Seo Uzmanı Hatta Seo Profesörü Kim Var? - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Seo Uzmanı Hatta Seo Profesörü Kim Var?
 1 

muratingist
Üye

Toplam 131 yazı
05/08/2013 :  10:24:46 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Arkadaşlar iç giyim satışı yapacak oldukça geniş kapsamlı bir e-ticaret sitesi için seo'dan çok ama çok iyi anlayan.Kimseyi kandırma kazıklama peşinde olmayan seo ve bi siteyi yukarılara taşımak için ne gerekiyorsa tüm çalışmaları eksiksiz bilen bi arkadaş arıyorum.Kendine güvenen arkadaşlar lütfen bana ulaşsın.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Ticaret
mcsoft
Üye

Toplam 422 yazı
14/08/2013 :  12:50:17 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
sitenin kodlaması, önceki seo çalışması, meta tagı, domain yaşı, domain geçmişi, domain içinde geçen kelimeler, webmaster toolsta yapılanlar, alınan linkler, link çıkışları, site içeriği önemli. yardımcı olmak isterim.
webmaster...

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
muratingist
Üye

Toplam 131 yazı
16/08/2013 :  19:34:00  Alıntı
..

mehmetgul1806
Üye

Toplam 485 yazı
16/08/2013 :  22:06:21  Alıntı

Seo Konusunda Ben ve Benim Gibi Bir Çok kişi Var Kendine Güven Bir Tarafa Bu Konuda Mesela Ben uzman Sayılır. Lakin Siz Seo Hizmeti Karşılığında İsteyeceğimiz Bedelleri Ödeyebilmede Kendinize Güveniyormusunuz?

Saygılar
Mali Müşavir

Yerleşim : Türkiye / Kayseri  |  Meslek : Tekstil
kymk
Üye

Toplam 187 yazı
03/09/2013 :  23:34:39 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
seo konusunda gerekli çalışmayı yapabiliriz.12 senedir bu sektordeyız.web konusunda her türlü destek olabiliriz.iyi çalışmalar
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
Marca Reklam
Üye

Toplam 170 yazı
15/09/2013 :  22:41:55 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Siteniz için ücretsiz seo analizi yapabilir , belirlediğiniz kelimede ne kadar sürede ilk sayfaya çıkabileceğiniz konusunda bilgi ve fiyat verebiliriz .

Sitemiz : http://www.seswebtasarim.com

Seo bölümü : http://www.seswebtasarim.com/seo-optimization/
http://www.huntelmann.com
Serbest Girisimci

Yerleşim : Türkiye / Almanya  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
snngny
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
15/09/2013 :  22:52:33  Alıntı
Klasik merdiven altı SEO firması muhabbeti. :-)))

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mehmetgul1806
Seo Konusunda Ben ve Benim Gibi Bir Çok kişi Var Kendine Güven Bir Tarafa Bu Konuda Mesela Ben uzman Sayılır. Lakin Siz Seo Hizmeti Karşılığında İsteyeceğimiz Bedelleri Ödeyebilmede Kendinize Güveniyormusunuz?

Saygılar

Yerleşim : Türkiye / Manisa  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
hokiri
Üye

Toplam 140 yazı
16/09/2013 :  01:27:21  Alıntı
Seo için boşa para vermeyin Türkiyede seo hizmeti veren kimse yok malesef... Alayı hack linkle siteyi google da yükseltiyorlar paranıza yazık...

Yerleşim : Hollanda / Rotterdam  |  Meslek : Serbest meslek
muratingist
Üye

Toplam 131 yazı
16/09/2013 :  02:18:40  Alıntı
hokiri seohocasi.com seocu.com gibi siteleridemi tavsiye etmessiniz

estradeland
Üye

Toplam 420 yazı
16/09/2013 :  10:14:03  Alıntı
varmı gerçekten seo hizmeti veren varas irtibata geçermisiniz estrade@estradeland.com

Yerleşim : Türkiye / Manisa  |  Meslek : Mühendis
Kullanici
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
16/09/2013 :  17:29:44  Alıntı
ha(.)klink devri falan kalmadı. linklendiği zaman sadece pr değerinde oynama oluyor googlede yer edinmesinde bir etkisinin olduğu pek söylenemez ve google sahte linkleri algıladığı zamanda uzun süre sitenizi googlede göremezsiniz.
seo çok geniş kapsamlı birşeydir. öncelikle bunun farkına varmanız lazım. yani 100tl vereyimde seo yap dediğin biri yaptım diyorsa kandırıyordur seni.
artık seo sadece kelimeler ve link çıkışları olmaktan çıktı ve sosyal medyada da siteni göstermen gerekiyor. umarım anlatabilmişimdir

Yerleşim : Türkiye / Aksaray  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
jeck
Üye

Toplam 304 yazı
24/09/2013 :  14:05:01 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Seohocasi bünyesinde size takriben bir süre verilir ve o süre içerisinde ilk sayfaya çıkma garantisi de verilebilir. Dilerseniz kesenize göre çalışmalar yaptıra bilirsiniz. İsteyenler

Yerleşim : Türkiye / Sakarya  |  Meslek : Tekstil
blackops
Üye

Toplam 711 yazı
03/03/2014 :  02:09:24  Alıntı
seo uzmanı alacaksan dikkatli ol çünkü sosyal medyada hesabı olanlar bile bazen kendini dijital pazarlamacı sanıyor..

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim : Türkiye / De  |  Meslek : Diğer
Fomino
Yeni Üye

Toplam 21 yazı
03/03/2014 :  11:49:32 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Seo her zaman değişiyor yakından takip ederim, çok çabuk farklı şeyler ekleniyor öyle eskisi gibi değil bu yüzden iyi seo danışmanlığı yapan kişileri bulmanız gerekiyor.

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Öğrenci
damned25
Yeni Üye

Toplam 8 yazı
17/03/2014 :  11:04:44 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Hocam Seo optimize dedikleri şey tamamen akıl yürütme ile ilgili, eğer geniş kapsamlı bir site düşünüyorsanız. https://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/tr//intl/tr/webmasters/docs/arama-motoru-optimizasyon-baslangic-rehberi.pdf buradaki konuyu inceleyin Ayrıca sosyal ağlarda etkili olmaya çalışın zaten gerisi hikaye ben bu Seo hizmetleri için oldukça yüklü bir miktarda ücret ödedim en son http://anahtarcim.com adlı web sitem sandbox uygulamasına maruz kaldı yıllardır çıkmıyor :) gerisini siz düşünün

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Elektrik / Elektronik
gemius
Yeni Üye

Toplam 28 yazı
19/03/2014 :  17:30:37  Alıntı
Merhaba,
Sitenizin adresini yazabilirseniz inceleyip size rapor sunalım, aklınıza yatarsa birlikte çalışabiliriz.
Mail adresinizi özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
milksop
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
19/03/2014 :  17:53:16  Alıntı
ben hobi olarak sayfa kurmak ve bununla ilgilenmek istiyorum. bu konuda nacizane fikir paylaşımında bulunacak arkadaşlar varsa
engin@rafturk.com.tr bu adrese mail atarlarsa sevinirim. saygılarımla.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Esnaf
ilkermemis
Yeni Üye

Toplam 24 yazı
22/04/2014 :  17:58:23 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
PROFESYONEL BİR REKLAM ŞİRKETİNDE REKLAM PAZARLAMA MÜDÜRÜYÜM REKLAM VE TANITIM OLARAK KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ WEB TASARIMI GOOGLEADWORDS,SEO ÇALIŞMALARI OUTDOOR REKLAMLAR TV GAZETE DERGİ REKLAMLARI SOSYAL MEDYA REKLAMLARI PROFESYONEL BİR MEDYA PLANLAMA HİZMETLERİ HAKKINDA KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ ŞİRKETİMİZ YURT DIŞI MERKEZLİ OLDUĞU İÇİN VERGİ KONUSUNDADA KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZ İLETİŞİM BİLGİLERİMİ PAYLAŞIYORUM DİLERSENİZ ULAŞABİLİRSİNİZ.

0545 309 72 87
ilker@renori.com
Renori Digital Solution INC
(Advertising Marketing Manager)

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Reklam
jalaltok
Üye

Toplam 121 yazı
22/04/2014 :  21:24:17 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Seo hehehe ne o desem.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Serbest meslek
Bireyselemeklil
ik

Üye

Toplam 658 yazı
22/04/2014 :  22:54:50  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ilkermemis
PROFESYONEL BİR REKLAM ŞİRKETİNDE REKLAM PAZARLAMA MÜDÜRÜYÜM REKLAM VE TANITIM OLARAK KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ WEB TASARIMI GOOGLEADWORDS,SEO ÇALIŞMALARI OUTDOOR REKLAMLAR TV GAZETE DERGİ REKLAMLARI SOSYAL MEDYA REKLAMLARI PROFESYONEL BİR MEDYA PLANLAMA HİZMETLERİ HAKKINDA KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ ŞİRKETİMİZ YURT DIŞI MERKEZLİ OLDUĞU İÇİN VERGİ KONUSUNDADA KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZ İLETİŞİM BİLGİLERİMİ PAYLAŞIYORUM DİLERSENİZ ULAŞABİLİRSİNİZ.arkadaş helal olsun reklamın heryerde var

0545 309 72 87
ilker@renori.com
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bankacılık-Finans
hakankaya2020
Üye

Toplam 347 yazı
19/05/2014 :  10:48:07 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Her alanda, gelir getirmesi beklenen siteler için SEO çalışması gerekli olmakla birlikte,
e-ticaret siteleri için SEO olmazsa olmaz diyebiliriz.
Piyasada elbette bir çok SEO işi yapan veya yaptığını söyleyenler bulunmakta.
Ama unutmamalıdır ki, bilinen seo çalışmaları kelime hedeflidir, online alışveriş veya bilinen adıyla e-ticaret sitesi için ise daha çok ürün bazlı seo uygulanmalıdır. O nedenle e-ticaret, online alışveriş ve google'dan hedef müşteriler beklediğimiz ürün, bu ürüne talep gösterecek müşteri profili, bu profilin sosyal medya macerası gibi bir çok konudan haberdar olan bir seo uzmanı ile ancak başarı mümkün olabilir.
Unutmayalım ki, e-ticaret sitesi için SEO çalışması bir pazarlama aktivitesidir.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim : Türkiye / Denizli  |  Meslek : Danışmanlık
zamanteknoloji
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
26/01/2015 :  22:16:18 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
arkadaşlar bu seo işi hem çok karış hemde çok basit tamamıyla kendinizle alakalı bence biraz geliştirn kendinizi gereksiz paralar ödemeyin

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
Lerze
Yeni Üye

Toplam 85 yazı
28/01/2015 :  15:46:52  Alıntı
Selamlar,

Türkiye'nin öncü firmalarından olmamız ve alanında uzman olan bir çok SEO firmasına, E-ticaret firmasına, Haber sitelerine hizmet veriyor olmamız, 600 adet firmamıza ait olmak üzere 2000 adet web sitesi networkumuz içerisinde bulunmaktadır.

Günlük minimize edilmiş hali ile 10 milyon kişiye ulaşabiliyorken, çalışmalar sonrasında sizin marka değerinizi bilen kişilerin oluşmasını sağlıyor ve böylelikle hedeflemiş olduğunuz noktalara daha kısa süreler içerisinde ulaşmanızı sağlamış oluyoruz.

Reklam ağımız, tanıtım ağımız, backlink ağımız, sem çalışmalarımız, sosyal medya desteklerimiz ile birlikte, Türkiye'nin en büyük e-ticaret firmaların belirli oranda ihtiyaçlarını karşılayıp, genel olarak belirlemiş oldukları hedef kelimelerde kısa sürelerde arama motorlarında üst sıralara tırmanmalarını sağlıyoruz.

İçerik hizmetlerimiz ile birlikte, ayrıca sitenizin kodlamasını analiz edip, gereksiz tüm kodları sisteminizden kaldırıp daha rahat nefes almasını sağlarken, her anlamda sitenizin görünen ve görünmeyen yüzü için hizmet vermekteyiz.

Özellikle sektörel bazda farklı çalışma sistemlerini sizlere sunuyor olmamız ve çeşitli alanlarda çıkış planları hazırlamamız ile birlikte, sizlerin de istediğiniz potansiyelde uzun vadede ulaşmak istediğiniz kitleye ulaşmanızı sağlamaktayız.

Bize ulaşmak ve çalışmalarımızı öğrenmek için, özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz.
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.. Mevlana

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İşsiz
alfa16
Üye

Toplam 433 yazı
28/01/2015 :  18:15:26  Alıntı
bursa bölgesi pazarlama ve satış yapacak entellektüel bayanlar işinize yarar mı............?

Yerleşim : Türkiye / Marmara  |  Meslek : Emekli
1mren
Üye

Toplam 177 yazı
28/01/2015 :  19:43:38  Alıntı
Cpa,ingilicze internet reklamcılığı.launch,dijital ürün oluşturma,webinar gibi kelimeler size bir şey ifade ediyorsa ve bu konular hakkında bilgiliyseniz bana acil mesaj yazın arkadaşlar.

1mren
Üye

Toplam 177 yazı
29/01/2015 :  10:30:11  Alıntı
Üstdeki yorum cevap bekliyorum..

Kutay Sarac
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
29/01/2015 :  15:51:08  Alıntı
1mren 05414654894
ks

Yerleşim : Türkiye / istanbul
1mren
Üye

Toplam 177 yazı
29/01/2015 :  19:20:31  Alıntı
kutay bey.size detaylı bir yazı yazmak isterim.okuyup cevaplarsanız çok sevinirim.size en kolay ulaşabileceğim adres neresi acaba?

1mren
Üye

Toplam 177 yazı
31/01/2015 :  01:54:21  Alıntı
...

karantasarim
Yeni Üye

Toplam 12 yazı
01/02/2015 :  00:26:14  Alıntı
en saglam seocu :) google ye seo yazınca 1. sırada cıkan adamdır
Karantasarım İnternet Hizmetleri

Yerleşim : Türkiye / Denizli  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
1mren
Üye

Toplam 177 yazı
16/02/2015 :  05:11:55  Alıntı
Cpa,ingilicze internet reklamcılığı.launch,dijital ürün oluşturma,webinar gibi kelimeler size bir şey ifade ediyorsa ve bu konular hakkında bilgiliyseniz bana acil mesaj yazın arkadaşlar.

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

13 saniye.
11:36:09, 24 Mart 2026, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım