Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ticaretde Ne Olmalı ?*

BaşlatanakcaymetalTarih13/07/2013 11:06:12Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Merhaba biz baba ogul ticaret yapıyoruz daha dogrusu yapmaya çalısıyoruz.. Belliki türkiye şartlarında ticari anlamda iş yapmak çok zor. İşimiz ise gemi sökümü piyasa adıyla hurdacılık ama eskisi gibi işler yok sıkıntılı günler oluyo gereginden fazla.. bu saatten sonra baska işe yönelmek daha da zor benim kararım kendimizi geliştirmek istiyorum..

hurda gemileri veya içerisindeki malzemeleri alıp bakımı yapıp satıyoruz ancak eskisi gibi yok artık..

düşüncemi paylaşmak istesim yardımcı fikri olan arkadaslarım olur ise sevinirim..

akcaymetal@mynet.com
isa

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye74 yazı
güncell

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye74 yazı
hiç mi kimsenin fikri yok acaba

Yeni Üye13 yazı

Merhaba bu sektörle ilgili bilgim yok . Alakamda yok . Yazıyı okudum aklıma bu geldi inşallah faydası olur .
Onardığınız malzemeler için potansiyel iş yoğunluğu olan bir yerde minik bir dükkan açmak ?
Eğer yoksa belki olabilir . İyi bi reklamla örnek; hasan,mustafa x markadan sıfır almazda gelir sizden alır .

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye74 yazı
bayezid007 teşkkür ederim yorumun için her ne kadar ilgin olmadıgı halde yazmana sevindim :)
ilgi alanın nedir peki ??

Yeni Üye13 yazı
Rica ederim akcaymetal ... Bilişim , serbest meslek .

Yeni Üye74 yazı
anladım serbest meslek açılımı nedir üretim aracılık satış ??

Yeni Üye13 yazı
Serbest grafik tasarım satışı . İşine göre uygunsa aracılık ancak çok nadir . Bilmediğim işe girmeyi sevmem . :)
Çünkü ihale aracıda patlar .

Yeni Üye74 yazı
:))

Yeni Üye74 yazı
mantıklı gibi geliyor ama peki ham kaynak nerden bulunacak ?? yardımcı olursanız daha ayrıntılı