Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toplu Arac Alıp Satmak

BaşlatanvoidTarih04/08/2013 22:21:53Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Arkadaslar örneğin vw golf marka arabadan 10 tane sıfır olarak alıp bunu satabilirmiyim?

vw bana 10 tane aynı anda aldığım için büyük bir indirim yaparmı? satarken sorun yaşarmıyım?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye8 yazı
o kadar nakitiniz varsa daire alım satımı yapın derim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emlakçy
Üye422 yazı
evet indirim yaparlar ve kar edersiniz. çünkü örnğin bir passat alacağınızda 7-8 ay bekle diyorlar ikinci elleri bu yüzden 0lardan daha pahalı oluyor alan adam diyorki parayı verip 7ay bekliyeceğime 2-3 bin fazla veririm hemen binerim diyor.
yinede araştırın. başarılar size.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye216 yazı

Filo almada % 20 lere varan indirimler var satmakta sorun olmaz çünkü araçlar 0 dır. Ancak satımda kar olacagından vergi olayı ve işletme kurmak zorundasınız. Bireysel olarak en fazla 5 araç satısı yaparsınız ançak Başka birilerinin üzerinde alıp satım işi de yapıla bilir
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye126 yazı
Bana şu da mantıklı geliyor.

Mesela bi markanın yeni bir modeli çıkacak.Bu modele en baştan sipariş verip sonra araçlar teslim edildiğinde başkasına satmak.

Çünkü almak isteyen adam fabrikadan teslim süresini bekleyecek.Sizde ise hazır araç olduğundan üstüne 2-3 koyup satılabilir.

Bazı markaların isteklileri yeni modellere hemen sahip olmak istiyor.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
kaar edersiniz.misal örnek vermek gerekirse mercedes cla modelini bu sene çıkardı arabanın full+full modeli max 125 bin liralara mal oldu.ama şu an öyle bir yığılma var ki, bayiler kotalarını doldurmuş mart 2014 e tarih veriyorlar.ama sahibinden ilanlarına baktığınızda o 125 k lık olan arabanın 160a bile konduğunu görürsünüz eminim de alan oluyordur.
Büyük yangınlar, küçük kıvılcımlardan çıkar.

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Ö?renci
Üye126 yazı
Evet yeni çıkan modelleri takip edin.İlk teslim alanlardan olursanız eğer araç rağbet gören bir araçsa aldığınızın 3-5 yukarsına satarsanız daha ne olsun :)

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Üye216 yazı
işletmecilikte ürün adeti* devir = toplam ciro seklide olur. Pahalı marka araç almaktansa daha az karı olan ama surumu daha fazla olan orta sınıf araca yönelmeden daha mantıklı örnek olarak 10 tane arca alıp 5 lira kar edeceğine 30 arac al 3 lira kar et Birinden 90 lira kerın olurken diğerinden 50 lira olur. Hepsini aynı marka almak yerine farklı marka araç elinde olsun. en çok hangi aracı satarsan ondan daha fazla getirmeye başlarsın lüks aracın karı fazla ama sürümü azdır. 5 lira kar etmek için 1 ay beklerisin 3 lira kar edersin ve 10 günde satarsın hengişi daha karlı onemli olan müsteri bulmak
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye207 yazı
paran mi var yurt disinda bir cikis ara yoksa ham yaparlar yutarlar seni ,akil var mantik var az parayla cok is yapabilirsin .

OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye180 yazı
git romanyada bir sirket al yil sonu avrupa birligindesin ,bundan ucuzunu bulamazsin 2-3 bin eu ya cikis bulabilirsin bu isten arastirirsaniz mevcut imkanlar var .
yoksa erir gidersiniz mazzallah....
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis