kümes sobası katı yakıt sobası imalatı yapmaktayım istenilen ebat ve özelliklerde imalat yapabilirim birlikte çalışmayı düşünürseniz yalcnyapI@hotmail.com 05443674378
Ugur kardes hevesini kirmak istemem inan :-( ama buraya gelen bulgarlar Burasi derken almanyayi kast ediyorum , cok kötü bir imaj cizdiler ... iscilik ve sanatkarlik konusunda . ben sahsen apartman bakim ve yöneticilik isiyle mesgulüm yatirimci firmalarin apartmanlariyla ilgileniyorum . Polan ve bulgar firmasina, kesinlikle karsilar.... ama Allah isin rast getirir insallah
merhaba ugur akan mantolama işleri nasıl oralarda yapıyor musunuz. Biz mantolama dübeli üreticisiyiz .Eğer piyasası mevcut ise mal vermek isteriz . Hayırlı işler
Daha önce inşaat iş yaptınızmı, bitirdiğniz proje varmı,inşaat ekibiniz ve makinalarınız varmı,bana detaylı yazarsanız memnun olurum. Teşekkürler Özcan ALTUNKAŞ ozcanaltunkas@gmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz