Üye Toplam 131 yazı |
| ||||||||
| mcsoft Üye Toplam 422 yazı | webmaster... Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| muratingist Üye Toplam 131 yazı | 16/08/2013 : 19:34:00 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| mehmetgul1806 Üye Toplam 485 yazı | 16/08/2013 : 22:06:21 Seo Konusunda Ben ve Benim Gibi Bir Çok kişi Var Kendine Güven Bir Tarafa Bu Konuda Mesela Ben uzman Sayılır. Lakin Siz Seo Hizmeti Karşılığında İsteyeceğimiz Bedelleri Ödeyebilmede Kendinize Güveniyormusunuz? Saygılar Mali Müşavir Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Tekstil | ||||
| kymk Üye Toplam 187 yazı | www.kayelajans.com www.sifa24.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| Marca Reklam Üye Toplam 170 yazı | Siteniz için ücretsiz seo analizi yapabilir , belirlediğiniz kelimede ne kadar sürede ilk sayfaya çıkabileceğiniz konusunda bilgi ve fiyat verebiliriz . Sitemiz : http://www.seswebtasarim.com Seo bölümü : http://www.seswebtasarim.com/seo-optimization/ http://www.huntelmann.com Serbest Girisimci Yerleşim : Türkiye / Almanya | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| snngny Yeni Üye Toplam 22 yazı | Klasik merdiven altı SEO firması muhabbeti. :-)))
Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| hokiri Üye Toplam 140 yazı | 16/09/2013 : 01:27:21 Seo için boşa para vermeyin Türkiyede seo hizmeti veren kimse yok malesef... Alayı hack linkle siteyi google da yükseltiyorlar paranıza yazık... Yerleşim : Hollanda / Rotterdam | Meslek : Serbest meslek | ||||
| muratingist Üye Toplam 131 yazı | 16/09/2013 : 02:18:40 hokiri seohocasi.com seocu.com gibi siteleridemi tavsiye etmessiniz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| estradeland Üye Toplam 420 yazı | 16/09/2013 : 10:14:03 varmı gerçekten seo hizmeti veren varas irtibata geçermisiniz estrade@estradeland.com Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Mühendis | ||||
| Kullanici Yeni Üye Toplam 3 yazı | 16/09/2013 : 17:29:44 seo çok geniş kapsamlı birşeydir. öncelikle bunun farkına varmanız lazım. yani 100tl vereyimde seo yap dediğin biri yaptım diyorsa kandırıyordur seni. artık seo sadece kelimeler ve link çıkışları olmaktan çıktı ve sosyal medyada da siteni göstermen gerekiyor. umarım anlatabilmişimdir Yerleşim : Türkiye / Aksaray | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| jeck Üye Toplam 304 yazı | Seohocasi bünyesinde size takriben bir süre verilir ve o süre içerisinde ilk sayfaya çıkma garantisi de verilebilir. Dilerseniz kesenize göre çalışmalar yaptıra bilirsiniz. İsteyenler skype: edebiyathocasi ekleye bilirler. Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Tekstil | ||||
| blackops Üye Toplam 711 yazı | 03/03/2014 : 02:09:24 seo uzmanı alacaksan dikkatli ol çünkü sosyal medyada hesabı olanlar bile bazen kendini dijital pazarlamacı sanıyor.. Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer.. Yerleşim : Türkiye / De | Meslek : Diğer | ||||
| Fomino Yeni Üye Toplam 21 yazı | Seo her zaman değişiyor yakından takip ederim, çok çabuk farklı şeyler ekleniyor öyle eskisi gibi değil bu yüzden iyi seo danışmanlığı yapan kişileri bulmanız gerekiyor. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Öğrenci | ||||
| damned25 Yeni Üye Toplam 8 yazı | Hocam Seo optimize dedikleri şey tamamen akıl yürütme ile ilgili, eğer geniş kapsamlı bir site düşünüyorsanız. https://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/tr//intl/tr/webmasters/docs/arama-motoru-optimizasyon-baslangic-rehberi.pdf buradaki konuyu inceleyin Ayrıca sosyal ağlarda etkili olmaya çalışın zaten gerisi hikaye ben bu Seo hizmetleri için oldukça yüklü bir miktarda ücret ödedim en son http://anahtarcim.com adlı web sitem sandbox uygulamasına maruz kaldı yıllardır çıkmıyor :) gerisini siz düşünün Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Elektrik / Elektronik | ||||
| gemius Yeni Üye Toplam 28 yazı | 19/03/2014 : 17:30:37 Merhaba, Sitenizin adresini yazabilirseniz inceleyip size rapor sunalım, aklınıza yatarsa birlikte çalışabiliriz. Mail adresinizi özel mesaj olarak gönderebilirsiniz. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| milksop Yeni Üye Toplam 22 yazı | 19/03/2014 : 17:53:16 ben hobi olarak sayfa kurmak ve bununla ilgilenmek istiyorum. bu konuda nacizane fikir paylaşımında bulunacak arkadaşlar varsa engin@rafturk.com.tr bu adrese mail atarlarsa sevinirim. saygılarımla. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||||
| ilkermemis Yeni Üye Toplam 24 yazı | PROFESYONEL BİR REKLAM ŞİRKETİNDE REKLAM PAZARLAMA MÜDÜRÜYÜM REKLAM VE TANITIM OLARAK KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ WEB TASARIMI GOOGLEADWORDS,SEO ÇALIŞMALARI OUTDOOR REKLAMLAR TV GAZETE DERGİ REKLAMLARI SOSYAL MEDYA REKLAMLARI PROFESYONEL BİR MEDYA PLANLAMA HİZMETLERİ HAKKINDA KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ ŞİRKETİMİZ YURT DIŞI MERKEZLİ OLDUĞU İÇİN VERGİ KONUSUNDADA KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZ İLETİŞİM BİLGİLERİMİ PAYLAŞIYORUM DİLERSENİZ ULAŞABİLİRSİNİZ. 0545 309 72 87 ilker@renori.com Renori Digital Solution INC (Advertising Marketing Manager) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam | ||||
| jalaltok Üye Toplam 121 yazı | Seo hehehe ne o desem. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek | ||||
| Bireyselemeklil ik Üye Toplam 658 yazı |
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| hakankaya2020 Üye Toplam 347 yazı | Her alanda, gelir getirmesi beklenen siteler için SEO çalışması gerekli olmakla birlikte, e-ticaret siteleri için SEO olmazsa olmaz diyebiliriz. Piyasada elbette bir çok SEO işi yapan veya yaptığını söyleyenler bulunmakta. Ama unutmamalıdır ki, bilinen seo çalışmaları kelime hedeflidir, online alışveriş veya bilinen adıyla e-ticaret sitesi için ise daha çok ürün bazlı seo uygulanmalıdır. O nedenle e-ticaret, online alışveriş ve google'dan hedef müşteriler beklediğimiz ürün, bu ürüne talep gösterecek müşteri profili, bu profilin sosyal medya macerası gibi bir çok konudan haberdar olan bir seo uzmanı ile ancak başarı mümkün olabilir. Unutmayalım ki, e-ticaret sitesi için SEO çalışması bir pazarlama aktivitesidir. Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar. https://bento.me/hakankaya Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Danışmanlık | ||||
| zamanteknoloji Yeni Üye Toplam 1 yazı | arkadaşlar bu seo işi hem çok karış hemde çok basit tamamıyla kendinizle alakalı bence biraz geliştirn kendinizi gereksiz paralar ödemeyin Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| Lerze Yeni Üye Toplam 85 yazı | 28/01/2015 : 15:46:52 Selamlar, Türkiye'nin öncü firmalarından olmamız ve alanında uzman olan bir çok SEO firmasına, E-ticaret firmasına, Haber sitelerine hizmet veriyor olmamız, 600 adet firmamıza ait olmak üzere 2000 adet web sitesi networkumuz içerisinde bulunmaktadır. Günlük minimize edilmiş hali ile 10 milyon kişiye ulaşabiliyorken, çalışmalar sonrasında sizin marka değerinizi bilen kişilerin oluşmasını sağlıyor ve böylelikle hedeflemiş olduğunuz noktalara daha kısa süreler içerisinde ulaşmanızı sağlamış oluyoruz. Reklam ağımız, tanıtım ağımız, backlink ağımız, sem çalışmalarımız, sosyal medya desteklerimiz ile birlikte, Türkiye'nin en büyük e-ticaret firmaların belirli oranda ihtiyaçlarını karşılayıp, genel olarak belirlemiş oldukları hedef kelimelerde kısa sürelerde arama motorlarında üst sıralara tırmanmalarını sağlıyoruz. İçerik hizmetlerimiz ile birlikte, ayrıca sitenizin kodlamasını analiz edip, gereksiz tüm kodları sisteminizden kaldırıp daha rahat nefes almasını sağlarken, her anlamda sitenizin görünen ve görünmeyen yüzü için hizmet vermekteyiz. Özellikle sektörel bazda farklı çalışma sistemlerini sizlere sunuyor olmamız ve çeşitli alanlarda çıkış planları hazırlamamız ile birlikte, sizlerin de istediğiniz potansiyelde uzun vadede ulaşmak istediğiniz kitleye ulaşmanızı sağlamaktayız. Bize ulaşmak ve çalışmalarımızı öğrenmek için, özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.. Mevlana Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İşsiz | ||||
| alfa16 Üye Toplam 433 yazı | 28/01/2015 : 18:15:26 bursa bölgesi pazarlama ve satış yapacak entellektüel bayanlar işinize yarar mı............? Yerleşim : Türkiye / Marmara | Meslek : Emekli | ||||
| 1mren Üye Toplam 177 yazı | 28/01/2015 : 19:43:38 Cpa,ingilicze internet reklamcılığı.launch,dijital ürün oluşturma,webinar gibi kelimeler size bir şey ifade ediyorsa ve bu konular hakkında bilgiliyseniz bana acil mesaj yazın arkadaşlar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| 1mren Üye Toplam 177 yazı | 29/01/2015 : 10:30:11 Üstdeki yorum cevap bekliyorum.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| Kutay Sarac Yeni Üye Toplam 1 yazı | 29/01/2015 : 15:51:08 1mren 05414654894 ks Yerleşim : Türkiye / istanbul | ||||
| 1mren Üye Toplam 177 yazı | 29/01/2015 : 19:20:31 kutay bey.size detaylı bir yazı yazmak isterim.okuyup cevaplarsanız çok sevinirim.size en kolay ulaşabileceğim adres neresi acaba? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| 1mren Üye Toplam 177 yazı | 31/01/2015 : 01:54:21 ... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| karantasarim Yeni Üye Toplam 12 yazı | 01/02/2015 : 00:26:14 en saglam seocu :) google ye seo yazınca 1. sırada cıkan adamdır Karantasarım İnternet Hizmetleri Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| 1mren Üye Toplam 177 yazı | 16/02/2015 : 05:11:55 Cpa,ingilicze internet reklamcılığı.launch,dijital ürün oluşturma,webinar gibi kelimeler size bir şey ifade ediyorsa ve bu konular hakkında bilgiliyseniz bana acil mesaj yazın arkadaşlar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||