Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Sakarya'da İş Yerime Kar Ortakları Aranıyor.

BaşlatansakaryadabulTarih25/07/2013 00:15:23Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Sakarya'nın Cok İşlek Bir Caddesine 1 yıl önce 100 m2 civarında Bilgisayar Notebook Tamir Satıs dükkanımı actım 8 9 metre civarında vitrinim var. Vergi levham oda kaydım vs hepsi var.Bayilikler Aldım işyerinde cok kollu çalışıyoruz ancak sermayesizlikten bir türlü kalkınamıyorum.Ayrıca Personel Sıkıntım Var bu sektörde bana Ortak Olacak ve benimle İşyerinde Çalışabilecek yani parayı veririm karısmam değil ( o tarz insanlar cevremde cok ) en azından gsm sektöründen anlayan Kar Ortakları Arıyorum.

Elimdeki Bayilikler
VODAFONE - AVEA - TURKCELL -TÜRKTELEKOM (TTNET)-DİGİTÜRK - D SMART

AYRICA FATURATLMATİK KENDİ SİSTEMİMİ KURDUM.
Kurumlara Her Türlü ve Bütün Fatura sorgulama ve Ödeme yapabiliyorum.

Ancak Bu iş yerinde Gsm sektörü olarak cok hızlı bir potansiyel söz konusu ancak sermayesizlikten kredi - kredi kartlarım kmh hesaplarımı kullandım. Kredi Kartlarımda hesaplarımda birSorun yok Mart Ayındada Kredi Çekebiliyorum.

sonuc itibari ile kendime Kar Ortakları Arıyorum.
ilgilenenler benimle birebir irtibat kurabilir.

0544 425 0264
0264 251 0454
Fiyat Gecici,Kalite Kalıcıdır.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye3 yazı
güncell
Fiyat Gecici,Kalite Kalıcıdır.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye98 yazı
Orhan Bey biz yurt dışından telefon aksesuarı ve bilgisayar parçaları ithalatı yapıyoruz. ürünlerimizin Sakarya, bölge iller, operatör şirketlerine pazarlaması konusunda ortak çalışma yapabiliriz. Sektörünüzde uygun gördüğünüz talebi olan ürünleri ithal eder tüm Türkiye pazarlamasında ortak çalışma yapabiliriz. Siz sektörü biliyorsunuz biz yurt dışından sektörünüzde en uygun fiat ile ürün getireceğimize eminiz bu konuda istişare yapar iyi bir pazar yaratabiliriz. Bayramın 2. günü ikinci bir işimiz olan iç kapı için Sakarya ve oradan Kastamonuda bir iki firmaya numune getireceğim isterseniz yüz yüzede görüşebiliriz. 0532344200
Herkese Hayırlı Bayramlar.
Tarık Buğra ÖZTÜRK

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam