Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kalsit

Başlatanatilla03Tarih28/07/2013 21:39:28Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı
herkese hayırlı işler afyonda büyük rezerve sahip kalsit ocağı tesbit ettik sorum şu şu anda kalsit sektörü durum nedir bu işe yatırım yapılırmı güncel fiyatlar nelerdir bulduğumuz kalsit tebeşir kalsittir yani öğütmek kolaydır elle dahi ufak parçalar kırılabiliyor

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye57 yazı
güncel

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Di?er
Yeni Üye57 yazı

oğuzhan bey sizinle telde görüşebilirmiyiz

Yeni Üye55 yazı
kalsıt olmadan çoğu imalat yapılamaz.plastik için sürekli kullanılmak zorundadır.ve sayamayacagım bir çok imalatta mecburen kullanılmaktadır.ben kendım 20 yıldır plastik hammadde üretimi işiyle ugrasıyorum.suan 2 mıkron kaplı kalsıt topn fıyatı 200 tl .bence guzel bır yatırım olur bırde bu yatırımla bırlıkte bır makına alıp antisplit yaparsanız çok kısa bir sürede piyasada isim yaparsınız.hayırlısı olsun.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye57 yazı
murat bey ilginize teşekkürler

Yeni Üye57 yazı
murat bey biz daha çok ham olarak satmayı düşünüyoruz araştırmalarımıza göre tesis kurmak baya bi maliyet bizdeki daha çok tebeşir cinsi kalsit yani yumuşak bi madde

Yeni Üye1 yazı
Plastik sanayi için olmazsa olmazlar arasında.. Bir yakınımın şirketi ortalama haftada 300 Ton kullanıyor.. kalsit yoksa üretim yok.. değerlendirmenizi umuyorum.. hayırlısı olur inşallah.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek