzmanlık triplerine prim vermemek gerektigini kendim test ederek öğrendim diyebilirim . bir site yapmak istedigimde ilk olarak çevrede soruşturdum kim yardımcı olabilir diye fakat istenilen fiyatlar bana fazla geldigi için kendim oturdum ve bir site hazırladım bazı ufak tefek araştırmalar sayesindede sitemi belirli bir seviyeye cıkardım bunu yapmak isteyenlerin biraz mesai harcı**** benim yaptıgım gibi bu bilgileri elde etmeleri cok mümkün herkese işlerinde başarılar dilerim incelemek isteyenlere www.ufukhisarli.com Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Mimar |
1mren Üye Toplam 177 yazı | 21/12/2015 : 21:56:24 ![]() İyi derecede İngilizcesi olan arkadaşlar bana özelden mesaj atsın lütfen.Ücret karşılığında bir çeviri işi teklifim var. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
cilasun_555 Yeni Üye Toplam 7 yazı | Seo konusunda iddalıyız. Sizi ilk sayfaya çıkartıyoruz. Ancak , seo çok meşakatli , çok emek ve bedel isteyen bir iştir. O nedenle meşaket ve emek bizden , bedel sizden. Eğer buna ok diyorsanız arayın görüşelim. Web : www.bdhsoft.com GsmNo : 0 506 264 23 98 Email : cilasun_555@hotmail.com Email : info@bdhsoft.com Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
sard Yeni Üye Toplam 5 yazı | 07/03/2016 : 12:27:24 ![]() seo konularında yardımcı olabilirim.ilgilenenler mesaj atabilir Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
armandoTR Üye Toplam 992 yazı | 08/03/2016 : 22:59:43 ![]() romanyada kurulu olan magazamızın urunlerını ınternacıonal olarak web .onlıne satısı icin. uzman ve deneyımlı kısıler ve fırmalarla ırtıbata gecmek ısterım. ahmet corek corek.sl@gmail.com 0040 736 479 747 ..........whatshaap ekleyebılırsınız. nancy corek ..................facebook , messenger ekleyebılırsınız. Yerleşim : İspanya / Tarragona |
evdecorium Yeni Üye Toplam 47 yazı | Hocam seo hizmeti alacaksan sağlam bir anlaşma yap link kasarak seo yapılırsa siten önce güzelce yükselir sonra şak diye çalıkılır dibe. Karşıdaki 3 kuruş bişey alacam diye emeklerini silip ***ürmesin. Profesyonel birini bulmaya bak. Yerleşim : Türkiye / Aksaray | Meslek : İnternet |
hrlshn Üye Toplam 204 yazı | İZMİR DE SEO DAN ÇOK İYİ ANLARIM DİYEN BİRİ VAR MI 0 531 764 43 35 WHATSAPP Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
iaksen Yeni Üye Toplam 13 yazı | SEO konusunda herkes atıp tutar bu normaldir. Çünkü eskiden gelişigüzel link ağı kurulduğunda bile birkaç hafta içerisinde üst sıralara çıkabiliyordunuz. Fakat geldiğimiz şu aki durumda hacklinklerin %95'i yakalanır ve cezalandırılır. Alakasız backlinkler sizi ilerletmez aksine düşürür. Dolayısı ile hem site içi seo, hem de site dışı seo çalışması web sayfasına özgü biçimde yani butik olarak yapılmalıdır. Biz hiçbir zaman profesörü olmadık ama yaptığımız çalışmalardan da ilk sayfaya çıkaramadığımız olmadı. İncelemek isteyenler, çalışma şeklimizi anlattığımız "Kurumsal SEO Danışmanlığı" sayfasını inceleyebilirler. yapıyoO Dijital - Arama Motoru Optimizasyonu Danışmanlığı Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
OguzKaganAslan Yeni Üye Toplam 22 yazı | Proje hala devam ediyor mu bilmiyorum ancak devam ediyorsa imzadaki linklerden ulaşabilirsiniz. Seo konusunda 15+ yıl deneyimliyim. Seo | Google Reklam Satışlarınızı 6 ay içerisinde %30-40 oranında arttırmayı garanti ediyorum. Ayrıntılı bilgi için iletişim kurabilirsiniz... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
erdalgozum Yeni Üye Toplam 10 yazı | Merhaba Yorumları okumadım. Ancak hâla SEO Uzmanı Arayışındaysanız görüşebiliriz. Dahası SEO Hizmeti almak isteyen tüm arkadaşlarla görüşebiliriz. Detaylı referans listesi gönderebilirim. Sitenizin benim çalışmamdan sonra çok daha iyi yerlere geleceğinden emin olabilirsiniz. İyi çalışmalar diliyorum. Profesyonel SEO Uzmanı | http://www.etkinseo.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |