Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayilik Mi Kendi Üretimimiz Mi?

BaşlatansineerTarih24/07/2013 10:29:10Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.
Çiğ köfte üzerine iş yeri açmayı düşünüyorum. Aklımdaki soru çiğ köfte için bir bayilikmi almalıyım yoksa kendimiz üretimmi yapmalıyım. Acaba bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varmı diye bende sormak istedim, çiğ köfte üretimi diğer gıdalardan daha hassas tutulmaktadır diye bir tahmin yürüttüm ama gerekli izinler neler gereklidir acaba teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye73 yazı
bana sorarsanız 15-20 ne gerekiyorsa verilmeli bayilik alınmalı. bence tabiki.
Aranmaktayım.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye2 yazı
Teşekkürler yorumunuz için.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Serbest meslek
Yeni Üye44 yazı

sineer arkadaşım çiğ köfte işine girmeden önce çok düşün derim. Çünkü herkez çiğköfte yemiyor çok cazip fiyatlara çiğköfte bayilikleri veriyorlar bayilik verenler ise çiğ köfte satmaktan ziyade isim hakkını parayla satmak gibi bişeyler yapıyorlar buda onlara yeter zaten senin gibi düşünen 100 kişi bulsalar buna karşılıkta kişi başına 5000 tl alsalar zaten 500.000 tl eder buda onlara yeter. Bir kere daha düşün derim bir iş yapacaksan fizibilitesini iyi ya öyle başla kusura bakma belki hayalini yıkmış olabilirim. hayat böyle olmuş hap yap para sat hesabı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye126 yazı
Gidip isim hakkı almaktansa kendi markamı yaparım.

Sen ürününe güveniyorsan tadıda güzelse merak etme zaten müşteri markaya değil kendiliğinden beğendiği tada gelir.

Farklı farklı çiğköfte zincirlerinden yemişimdir marka olan.Ama iş markada değil lezzette bitiyor.Ağzının tadını bilen sana gelir nasıl olsa.

Eğer kendi yaptığın çiğköftenin tadına güveniyorsan hiç bayiliğe felan girme boşa para harcama derim...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye84 yazı
isim hakkı almayan, sadece malı onlardan almanızı isteyen firmalar da var (sanırım said usta bunlardan biri), çğköftemiss falan da aynı şekilde. ama bu işin cılkı çıktı bence de, fazla para bıraktırmaz eğer çok iyi yerde değilse.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Di?er
Yeni Üye39 yazı
BEN BU İŞİ YAPTIM BAYİLİK ALARAK BENCE BAYİLİK ALMAK YERİNE KENDİ İŞİNİ KURMAK
zamanın en cesurları şimdi toprak altında sen de ona göre yaşa..

Yerleşim Türkiye / Ankara