Asıl konuya gelecek olursak kendime ait bir işim olsun istiyorum ama insanların imrenerek bakacığı bi iş olmalı bu yuzdende dekorasyon işi yapmak istiyorum.
İş konusunda yeteri kadar tecrubem ve cevrem var (abimin bu sektörde uzun surelı bır gecmısı ve cevresı var).
Hayal gücümün geniş olduğuna inanıyorum ve hayal ettıklerımı uygulama konusundada baya iyiyim. kısıtlı bir bütcem var yaklasık olarak 15.000 tl civarı ve yapmak istediğim bir showroom kurmak ve bireysel müşterileri çekip iş almak bu doğrultuda aldığım işleri daha önce anlaştığım ustalara yaptırmak. bunun yanında el ilanları ve afişlerle ufak reklamlarla müşteri çekmek. ufak ufak baslayıp 2 3 yıl gibi sürede biraz daha büyümek ve daha büyük işler almak amacındayım.
(boya, tesisat, alçı, çelik çatı, prefabrik konteyner, ferforje ve dekorasyon konusunda yeterli bilgiye sahibim bunların yanında autocad. soldiworks, sketchup gibi programlara hakimim)
Sizden istediğim bu konu hakkında görüşleriniz bu işi yapanlardan öneriler ve uyarılar vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkürler..
Mustafa Kemal ATATÜRK