Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Reklam Ajansı Yardım ! Billboard

BaşlataneseristTarih07/07/2013 18:32:36Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Bir konuda fikirlerinizi bekliyorum.. Ben 2 ay önce bir reklam şirketi kurdum ve bulunduğum belediyenin açık hava ünitelerini kiraladim.. aslında açık hava üniteleri yoktu ve ben sıfırdan billboardlar ve raketler yaptım.. sözleşme boyu kullanıp sözleşme bitince belediyeye kalacak bunlar.. neyse konuya geleyim.. billboard yaptırdım 40 adet ve ya allah dedik işe başladık. reklamlarımızı aldık afişleri yapıştırdık ama unuttuğumuz bişey vardı; burdaki çocuklar böyle birşeye alışık değildi.. astığımız billboard afişleri akşamı göremiyor.. çocuklar resmen saldırıyor ve koparıyor.. bu üçüncü hafta ve artık müşteriler nasılsa afişim bir gün bile kalmıyor diyip reklam vermeye cekinir oldu.. fazla fazla afiş bastırıp kopanların yerine astırıyorum ama nafile o da akşama kadar kopuyor.. her billboardın başına bekçi koyamam.. normal billboardlar yaptırdım keşke camlı yapsaydım diyorum ama simdi bunları sök yerine camlı getir iki kat masraf ve zaten bunları yaparken yeterince para harcadım.. bi fikri olan var mı ?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye65 yazı
bence onlar çocuklarda olmayabilir diğer reklam firmaları olabilir malesef bu durumlar her yerde yaşanıyor bi gün uzaktan izleyin bakalım kim yapıyor ona göre bişeyler düşünün camlı yapsanız bu seferde camlar kırılabilir

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye88 yazı
Belli bir süre İlan billboardlarındaki mevcut alanın üst kısmında sadece ilan verin. Tamamını kapsamayın. Zaman içerisinde tam Billboarda dönebilirsiniz
İstanbul - Kayseri - Bursa / İznik Kutluca

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye115 yazı

basit bir gizli kamera benzeri düzenekle kimlerin yaptığını tespit edebilirsiniz çocuksa eğer bulup ailesi ile filan konuşursunuz yok yetişkin kişilerse yasal yollara başvuracağınızı söylersiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Yeni Üye68 yazı
Kagit yerine branda yapsaniz? Eger cakilari yoksa yanlarinda ne brandaya ne de iplerine zarar verebilirler. Ya da folyo yapacaksiniz, cok ugrasmadiklari surece ona da zor zarar verirler.. mevdut billboardu camliya donusturme uzerine de dusunebilirsiniz.
Yaşayan posta kartı; http://bit.ly/13ZYLSJ
Seçilmis ürünler; www.harikaurun.com
Dış Ticaret; www.yeldaren.com
Dünyanın girişimi bu adreste; www.girisimedya.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret