Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Parasızda Ticaret Yapılır!!!

Başlatanugur800Tarih20/07/2013 00:21:51Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
MERHABA!!
13 sene kadar çeşitli firmalarda yöneticilik yaptıktan sonra bir başkaldırı olarak kendi işlerimi yapmaya karar verdim ve bu işlere başlarken cebimde sadece 150 tl vardı,çünkü işyerimden maaş alacağımı bile alamamıştım..
hoş şu andada trilyoner değilim ama iyi bir firmanın bana verebileceği maaştan daha iyi kazanıyorum.

şimdi parası olmayan arkadaşlar ama ticarete hevesli olanlar beni iyi dinlesin ..cebinde çok küçük miktarlarda parası olan arkadaşlara bile desteğe hazırım.ancak yeterki içinizde satış ve pazarlama hevesi olsun,azim olsun VE SAMİMİ OLUN.
son 5 aydır çevremi kullanıp alım satım,üretim işleri yaptırıyorum ucuza bulduğum ve toptan aldıgım ürünleri türkiyenin çeşitli illerine yolluyorum,gazete ilanı ve internet ilanı ile müşteri bulup alım satım yapıyorum kısaca,tabiki benimde profesyonel planlarım var ama dedim ya zengin olamadım daha :)

sizinde satabileceğine inandığınız ürünler var ise iletişime geçin benimle bulup yollıyım bende kazanıyım az cok sizde.mesela şu an ayda 1000 civarı satıp 2500 tl kar ettiğim bir ürün var bununla bile başlayabilirsiniz(mor ötesi ışıklı sahte para kalemi,bol miktarda var 100 adeti 275 tl)
daha önce başıma geldi saçma sapan şeyler için mesaj atıp arıyolar,ilk başta mail atın ugur800@mynet.com adresine eğer gerçekten ciddi iseniz telefonla irtibata geçeriz..

GÜNÜN BİRİNDEDE BOL PARA KAZANMANIZA VESİLE OLMUŞSAM EĞER ALLAH RAZI OLSUN DESENİZ YETER....

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye146 yazı
iç giyim çıtçıtlı badi imalatçısıyım, penye kumaş, likralı, çekme solma yapmaz, bedenler SM-L-XL, ürünlerimiz 7 renktir..ürünümüzü tanımak isteyenlere tüm imal ettiğimiz ürünleri kapsayan 200 tl lik satış deneme paketi hazırlanıp gönderilir..yüklü alım yapmak isteyenler, yerimize gelip bizzat ürünlerin imalatını görerek alım yapabilirlir...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-imalattan-ic-giyim-132096000/detay/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye35 yazı
Uğur800 kardeşim merhabalar ;
Bende sizin gibi internet üzerinden tekstil ürünleri satışı yapmak istiyorum fakat bu tür satışlar hakkında pek bilgi sahibi değilim özelden bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim
Allaha emanet olun .

ilkergokkaya22@hotmail.com
sinerji

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Tekstil
Yeni Üye35 yazı

Uğur800 kardeşim merhabalar ;
Bende sizin gibi internet üzerinden tekstil ürünleri satışı yapmak istiyorum fakat bu tür satışlar hakkında pek bilgi sahibi değilim özelden bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim
Allaha emanet olun .

ilkergokkaya22@hotmail.com
sinerji

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Tekstil
Üye206 yazı
slm lar parasız ıstabulda ancak yola konulan sevabına kı sebıllerden oda sadece bardakla su ıcebılırsınız onun dısında alacagınız sadece nasıhat arkadaslar !!!
su bahsettıgınız kalemlerden sız bana verın bende ıstabukdayım gelım senetle alayım daha sonra gıdıp esnafı dolasayım satayım sıze olan borcu odıyeyım tekrar alayım okey boyle olursa hay hay hemen gelırım obur turlu sızın stokunuzu azaltıp .............. bıraz zor saygılar ??

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye11 yazı
slm kardesım zor olan hıc bırsey yok...gunde kac adet ıstedıgını soyle urun vereyım sana sende sevabın sadece sebılden ıbaret olmadıgını anlarsın...

ozelden telefon numaranı at bana arıyacagım senı ıstersen yuzyuze goruselım..

saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
yasin berat kardeşim ürünlerini inceleyeceğim..

Yeni Üye11 yazı
hassan68 tekstille ilgili bilgim var ama alıp satmadım şimdiye kadar ulaş bana ne istediğini söyle ürün alırım

Yeni Üye11 yazı
slm arkadaşım

sahte para kalemi,pusulalı seccade(kıbleyi gösteren),çamaşır makinesi yıkama topu,bulaşık makinesi yıkama topu,tv reklam ürünleri..ve burada sayamadığım yüzlerce ürün....

istediğiniz,satabileceğine inandndığınız her ürünü(elektronik hariç)tedarik edebiliyoruz...

saygılar

Yeni Üye11 yazı
slm arkadaşlar elimde sınırlı sayıda white pen marka diş beyazlatma kalemi var...ürün açıklaması ve video linki aşağıdadır..

https://www.youtube.com/watch?v=0BQVCC9YBck

açıklama
Bembeyaz gülüşler için!
White Pen Diş Beyazlatma Kalemi, muhteşem sonuçlar yaratan diş hekimleri tarafından da kullanımı tavsiye edilen hızlı ve etkili bir diş beyazlatma kalemidir. Amerikada Hollywood Smiles olarak bilinen bu ürünün diğer bir adı White Pen'dir. White Pen Diş Beyazlatma Kalemi Avrupa ve Amerika'da birçok ünlü oyuncu tarafından kullanılmaktadır.

Artık parlak bir gülüşe kavuşmak çok daha kolay. White Pen Diş Beyazlatma Kalemi ile parıldayan dişlere kavuşabilirsiniz. Bakımlı dişler insana güven verir. White Pen Diş Beyazlatma Kalemini kullandıktan sonra gülümsemekten çekinmeyeceksiniz.

Acil toplantılarınız ve hiç planlamadığınız görüşmeleriniz için size çok hızlı bir çözüm sunan diş beyazlatma kalemi heran yanınızda olması gereken kurtarıcı bir üründür.
White Pen Diş Beyazlatma Kalemi Nedir?

Çay, kahve, şarap, asitli içecekler ve sigara gibi ürünlerin etkileriyle sararan dişlerin kısa zamanda beyazlatılmasına yarayan hızlı ve etkili bir diş beyazlatma kalemidir. Kullanımı çok kolay, fiyatı çok uygun, taşıması rahat bir üründür. Dişçilere verilen diş parlatma ücretleri düşünüldüğünde hem zamandan kazanacaksınız, hem de çok uygun bir ücret karşılığında rahatça gülümseyebileceksiniz.

White Pen Diş Beyazlatma Kalemi Nasıl Kullanılır?

White Pen Diş Beyazlatma Kalemi ile kısa sürede etkili çözüm. Kalemin altını çevirin ve jelin fırçaya çıkmasını sağlayın. Dişlerinizin üzerine ince bir tabaka halinde sürün ve beyazlatıcı jelin diş üzerinde kuruması için yaklaşık 60 saniye bekleyin. Beyazlatma işlemi jel dişlerin üzerine uygulandığı anda başlamaktadır. İçerdiği etkili ve doğal maddelerle sağlıklı bir şekilde dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.

White Pen Diş Beyazlatma Kaleminin Etkileri Nelerdir?

White Pen Diş Beyazlatma Kaleminin herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. White Pen Diş Beyazlatma Kalemi, diş minesini koruyan peroksit içerdiğinden dişlerinize herhangi bir zarar vermemektedir.

en az alım 100
urun fıyatı-8.50 tl dır

***elımde sadece 500 adet var

Yeni Üye52 yazı
OTEL,RESTOURANT,BAR,CAFE , BAHÇE VE EV SÜSLEMELERİNDE VE HEDİYELİK EŞYA SATAN MAĞAZALARDA ÜRÜNLERİMİZLE SİZLERE HİZMET VERİYORUZ EŞSİZ ZERAFET EL İŞLEMESİ BONCUK İŞLEMELİ IŞIKLI KABAKLARIMIZLA TAMAMLANIR.
suzinak-@hotmail.com 05458271883
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanatçy
Üye115 yazı

ürün tedarik sorununu siz çözerseniz yeni pazar oluşturma işini de ben çözerim.
face sayfam ve web sitem aşağıda...detaylar için mesaj atınız.

http://www.birincieldenhalka.com/
https://www.facebook.com/birincieldenhalka?fref=ts
https://www.facebook.com/takitoptan
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006348732826&fref=ts
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret