İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Çekiliş
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorumG
Üye639 yazı
Oyuncak kapma makinaları var bilirsin.Millet oyuncak gelmeyeceğini bile bile belki gelir diye yine atıyorlar,nadirende olsa geliyor.(milli piyangodan çıkması milyonda bir olan büyük rakam gibi).
bakkallarda vardı bir zamanlar değil mi bu çekiliş.
sende hiç boş yok ama.
işin güzel tarafı bu.
Hayırlısı diyelim
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
A
Üye235 yazı
Kim bu çekilişe katılmayı düşünür ?
Genellikle şans oyunları dar gelirli için umut kapısıdır ve şans oyunlarının hedef kitlesi dar gelirlidir. Bunu alacak çocukların da ellerinde çok fazla para olmaması gerek çünkü cebinde 20 TL parası olan çocuk zaten uzaktan kumandalı arabayı çoktaan almış kırmış hevesini geçirmiştir . Bunun için de bu çekilişi marketlerde veya büyük şehirlerde ki bakkallarda yapmak zor gibi.Hoş bakkal adı altında işletme dahi kalmadı mini market oldu hepsi. Ama köylerde olabilir biraz daha gelişememiş yerleşim yerlerinde ki bakkallarda bu iş olabilir.
Bence bunun yerine şunu da düşünün;
Horoz şeker , leblebi tozu nostaljik ürünlerdir. Bunları farklı sunumlarla , yeni ürün bulmuş gibi değilde nostalji havası katarak, Market rafına yakışacak şekilde tasarlayıp pazarlayabilirsiniz. Horoz şeker in maliyeti 0.10 TL olacağını düşünüyorum bunu 0.50 TL den pazarlasanız market de 1 TL den satsa herkes iyi kar edebilir. Bunu cafemizde denedik Konya da horoz şeker imalatı yapan firmadan 100 tane aldık cafe de kasaya koyduk nostalji havasında sunduk müşteri hesabı öderken görüp küçükken yediği şekeri hatırlayıp 1 TL ye düşünmeden aldı ve biz şeker başı 0.90 TL kar ettik.
P
Üye130 yazı
Gecen yolum bir lunaparka dustu, eskiden kasnak oyunları olurdu sıgara oyuncak falan kazınırdık cok severdım, aradım ama bulamadım en sonunda bır gorevlıye sordum, gorevlı artık o tıp oyunların yasak oldugunu soyledı. Acaba senın bu cekılıs ısınde yasaklı yada ızıne tabı olur mu acaba?
Atıyorum 100 cekılıslık bır sette yanı 100tl'lık oyun oynanınca, ne kadarlık bolumu hediye olarak gerı verilecek? Bakkal ne kadar kazanacak? Sen ne kadar kazanacaksın?
Yanılıyor olabılırım ama elınde akıllı tefonlarla ve tabletlerle buyuyen cocukları balonla plastık topla ne kadar aklını celebilirsin.
Hukuksal boyutu cok dertlı degılse gelır sevıseyı dusuk bır ıkı semtte denenebılır.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
G
Üye381 yazı
B
Yeni Üye40 yazı
ben de bunu çok düşünüyorum işin gerçeği hatta kendim uygulamıştım bu düzeni boş yoktu .kağıtlara numaraları yazıp zarflamıştım .ama ozaman maliyetim sıfır dı arkadaşların işe yarar eşantiyonlarından satılmayan kırtasiye malzemelrini bir şekilde bu kuraya katmıştım ve kendi imkanlarımla çok güzel kazanmıştım . arkadaşların dediği gibi büyük metropollerde biraz zor ama kasaba köy bakklarında güzel satar.....bu işle ilgili bende düşünen arkadaşlarla fikir lerimizi paylaşabiliriz ben ankaradan yazıyorum ve şu anda bakkal işletiyorum ....
kırmızı ışık: dur
yeşil ışık: geç
sarı ışık: HIZLI GEÇ :)
K
Yeni Üye18 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ahmetkerimsen Tutar mı tutmaz mı denemeden bilinmez ancak; Kim bu çekilişe katılmayı düşünür ? Genellikle şans oyunları dar gelirli için umut kapısıdır ve şans oyunlarının hedef kitlesi dar gelirlidir. Bunu alacak çocukların da ellerinde çok fazla para olmaması gerek çünkü cebinde 20 TL parası olan çocuk zaten uzaktan kumandalı arabayı çoktaan almış kırmış hevesini geçirmiştir . Bunun için de bu çekilişi marketlerde veya büyük şehirlerde ki bakkallarda yapmak zor gibi.Hoş bakkal adı altında işletme dahi kalmadı mini market oldu hepsi. Ama köylerde olabilir biraz daha gelişememiş yerleşim yerlerinde ki bakkallarda bu iş olabilir. Bence bunun yerine şunu da düşünün; Horoz şeker , leblebi tozu nostaljik ürünlerdir. Bunları farklı sunumlarla , yeni ürün bulmuş gibi değilde nostalji havası katarak, Market rafına yakışacak şekilde tasarlayıp pazarlayabilirsiniz. Horoz şeker in maliyeti 0.10 TL olacağını düşünüyorum bunu 0.50 TL den pazarlasanız market de 1 TL den satsa herkes iyi kar edebilir. Bunu cafemizde denedik Konya da horoz şeker imalatı yapan firmadan 100 tane aldık cafe de kasaya koyduk nostalji havasında sunduk müşteri hesabı öderken görüp küçükken yediği şekeri hatırlayıp 1 TL ye düşünmeden aldı ve biz şeker başı 0.90 TL kar ettik. |
Aslında buna benzer bisey düşünmüstük kız arkadaşımla marketlere falan 80ler 90lar gibi bi isimle stand şeklinde o zamana has ürünleri yerlestirip satışını yapma amaçlı leblebi tozu horoz şekeri vb gibi bunlari dusunurkende aklıma cekilisler geldi zaten bu iki urun dısında nostaljik olarak cinolar altın seklinde cikolatalar falan var ama bunlari marketler benden mi alir yoksa uretciiden mi alir acaba diye dusundum fikirlerinizi belirtirseniz sizde işe nasıl başlayacagımls ilgili sevinirim
K
Yeni Üye18 yazı
Yazıyı gönderen - PeaceB Gecen yolum bir lunaparka dustu, eskiden kasnak oyunları olurdu sıgara oyuncak falan kazınırdık cok severdım, aradım ama bulamadım en sonunda bır gorevlıye sordum, gorevlı artık o tıp oyunların yasak oldugunu soyledı. Acaba senın bu cekılıs ısınde yasaklı yada ızıne tabı olur mu acaba? Atıyorum 100 cekılıslık bır sette yanı 100tl'lık oyun oynanınca, ne kadarlık bolumu hediye olarak gerı verilecek? Bakkal ne kadar kazanacak? Sen ne kadar kazanacaksın? Yanılıyor olabılırım ama elınde akıllı tefonlarla ve tabletlerle buyuyen cocukları balonla plastık topla ne kadar aklını celebilirsin. Hukuksal boyutu cok dertlı degılse gelır sevıseyı dusuk bır ıkı semtte denenebılır. |
Maliyetleri ne kadarlik kismin hediye olacagini falan kendimce cikardim ama dediginizde dogru sanırım biraz daha taşrada olacak bi iş 4yaşındaki cocuk tabletinde oyun oynarak büyüyo
K
Yeni Üye18 yazı
Yazıyı gönderen - giyotin bence denenebilir ve başarılı olabilecek bi iş. bende 2yıl kadar önce mahalle arasında market açmıştım ve böyle çekilişler vardı. kar oranı süper hemen satılıyordu. her gelişinde bir kaç koli alır hemen bitirirdim. bende bu deneyimden sonra böyle birşey yapmak istedim. ve eğer arkadaşım yapmak istersen bu konuda bu işin pazarlamasını, beraber çalışabilriz. bence mükemmel fikir. |
Ben izmirdeyim abi olabilir detaylı konusabiliriz. Kar marjınız neydi ben %25 bırakmayı dusunuyorum bakkallara yani 1liradan satış 25kuruş kar edicekler. mehmetsezersari@gmail.com dan maille iletişime geçebilirsin
G
Üye381 yazı
Ya bize 166kuruştan geliyor 250den satıyorduk. ya da 350 den geliyor 500den satıyorduk. bu şekilde iki fiyat vardı. ama 25 kuruşa sattıgımız su gibi gidiyordu, 1 liraya gidermi bilemem! bizim mardin bölgesinde herhalde satmakta sıkıntı çekersin hani 500de olsa iyi...
B
Yeni Üye40 yazı
B
Yeni Üye40 yazı
"giyotin"arkadaşım senin sattığın kura lar nasıldı kazı kazan şeklindemiydi yoksa daha farklı bir çeşitmiydi ,bende uzun bir süre önce satmıştım kazı kazan şeklindeydi..
K
Yeni Üye18 yazı
Yazıyı gönderen - bankicampik aslında "kazasaa" arkadaşım,sen izmirdesin istanbula yakınsın ,biliyorsun Tahtakale sanırım oyuncak cenneti buralara giderek uygun fiyatla oyuncak ,pratik eşyalar,süs eşyaları ,vs.vs. gibi ürünleri alarak hem 50 krş. hemde 1 tl lik çekilişler hazırlayabilirsin 50 krş.luklar daha küçük ,1 tl likler daha albenili şeylerden hazırlayabilirsin. ama bu işin asıl püf noktası maliyeti 0 tl olan mallar bulman.işe yarar ilginç eşantiyonlar. tabi bunlara ulaşmak biraz zor olacak haliyle.ben bu çekilişi kendi dükkanımda yaparken birçok ürün elime geçmişti futbol topu,bardaklar,küçük,ofis eşyaları arkadaşlarım ilaç firmalarında çalışıyordu ara ara onları soyardım :) satılmayan kırtasiye ürünlerini poşetleyip (5-6 parça ) kuraya koymuştum.. arkadaşlar bu iş tutturulabilirse iyi iş çıkartılır. bakkallar da gelen taleple elindekileri anında eritecektir ve dönüşü çok uzun sürmeyecektir diye düşünüyorum... ilgili arkadaşlarla bu konuyu konuşabiliriz fikir alış verişi yapabiliriz benim email adresim de : (fatihyasar06@hotmail.com) veya (bankicampik@gmail.com) |
Abi senin dediğin şekilde yapmak iyi güzelde sürekliliği nasıl sağlarız ben günü kurtarcak bişeyler istemiyorum sürekliliğin olmasından yanayım yukarda 25 kuruş falan yazılmışta bana az geldi doğrusu 16 kuruş geliş fıyatı ben bide boş yok olacak diyorum o zaman çok zor olur yada boş yok yapmayıp hediyeleride ufak tefek şeyler yapmak lazım
B
Yeni Üye40 yazı
Mehmet arkadaşım sana mail gönderdim oku bakalım dönüşü beklerim fikirler önemli...görüşürüğz arkadaşım giyotin arkadaşım sende lazımsın senin fikirlerin nelerdir mailleri bekliyorum aramızda tartışalım fikir edinelim arkadaşlar iyi akşamlar...
J
Üye152 yazı
Çocuklara yönelik çekiliş işinin en iyisini ve para getirenini ben biliyorum :) Gerçekten yapmak isteyene karşılık beklemeksizin anlatabilirim,
Çok zevkli ve getiri tatminkar.
Çok zevkli ve getiri tatminkar.
joSe
V
Yeni Üye13 yazı
bu tip oyuncakların ana membasının yani istoç yada tahtakale degilde firma ismi bilenler varmı.....çagrı atması yeterli 5468488878
B
Yeni Üye40 yazı
Yazıyı gönderen - volkanettin bu tip oyuncakların ana membasının yani istoç yada tahtakale degilde firma ismi bilenler varmı.....çagrı atması yeterli 5468488878 |
kafandaki plan nedir ,volkan arkadaşım merak ettim özel üretim mi yaptırmayı düşünüyorsun.
P
Üye135 yazı
22/04/2014 : 17:12:44#17
Web sitesi
Alıntı
selamlar
izmirdeyim ben bazı müşterilerim için toptan 25 tl bakkal satışı 35 tl olan çekilişler satıyorum (50 krş luk çekiliş ).bu iş guzel ama satış agını ıyı yakalama lazım hukuki kismi biraz sıkıtıntılı bu çekiliş millipiyango idaresinden çekiliş için izi alman gerekiyor bildigim kadarı ile ama denetim yok toptancılar da cok müşteride talep ediyor ...
izmirdeyim ben bazı müşterilerim için toptan 25 tl bakkal satışı 35 tl olan çekilişler satıyorum (50 krş luk çekiliş ).bu iş guzel ama satış agını ıyı yakalama lazım hukuki kismi biraz sıkıtıntılı bu çekiliş millipiyango idaresinden çekiliş için izi alman gerekiyor bildigim kadarı ile ama denetim yok toptancılar da cok müşteride talep ediyor ...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz