Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Diyaliz Merkezi Açmak

BaşlatanelithamzaTarih14/07/2013 00:59:35Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar diyaliz mmerkezi açan veya bu iş için ne kadar maddiyat gerekli bir kobi desteği veya devletle ortaklık duyduğum kadarıyla neler yapılabilir ..sağlıkçıyım bir sorumlu abimiz huzur evi açtı 2 senede bir tane daha açıyor görüşemiyorum kendisiyle ..
bende iş imkanı araştırıyorum makine fiyatlar yer kira olur büyük ihtimal neler yapılabilir ne kadar tutar bilgisi olan arkadaşlar görüşebilirmiyiz bu konuyu araştıran bilgiye ulaşamayan olsun birlikte kafa yorarız ..
yada diyaliz makineleri sağlık yatak araçları satışı ileri dönük kafamda olan bu inşalalh ..
çalışan kurana bilerimden bilgi almak isterim hocalarımdan ..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye93 yazı
ELİTHAMZA ŞU ANDA BİRÇOK ÖZEL DİYALİZ MERKEZİ SATILIK . SGK 145+KDV 156,60 ÖDEME YAPMAKTADIR. AMA MALİYETLER 160-165 TL CİVARINDA . ÇOK BÜYÜK SERMAYEN VARSA AÇ . YADA SATILIK OLAN Bİ DİYALİZ MERKEZİNİ DEVİR ALMAN DAHA MANTIKLI OLUR. AMA KAR ETMEN İÇİN GEREKEN ZAM NE ZAMAN GELİR BİLMEM.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Muhasebe
Yeni Üye6 yazı
mtd59 işi küçük başlatmayı düşünüyorum çok büyük mevla borca girmeden arkadaşım krediye
diyaliz makinesi alıp hastanelere ilk etapta tekniker desteğiyle yoğunbaklımlara kiralamak başta belki çokküçük 3 makinede olsa azar azar büyütmek
teşekkürler yorumun için zarar eden varmı satan varmı araştıracağım sgk ne kadar krediveriyor kobi desteği felan teşekkkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri