Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurt Disinda Kendi İsini Kurmak

BaşlatanDüsünen kadinTarih22/07/2013 01:21:03Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba,
Ben yaklasik 10 senedir yurtdisindayim..
Uzun zamandir icimde bastirdigim ve icraata gecemedigim ticaret hayalim var. Bulundugum ülkede mobilya yada texstil üzerine bir is kurmak istiyorum.. Bu is üzerine tecrübem yok ama dogru yaptigimda önümün acik olacagina dair bir inanc var icimde. Elimde cok büyük bir nakitim yok maalesef. Bu konularla ilgilenen ve bu islerin icinde bulunan lisilerden aydinlatici yorumlar bekliyorum..
Tesekkürler...

Yerleşim / LuganoMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye48 yazı
selam nakti boşver, dayanma gücün, çalışma gücün önemli. ülkeni/şehrini bildirirsen sevinirimde mailimi veriyorum. senin mailini gönderdiğinde birşeyler olur inşallah. hikmetduman@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye180 yazı
uzak dogudan bahce mobilyasi arastirin güzel kazanirsiniz lugana bölgesi musait ,kolay gelsin
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye13 yazı

Tekstil alaninda bir baslangic yapsam,nakit olarak ne
kadarlik bir ürüne ihtiyacim olur 60m2 bir dükkan icin? Bu islerle profesyonel olarak calisanlar varsa bana özelden yazarsa sevinirim. Kafamda iki plan var; ya cok ucuz yigma bir magaza,yada biraz daha kaliteli ürünlerin satildigi bir magaza. Bu islerle ugrasanlar mali nereden aliyor?

Yerleşim / LuganoMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
çocuk giyim ve oyuncaklar üzerine birkaç araştırmam oldu Türkiyedeki çin malları örneğin çinden maliyeti 3 tl ise Türkiyede satışı 15 tl civarında karlar bırakıyor. alibaba.com adresinden inceleyin birçok ürün çok uygun fiyata toptan satışı mevcuttur. giyim aksesuar oyuncak...
Ankara 112

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye13 yazı
Evet alibaba yi biliyorum fakat baslangic icin cok güvenemiyorum. Türkiye tekstil konusunda bana cok iyi geliyor. Belki biraz isler oturduktan sonra ara ara alibaba vs deneyip tecrübe edebilirim.
Bu arada,bu ürünlerin teminini saglayip ucuz ve kaliteli ürün bulmami saglayacak kisilerle tanismak isterim. Tabiiki güvenilir insanlar olmasi önemli..

Yerleşim / LuganoMeslek Di?er
Üye567 yazı
Merhaba Düşünen Kadın, eğer e-mail adresinizi bildirirseniz size önerebileceğim uygun fiyatlı tekstil firması var. Ayrıca bir bayan için oldukça iyi iki iş önerisinde bulunacağım. iyi çalışmalar. e mail adresim : novafinans@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar

.Firmamiz mobilya sektöründe faaliyet gösterecek bir firmadir.Mutfak kabinleri,Mutfak kapaklari,Kapi ve hammadde satisi olarak Köln sehrinde faaliyete basliyoruz 10. aydan itibaren.

Mutfak dolap kapaklarinin satisini ve kapi satisini yapacak degisik sehirlerde franchesingler verecegiz.Almanyada mutfak dolaplarinin fiyatlari biliyorsaniz egerki cok yüksektir.Avrupada bir satis agi kuruyoruz.Kampanya olarakta mutfaklarinizi degistirmeyin kapaklarinizi yenileyelim olarak kampanyaya baslayacagiz.M2 olarak satislarimiz gerceklestirmekteyiz.Firmalara bir kac sekil franchise olarak secenek sunuyoruz.Bu secenekler tamamen kar oranlarinizla alakalidir.

Firma olarak web sayfamizi hazirlatiyoruz.Birkac hafta sonra tamamen faaliyette olacaktir. www.zehnmann.de adresinden ürünlere ulasabilirsiniz.

Firmamiz bayilik alan kisilere

+Ürün kataloglarini
+Isyerlerindeki kapi ve kapak standlarini
+Ofis mobilyalarini
+Tabela ve reklam hizmetlerini sunmaktayiz.

10.000-20.000 € gibi bir yatirimla bayimiz olabilir.Bu sektörde güzel isler basarabilirsiniz.Ayrintili olarak görüsmek isterseniz.Daha detayli görüsebiliriz.Bayilik sistemimiz tamamen hukuki sistemle olacaktir.

info@zehnmann.de adresinden ulasabilirsiniz.

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı
Hangi ulkedesiniz? Magaza islek bi caddede mi? 60 m2 buyuk degil..bunun 10 u kabin ve kasaya gider. Vitrine de yer ayiracak olursaniz size 40 45 m2 kalir.. ortalama 40 adetten hesaplarsaniz 1500 1600 adetle doldurabilirsiniz.. satacaginiz kalite de ortalama fiyatinizi belirler.. 20000 € orta kalite mal icin gider. Tabi yaz ve kis sezonu da farkeder.. magaza dekoru icin de harcamalariniza dikkat edin. Temiz ikinci el bulabilirsiniz. Isiklandirma ve vitrininize ayrica onem verin. Herseyiyle birlikte 40000€ ya dolu dolu bir magaza acarsiniz.. bu isi yapan biri olarak tecrubemi paylasmak istedim. Slm
Saygilarimla

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Esnaf
Yeni Üye94 yazı
Hangi ulkedesiniz? Magaza islek bi caddede mi? 60 m2 buyuk degil..bunun 10 u kabin ve kasaya gider. Vitrine de yer ayiracak olursaniz size 40 45 m2 kalir.. ortalama 40 adetten hesaplarsaniz 1500 1600 adetle doldurabilirsiniz.. satacaginiz kalite de ortalama fiyatinizi belirler.. 20000 € orta kalite mal icin gider. Tabi yaz ve kis sezonu da farkeder.. magaza dekoru icin de harcamalariniza dikkat edin. Temiz ikinci el bulabilirsiniz. Isiklandirma ve vitrininize ayrica onem verin. Herseyiyle birlikte 40000€ ya dolu dolu bir magaza acarsiniz.. bu isi yapan biri olarak tecrubemi paylasmak istedim. Slm
Saygilarimla

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Esnaf