Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Arkadaslar Norvecte Bayilik Almak İstiyorum

BaşlatannorwaylifeTarih04/07/2013 05:27:02Yorum4

İlk mesaj
selam arkadaslar,norvecte yasiyorum ve bir konfeksiyon markasinin bayiligini almak istiyorum,bu konuda dusuncelerinize ihtiyacim var.Bayan giyim uzerine yada cocuk olabililr.
Gano Excel

Yerleşim Norveç / OsloMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
ben ortak olabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Merhaba, koleksiyon detayları verirseniz ( Bay,bayan,çocuk,içgiyim,mont,jeans,pantalon,t-shirts v.s.) yardımcı olabiliriz.Saygılar,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Uğur Bey Merhaba ;

Ben Kayseri'den Ali YILMAZ. Firmalarımızın dış ticaret operasyonlarından ben sorumluyum. 1999 yılından beri Çin,Hong Kong,Türkiye'de yatırımlarımız bulunmakta. Pakistan ve Fransa da ise temsilciliklerimiz var.

5 dalda üretim yapıyoruz.

Ocak-Fırın , Kayseri
Çelik Kapı , Kayseri
Tekstil , Kayseri- Hong Kong
Doğal Sabun, Mardin
Hijyenik Ürünler, Kayseri

Son iştirakimiz , FoodEX TURKEY Co., LTD. ile gıda üzerine outsource yapmak için 1 yıl kadar önce yola çıktık.Şu anda Makarna, Tomates salçası,bisküvi-çikolata-gofret , un , ayçiçek yağı , mısır , zeytinyağı üzerine outsource yapmaktayız.

Çok büyük bir grup değiliz ,beraber çalışıp beraber kazanmak yeterli .Norveç pazarında hem ihracat hem ithalat bazında yer almak karşılıklı fayda sağlamak isteriz. Şahsım adına öncelikli ürünlerimiz Ocak Fırın grubu ve Tekstil ürünleri olmak üzere Norveç'in bütün ürünlerimiz için karlı bir pazar olacağı kanaatindeyim .Ancak sizlerinde görüşleri bu noktada hayati önem taşımakta. Türkiye'ye geldiğinizde mutlaka sizi ağırlamak üretim tesislerimizi göstermek isteriz.

Amacımız gerçek ticari ilişkiler kurmak & uzun yıllar devam ettirmektir.Sizinde aynı ciddiyet ve özveriye sahip olduğunuza eminim. Firmanız ve çalışma şartlarınız hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsek yola beraber devam etmek isteriz.

Saygılarımla

Mr. Ali YILMAZ
Foreign Marketing Manager

TARFAN GROUP OF COMPANIES ;

Tarfan International Trade Co., LTD.
www.chinagtrade.com
a.yilmaz@chinagtrade.com

FoodExport TURKEY Co.,
www.foodexportturkey.com
export@foodexportturkey.com

KILIC : Marquetry & Steel Security Doors
www.kilicmarkuteri.com