Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanyaya Textil

BaşlatangunsazakTarih18/07/2013 03:14:29Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
s.a konu acmak zorunda kaldim acilan konulara karsin bazi üye arkadaslara yazdim ama geri dönen olmadi.sorum su ben almanyaya yerleseli 1 sene oldu ve türkiyedeyken vergiye mükellef esnaftim ve halen benim üzerimden babam devam ediyor.sorum su ben almanyaya kendi arabamla ufak capli textil ürünleri getircem izlemem gereken ilk yol nedir.

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye2 yazı
Ufak capli derken miktarini diyorsaniz, oylece kayitsiz getirin. Ufak bir riski olsa da bu ticaretinizin ilk doneminde daha hizli sermaye biriktirmenize vesile olacaktir.
Resmi yani kayitli calismak istiyorsaniz mumkunse babanizin devam ettirdigi sirket uzerinden ihracat yapin. Degilse bir araci ihracatci firma uzerinden calisin, cunku kendinizin bu islemlerle ugrasmasi size gereksiz zaman ve enerji kaybi olur.

Yerleşim Belçika / HasseltMeslek Esnaf