İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Fikirlerinizi Bekliyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
55 yorumB
Yeni Üye7 yazı
23/10/2013 : 21:40:55#31
Web sitesi
Alıntı
bence pazarlamayı düşündüğünüz ürün, maddi riski en az olan ürün veya ürünler olmalıdır ki tutmadığı zaman veya olabilecek her hangi bir ters durumda zararı en hafif şekliyle atlatabilesiniz.
Bunun içinde ürünü alıp satmak değilde bayilik şeklinde çalışmanız menfaatinizedir diye düşünüyorum. Hele de aktif pazarlama (kapıda satış) düşünüyosanız müşteri portföyünüz bayanlar demektir, ürünü buna göre seçmelisiniz derim.
www.modajeans.com.tr sitesini ziyaret edin, bence bir fikir verecektir
saygılar
S
Yeni Üye84 yazı
hayırlı olsun diyorum.
N
Yeni Üye31 yazı
Sayın Süleyman Özdemir ;
Tanıtım , pazarlama ve satış sektöründen gelen biri olarak nacizane fikrimi iletmek isterim.
Bende şu an bir arayış içerisindeyim ancak önce ne yapacağımın hangi sektör ve ürün grubu ile uğraşacağımın araştırması içerisindeyim.
Gerekli olan tüm araştırmaları yapıp bunu belirledikten sonra işe göre şirket kurulumu yapılır.
Ancak siz pazarlama şirketi kurduğunuzu belirtiyorsunuz ancak ne pazarlayacağınızı belirlememişsiniz gibi görünüyor.
Ayrıca daha önceki yazılarınızdan görüldüğü üzere hayvancılık sektöründe oldukça tecrübeli olduğunuzu ancak talihsizlikler nedeni ile işi tasfiye etmek zorunda olduğunuzu belirtiyorsunuz.
Daha sonra şoförlük yaptığınızı belirtmişsiniz.
Hayvancılık sektöründeki tecrübelerinize dayanarak o sektörün ihtiyaçlarını bilen biri olarak o sektöre yönelik pazarlama faaliyetleri olabilir.
Çünkü pazarlamada hitap ettiğiniz sektörün dilinden anlamak oldukça önemlidir.
Umarım her şey yolunda gider ,
Selamlar , Saygılar
S
Üye108 yazı
26/10/2013 : 15:51:36#34
Web sitesi
Alıntı
S
Yeni Üye44 yazı
s
L
Üye262 yazı
kokulu-faydalı sabun işine girmenizi tavsiye ederim.çünkü 1.si mailyeti az.insanlar denemek için ile alsalar rahatsız olmazlar.2.si faydalıdır.insanlara yararı vardır.ve iyi bir anlatım ve strateji ile güzel şeyler yapılabilir.3.sü bulunduğunuz bölgede turistlerin de olması sebebi ile ufak tesislerde-marketlerde-ufak otel tarzı yerlerde stant çalışması yapabiir ve bu işi sağlam olara kyapabilirsiniz.az sermaye çok iş...anlatımınıza tanıtımınıza kalmış güzel bir iş...yardımcı olmamı isterseniz lehatkamuran@yahoo.com adresine mail atınız...
R
Yeni Üye77 yazı
süleyman bey öncelikle hayırlı olsun: benim size bir önerim olacak kıştan toparlayabilirseniz antrikot yazın otellerin arayıp bulamadığı bir üründür ve çok karlı bir iş deneyin derim bana özelden msj atarsanız daha detaylı anlatabilirim iyi çalışmalar
B
Üye107 yazı
Merhabalar sıcak satış yapan bir çok pazarlama firmasına ürün veriyorum. kar marjlarıda çok yüksek. iş yerleri ve konutlar için ideal ürünler.
http://www.dailymotion.com/video/x1rjvif_iyonmak-bright-use-x5-yeni-urun_tech
http://www.dailymotion.com/video/x1rjvif_iyonmak-bright-use-x5-yeni-urun_tech
burhan tunca
N
Yeni Üye35 yazı
Bizde 2009 da ithalat ihracat şirketi kurduk sermaye olmadığından ancak çine shenzen eofis açtık ürün araştırma ve kalite kontrol işleri ile uğraşmaktayız .Nihayet kendimize bir ürün bulduk ve Türkiye yapılanmasını kurmaktayız marka olma projeleri üzerinde çalışmaktayız katılın bize derim.
Y
Yeni Üye15 yazı
14/05/2014 : 15:57:08#40
Web sitesi
Alıntı
G
Üye248 yazı
14/05/2014 : 19:50:44#41
Web sitesi
Alıntı
10 araçlık filo yapacaksanız büyük firmalardan bölge bayiliği isteyin.eti ülker coca cola vs vs vs
www.kilizmangida.com
H
Üye120 yazı
Tırınız varsa ve sermayeniz de varsa size buradan Eylül ayından itibaren kuru fasulye ve ceviz gönderebiliriz. Temiz iş, buradan ucuza alacaksın, karını (size kalmış) koyup satacaksınız. Ramazan önüne ceviz talebi çok var ama şimdi ceviz yok. Parası olan arkadaşlar, eylüde ceviz ve fasulyenizi alın depoya koyun, durduğu yerde para kazanıyor. Bakın şu anda ceviz talebi var ama ceviz yok. Demekki Türkiye'de ki toptancılarda da kalmadı. Alın size iş fikri...Parası olana..
hcingir
A
Yeni Üye35 yazı
15/05/2014 : 15:55:57#43
Web sitesi
Alıntı
OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE AR-GESİ VE PROTOTİPİ YAPILMIŞ PATENTLİ OLDUKÇA RANTABIL BİR ÜRÜN ÖNERİRİM.0507 365 27 27
F
Yeni Üye2 yazı
hayırlı olsun kardeş..pazarlama ekibin ile kotası olan büyk markaların bayilerine gidip kendi giderlerinizi ve priminizi hesaplayıp teklif edebilirsiniz..mesela turkcell vodafone avea digitürk vb.gibi köylere gidebilirsiniz.....kolaylık versin allah işlerinizde
M
Üye2659 yazı
Bu tip durumlarda net olmak gerekir.Başarısız olma ihtimali yüksek bir girişimcilik projesi gibi görüyorum.
Şirket kuruyorsunuz ortada bayilik ,ürün, satış stratejisi, kısacası hiç bir plan yok
Şirket kuruyorsunuz ortada bayilik ,ürün, satış stratejisi, kısacası hiç bir plan yok
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
P
Üye160 yazı
18/05/2014 : 23:20:32#46
Web sitesi
Alıntı
merhabalar konu baya bi dağılmış bende nacizane fikir ve önerimi söylemek isterim. Bursada bebe ve çocuk giyim toptancısıyım türkiyede ve tabiki antalyada bir çok müşterim var kapıda ödeme birçok firmaya ürün gönderiyorum ama esnafın yarısından çoğu internetten alışverişe ya karşı ya soğuk mutlaka başına bir kaç kötü olay gelmiş olduğu için normal. demem oki internete güvenmeyen esnafı ziyaret ederek toptan ürün satışı yapabilirsiniz ve pazarcı arkadaşları ziyaret edebilrsiniz mesela ..perakende olarak daha fazla kar marjı olsada ürünlerde toptanda düşük kar marjı ile sürümden kazanılabilir saygılar www.pedibebe.com
www.pedibebe.com
D
Yeni Üye28 yazı
Sayın süleyman özdemir kurmuş olduğunuz şirketin konumunu bilmiyorum, ama BİREYSEL EMEKLİLİK üzerine düşünürseniz size yardımcı olabilirim.İyi anlatıldığı takdirde müşteri potansiyeli iyi bir sektör, ben yıllardır bu sektörün içindeyim satış elemanı olarak başladım ama bugün iki tane uluslararası emeklilik şirketinin acentesiyim, fikir almak isterseniz arayın görüşelim bende antalyadayım. Murat Yazar 0507 249 85 09
D
Yeni Üye28 yazı
Sayın Süleyman Özdemir kurmuş olduğunuz şirketin ne iş üzerine olduğunu tam olarak kestiremedim fakat ekip kurarak bir satış sistemi oluşturmak istiyorsanız size BİREYSEL EMEKLİLİK işini öneririm hedef kitlenizi iyi seçerseniz akması, kokması, mal elimde kaldı, sattım çekini alamadım gibi riskleri olmayan bir sektör.Ben yıllarca bu sektörde çalıştım ve bugün iki tane uluslararası emeklilik şirketinin acentesiyim, antalyada kalıyorum.Fikir alışverişinde bulunmak isterseniz arayın görüşelim.SAYGILARIMLA Murat Yazar 05072498509
S
Yeni Üye36 yazı
31/08/2014 : 22:09:25#49
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar ben bir arkadaşın fikri ile lazer markalama makinası aldım. makine ile her şeyin üzerine lazer yazı yazabiliriyorum. şuan ağırlıkta promosyon ürünlerin
örnek
Kalem, anahtarlık vb ürünlerin üzerine isim yazıyorum
Aynı zamanda bu lazer ile her türlü otomotiv.makina ve üretim sektörlerinin ürettiği parça üzerine seri no,barkod logo yazabiliyorum. Belki bir çok kişi biliyordur lazer ile yazıyan yazıyı silinemiyor. fakat şuan işler çok kötü ve kendim yapacak birşeyler arıyorum. her türlü iş fikrine açığım
örnek
Kalem, anahtarlık vb ürünlerin üzerine isim yazıyorum
Aynı zamanda bu lazer ile her türlü otomotiv.makina ve üretim sektörlerinin ürettiği parça üzerine seri no,barkod logo yazabiliyorum. Belki bir çok kişi biliyordur lazer ile yazıyan yazıyı silinemiyor. fakat şuan işler çok kötü ve kendim yapacak birşeyler arıyorum. her türlü iş fikrine açığım
İ
Yeni Üye82 yazı
01/09/2014 : 17:53:57#50
Web sitesi
Alıntı
uyku seti pazarlamak isteyen varsa görüşebilirim . her ev için cazip ihtiyaclı bir ürün .
yada ihale işlerinde ev tekstiliyle varsa görüşebilirim .
kendi markamla satışlara açığım
yada ihale işlerinde ev tekstiliyle varsa görüşebilirim .
kendi markamla satışlara açığım
Baran İlci
Ev Tekstili imalatı
Ev Tekstili imalatı
J
Üye223 yazı
15/10/2014 : 15:03:32#51
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar ne satmaya başladınız?
J
Üye223 yazı
15/10/2014 : 15:05:13#52
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar ne satmaya başladınız?
I
Yeni Üye25 yazı
Merhaba,
Biz iki ortak, her çeşit yazarkasa-pos cihazı için rulo üretimi ve satışını yapıyoruz.
Ayrıca her ebatta boş etiket, baskılı etiket, barkod üretmekteyiz.
Genel olarak;
Hastanelere ==> Barkod-etiket-tıbbi cihaz kağıtları (ekg cihazı, vb.)
Akaryakıt istasyonlarına ==> Yazarkasa-pos rulosu
Restaurantlara ==> Yazarkasa-adisyon rulosu
Çiçekçilere ==> Çelenk kağıdı
Bankalara ==> ATM rulosu ve sıramatik rulosu
Mağazalara ==> Etiket
Akbilcilere ==> Rulo
Kargo acentelerine ==> Sarf malzemesi üretmekteyiz.
İsterseniz ek iş olarak çalışabilir, isterseniz tam zamanlı olarak çalışabilirsiniz.
Ürün yelpazemiz oldukça geniş. Kendinize yakın gördüğünüz bir sektöre yoğunlaşabilir ya da yapacağınız gözleme göre yakın çevrenizde kullanılan ürünlere yoğunlaşabilirsiniz.
İsterseniz küçük bir sermayeyle ürünümüzü alır kendi ticaretinizi yapabilirsiniz, isterseniz müşteriyi bulup satışın karına ortak olabilirsiniz.
Tercih sizin, "para kazanmak için ne yapmalıyım?" diye sormayı bırakıp çalışmaya başlayın.
Detaylı bilgi katalog gönderilir.
İncirulo
Biz iki ortak, her çeşit yazarkasa-pos cihazı için rulo üretimi ve satışını yapıyoruz.
Ayrıca her ebatta boş etiket, baskılı etiket, barkod üretmekteyiz.
Genel olarak;
Hastanelere ==> Barkod-etiket-tıbbi cihaz kağıtları (ekg cihazı, vb.)
Akaryakıt istasyonlarına ==> Yazarkasa-pos rulosu
Restaurantlara ==> Yazarkasa-adisyon rulosu
Çiçekçilere ==> Çelenk kağıdı
Bankalara ==> ATM rulosu ve sıramatik rulosu
Mağazalara ==> Etiket
Akbilcilere ==> Rulo
Kargo acentelerine ==> Sarf malzemesi üretmekteyiz.
İsterseniz ek iş olarak çalışabilir, isterseniz tam zamanlı olarak çalışabilirsiniz.
Ürün yelpazemiz oldukça geniş. Kendinize yakın gördüğünüz bir sektöre yoğunlaşabilir ya da yapacağınız gözleme göre yakın çevrenizde kullanılan ürünlere yoğunlaşabilirsiniz.
İsterseniz küçük bir sermayeyle ürünümüzü alır kendi ticaretinizi yapabilirsiniz, isterseniz müşteriyi bulup satışın karına ortak olabilirsiniz.
Tercih sizin, "para kazanmak için ne yapmalıyım?" diye sormayı bırakıp çalışmaya başlayın.
Detaylı bilgi katalog gönderilir.
İncirulo
S
Yeni Üye16 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - süleyman özdemir güncel |
Aynen
Ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol
E
Yeni Üye18 yazı
eczane,tekel bayii,kuruyemişci,aktar,şarküteri ve buna muadil işyerlerine satışı hızlı ve kar marjı güzel birkaç ürün tavsiye edebilirim..satışlar hem peşin hemde hiç bitmeyen bir ihtiyaç üzerine..antalya gibi bir yerde 10 kişilik bir ekibe de gerek yok 2 araç 2 eleman yeter
detaylı bilgi için tedarikci2020@hotmail.com
detaylı bilgi için tedarikci2020@hotmail.com
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - süleyman özdemir Selam arkadaşlar ben Antalyada oturuyorum. Burada bi şirket kurduk pazarlama işine girmek istiyoruz. 10 kişilik pazarlama ekibi kurup sahada satış yaptırmak istiyoruz.Şu anda ürün araştırması aşamasındayız. Bu konuda fikri olanlar paylaşırsa memnun olurum. |
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz