İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Fikirlerinizi Bekliyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
55 yorumM
Üye643 yazı
Yalancinin mumu yatsıya kadar yanar,
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner,
Aldatanlar bir gün olur aldanır,
Kimse sanmasın yaptığım yanıma kalır,
Kul hakkı yiyenler büyük günah alır.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner,
Aldatanlar bir gün olur aldanır,
Kimse sanmasın yaptığım yanıma kalır,
Kul hakkı yiyenler büyük günah alır.
S
Yeni Üye23 yazı
29/07/2013 : 13:35:16#2
Web sitesi
Alıntı
Paylaşmak güzeldir :)
S
Yeni Üye44 yazı
ürün farketmez ama tabiki bir elamanın bi iş yeri ziyaretinde gittiği işyerine o ürünün ihtiyac olması ve alması gerekenbir ürün onun ararştırmasını yapmaktayız fikirleri olan arkadaşlardan bize bu konuda yardımcı olurlarsa memnun oluruz
S
Yeni Üye44 yazı
A
Yeni Üye1 yazı
31/07/2013 : 00:38:01#5
Web sitesi
Alıntı
Selam arkadasim icecek sektörüne girmeyi düsünürmüsün
Avrupa ile ilgili hersey AvrupaMagazin.at
Y
Üye146 yazı
31/07/2013 : 09:23:14#6
Web sitesi
Alıntı
iç giyim çıtçıtlı badi imalatçısıyım, penye kumaş, likralı, çekme solma yapmaz, bedenler SM-L-XL, ürünlerimiz 7 renktir..ürünümüzü tanımak isteyenlere tüm imal ettiğimiz ürünleri kapsayan 200 tl lik satış deneme paketi hazırlanıp gönderilir..yüklü alım yapmak isteyenler, yerimize gelip bizzat ürünlerin imalatını görerek alım yapabilirlir...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-imalattan-ic-giyim-132096000/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-imalattan-ic-giyim-132096000/detay/
http://birincieldenhalka.com/
https://www.facebook.com/birincieldenhalka?ref=tn_tnmn
mail: info@birincieldenhalka.com
https://www.facebook.com/birincieldenhalka?ref=tn_tnmn
mail: info@birincieldenhalka.com
Y
Üye422 yazı
İstiridye Mantarı İstanbul
I
Yeni Üye14 yazı
gidadan sasmayin..cesit yelpazesinin genisliginden herhangi bir tanesini de tutturma sansiniz yuksek...basarilar
izafe
S
Yeni Üye44 yazı
günceldir
S
Yeni Üye14 yazı
Şimdilik Gıda sektörü haricinde farklı sektör araştırmaları yapmanız daha doğru olur. Ama gerçekten bu ilk adım çok zor... Ne satsak, kime satsak araştırması offffff... ama naçizane fikrim şudur; mademki 10 kişisiniz 10 tane ürün bulun ve o ürünleri satmaya başlayın. Satışlarınız güzel gitmeye başlayınca her birinize birer tane daha ürün bulun. Bu şekilde ürün yelpazenizi hem genişletmiş olursunuz, hemde kar marjınızı üst seviyelere çekmiş olursunuz.
S
Yeni Üye14 yazı
Bulduğunuz ürünleri bizlerle de paylaşın ki! sizlere tavsiyelerimizi iletelim. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin
S
Yeni Üye44 yazı
shemsy arkadaşım şuanki düşüncemiz nasıl olur bilmem ama sigara bırakma ve ağrı kesici krem üstünde çalışmayı düşünüyoruz sizinde fikirlerinizi almak istiyorum sizce tutarmı bu ürünler yanlış anlamayın ben daha önce esnaflıktan battığım için şimdi ise yoğurdu üflyerek yiyorum tekrar aynı hatalara düşmek istemiyorum onun içinde çok iyi araştırma yapmak istiyorum
S
Yeni Üye44 yazı
fikri olan yokmu arkadaşlar
V
Üye135 yazı
benimle irtibata geçerseniz sevinirim 05444237717
A
Yeni Üye19 yazı
Bence de 10 tane farklı ürün bulup onları pazarlarsanız daha iyi olur. Tek bir ürünü pazarlamaya kalksanız satamama gibi bir durum olabilir, eğer 10 farklı ürün olursa içlerinde en az birkaçını pazarlarsınız diye düşünüyorum.
B
Üye215 yazı
yapacagınız iş modeli nasıldır? ürünü siz mi satın alıp pazarlayacaksınız? üretici adına mı pazarlayacaksınız? ithalat boyutu olacak mı? (ya da ihracat) fiyatlandırmayı nasıl yapacaksınız? dahası bu işte tecrübeniz oldu mu hic?
G
Yeni Üye52 yazı
Önce şirketinizi kurup sonra satacağınız ürüne ya da yapacağınız işe karar vermeniz inanın bundan sonra çok dikkatli davranmanız gerektiği konusunda iyi bir sinyal. Bence şirket kurmadan önce bir çok şeye karar vermeliydiniz.
Yazdıklarıma belki de "Fikir verin ben sizden iş fikri istiyorum nasihat istemiyorum" diye cevap vermek geçiyor içinizden, ama inanın samimiyetle ve iyiniyetle söylüyorum: satacağı ürüne şirket kuruluşundan sonra başkalarına sorarak karar verme düşüncesinde olan kişiye göre değil ticaret hayatı.
Bol şans diliyorum..
Yazdıklarıma belki de "Fikir verin ben sizden iş fikri istiyorum nasihat istemiyorum" diye cevap vermek geçiyor içinizden, ama inanın samimiyetle ve iyiniyetle söylüyorum: satacağı ürüne şirket kuruluşundan sonra başkalarına sorarak karar verme düşüncesinde olan kişiye göre değil ticaret hayatı.
Bol şans diliyorum..
Girişim Uzmanı
Akıllı bir insan bilgi ve deneyimlerinden faydalanır.
Daha akıllı bir insan başkalarının bilgi ve deneyimlerinden faydalanır.
T
Yeni Üye98 yazı
Böyle bir çalışma her bölge için olsa çok mükemmel olur. Antalya ve yakın bölgelerde ürünlerimizin satışı için çalışma yapmak istedik fakat bir türlü zaman ayırıp gidemedik. Ürünlerine farklı bölgelerde pazar arayanlar ile profesyonel ekibi olan ürün pazarlaması yapmak isteyenler bir çalışma içinde olsa çok verimli olur. Bizde kendi bölgemizde talep olabilecek ürünleri değerlendiririz. Ekibimiz var.
Tarık Buğra ÖZTÜRK
B
Yeni Üye40 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - süleyman özdemir Selam arkadaşlar ben Antalyada oturuyorum. Burada bi şirket kurduk pazarlama işine girmek istiyoruz. 10 kişilik pazarlama ekibi kurup sahada satış yaptırmak istiyoruz.Şu anda ürün araştırması aşamasındayız. Bu konuda fikri olanlar paylaşırsa memnun olurum. |
Antalya sıcak memleket,bence buradan doğru, (sıcaklık) pazar araştırması yapın ,örnek ben müşteri olsam ne isterim antalyada sıcağın bağrında ,beni serinletecek şeyler ararım,meşrubat en önde gelir BUZ,SU,SODA, vs.vs. evimde KLİMA olmalı. orada ayakkabı yerine TERLİK veya SANDALET giyerim,giysilerim beni serin tutmalı pantalonum CAPRİ ,olmalı ve KETEN yada başka bir şey olabilir ama ince olmalı .aklıma gelen bunlar BÜYÜK HARFLERİ bilerek yazdım belki bir yol gösterir .başarılar dilerim.
kırmızı ışık: dur
yeşil ışık: geç
sarı ışık: HIZLI GEÇ :)
yeşil ışık: geç
sarı ışık: HIZLI GEÇ :)
O
Yeni Üye61 yazı
merhaba, anladıgım kadarı ile sermayenin maşallah yüklü. antalyaya belli mahalleler olmak üzere 10 tane manav dükkanı acın cok daha iyi.
Gayserili Müteşebbüs
S
Yeni Üye44 yazı
ömer kardeş manav işi hiç anlamadığımız bi sektör pazardan bile bi elma alsam eve geldiğimde yarısı çürük çıkıyor
S
Yeni Üye44 yazı
,
O
Yeni Üye61 yazı
Allah yardimci olsun o zaman işin çok zor
Gayserili Müteşebbüs
S
Yeni Üye44 yazı
güncel
Y
Üye303 yazı
otel barlar cafeler restoranlaraürün pazarlayın.
http://www.prestijreklampromosyon.com/
http://www.prestijreklampromosyon.com/
M
Üye546 yazı
hocam banada kızma lütfen ama şirketi açalı 3 ay olmuş halen karar verememiş olman üzücü.
S
Yeni Üye44 yazı
kardeşim
şirket şu anda faliyet gösteriyor zaten ama pazarlama işinede girmek istiyoruz
şirket şu anda faliyet gösteriyor zaten ama pazarlama işinede girmek istiyoruz
M
Yeni Üye52 yazı
OTEL,RESTOURANT,BAR,CAFE , BAHÇE VE EV SÜSLEMELERİNDE VE HEDİYELİK EŞYA SATAN MAĞAZALARDA ÜRÜNLERİMİZLE SİZLERE HİZMET VERİYORUZ EŞSİZ ZERAFET EL İŞLEMESİ BONCUK İŞLEMELİ IŞIKLI KABAKLARIMIZLA TAMAMLANIR.5458271883
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.
I
Üye105 yazı
abi sen şirketi kurdun da ne satacağını mı bilmiyorsun. doğru mu anladım. kurduğun şirket ne üzerine şu an ne faaliyet yapıyorsunuz.
İbrahim Turan
S
Yeni Üye44 yazı
şirket pazarlama ve gıda üzerine pazarlama işinde ürün konusunda takıldık
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz