SEO konusunda sallayan çok olur, hele bu dönemde seo yapıyorum diyenlere gerçekten güvenmek çok zor. çünkü Google her güncellemede seocuları nasıl etkisiz hale getiririm derdinde. Bu nedenle kaliteli internet siteleri bile maalesef düşüş yaşadı.
Şahsen SEO çalışmaları yürütmekteyim. Genelde Sakarya'da bulunan sektörel firmalara hizmet veriyorum. Ancak başka şehirlerden birkaç firmayla da çalışıyorum.
Herkesle çalışmam, her siteye çalışma yapmam. Müşterilerimi kendim belirlerim.
Son dönemde geliştirmiş olduğum bir SEO çalışması mevcut. KESİNLİKLE sitenize hiçbir olumsuz etkisi olmayan, hatta yarar sağlayan bir çalışma. Özellikle ürün satışı yapan ya da hizmet veren firmalara yönelik bir çalışma. Çok kısa sürede de etkisi görülen bir çalışma. Şuana kadar bu çalışmayı birkaç firmaya yaptım. İnanılmaz derecede fayda sağlayan, çok hızlı geri dönüş alınan bir çalışma. Ancak dediğim gibi her sektöre uygun bir çalışma değil. Size faydasının sınırlı olacağını düşünürsem ne sizi yoruyorum ne de kendimi. Türkiye'de bu çalışmayı sadece kendim yapıyorum ve yıllık olarak kiralıyorum. Çalışmadan memnunsanız her yıl uzatma imkanına sahipsiniz. Düşünen olursa:
Varsa internet site adresiniz
İstediğiniz çalışmanın içeriği
Çalışma sonucunda beklentileriniz
İsim ve telefon numaranızı belirterek pm gönderebilirsiniz.