Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurt Disinda Bayan Giyim Ve Aksesuar

BaşlatanDüsünen kadinTarih23/07/2013 00:34:13Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba,
Ben dün bir yazi yazmistim ama sonradan bayan giyim üzerinde yogunlasmanin baslangic olarak daha mantikli oldugunu düsündüm. Zaten senelerdir kafamda olan ilk plan da bayan butik üzerineydi. Bu isi yurtdisinda yapanlarla tanismayi umuyorum. Bu konuda bilgisi,tecrübesi ve tavsiyesi olanlardan cevaplarbekliyorum. Sifirdan bu ise girecek birine neler tavsiye edersiniz.

Yerleşim / LuganoMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye13 yazı
Tesekkür ederim tavsiyeniz icin. Evet eminim Çin de iyi is cikaran firmalar ve kaliteli ürünler vardir. Fakat kendim gidip almaya degecek kadar bir ürünle baslayamam. Bu durumda güvenilir bir elçi bulmam gerekiyor! Sirasiyla onu da denemek istiyorum elbette.

Yerleşim / LuganoMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
Merhabalar Bayan ve cocuk giyimi en cok satılan tekstil grubu güzel düşünmüşsünüz.
Şuan bir kardeşimiz Bayan Büyük beden ürünleri koleksiyonu hazırlıyor ve bu ürünlerin yurt dışı alış talebi fazla eposta adresinizi
promosyoncu@hotmail.com yollarsanız size urünleri resim olarak göndermesini rica ederim.

www.alatextile.com

saygılarımla
volkan yavuz



Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam