Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Market Devri

BaşlatantryaqainTarih31/07/2013 00:19:52Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
İyi geceler 300 m2 bir market devir alıcam.İstanbul'da ikamet etmekteyim.Devir aşamasında nasıl bir yol izlemeyeliyim? Ruhsat vs devri söz konusu mu yoksa tekrar dan ruhsat mı çıkarmam gerekiyor.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim iyi geceler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye245 yazı
Ruhsat devrediliyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye245 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leo091
ruhsat devredılır devrederken herseyıyle alıyorsun ama madem konumuz market bende bısey sormak ıstıyorum market açmak nıyetındeyım ama mahalle tarzı degıl dıscount tarzı bır market olacak bım sok dıasa gıbı yalnız ben marketlere bakkalara toptan mal sağlayanlardan degılode bu toptancıların aldığı yerden almak ıstıyorum yanı ılk elden nerden alabılırım bu buyuk toptancılar kmler bılgın varmı

Istanbul iciyse yardimci olabilirim.

Üye245 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leo091
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muratksk
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leo091
ruhsat devredılır devrederken herseyıyle alıyorsun ama madem konumuz market bende bısey sormak ıstıyorum market açmak nıyetındeyım ama mahalle tarzı degıl dıscount tarzı bır market olacak bım sok dıasa gıbı yalnız ben marketlere bakkalara toptan mal sağlayanlardan degılode bu toptancıların aldığı yerden almak ıstıyorum yanı ılk elden nerden alabılırım bu buyuk toptancılar kmler bılgın varmı

Istanbul iciyse yardimci olabilirim.

yok hocam hatayda acmayı dusunuyorum burda bır tanıdıgınız yada bılgınız varmı

: ) yok malesef.

Üye216 yazı
Arkadaşlar bana abitgulistan@hotmail.com adresinden ulsaırsanız sizlere yardımcı olurum market işletmeciliği ve sirket devir almanın mali ve hukuksal yanlarının yanında işlemeci gözü ile de bakmak lazım Hataylı arkadaş bende hataylıyım kurban bayramında orada olacam seninle bir bir görüselim
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk